tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ja vielä loppuneita...

Kertoilen nyt näistä loppuneista tuotteista loppuun kulumisen mukaan useassa erässä (enkä siis tee vain yhtä postausta esimerkiksi kerran kuukaudessa), sillä en halua pyöritellä kovin suurta määrää tyhjiä purkkeja nurkissani.


- Gillette Satin Care Sensitive Shave Gel oli ihan perus sheivausgeeli/vaahto. Ei mitään erikoista sanottavaa tai moitittavaa. Nykyisin kuitenkin käytän mielummin sheivaukseen geeliä, joka ei vaahtoudu tai sitten öljymäistä tuotetta, esimerkiksi Dermosilin suihku- ja kylpyöljyä. Suomessa valikoima "shaving-tuotteiden" osalta on ainakin toistaiseksi ollut harmillisen suppea, joten olen tilaillut myöskin iHerbistä erilaisia voidemaisia shaving creamejä.

- Dermosil kasvovesi oli mukavan raikastava ja virkistävä. Käytin tätä aamuisin ja sopi sekaiholleni oikein hyvin.

- Dermosil puhdistusmaidosta tykkäsin kovasti. Tästä kirjoittelin suosikkeja postauksessa.

- Nivea Q10 Anti-Wrinkle Skin-Refining Gel-Serum oli kevyt geeliseerumi kasvoille. Tuntui iholla miellyttävältä, imeytyi nopeasti eikä jättänyt "kalvomaista" tuntua kasvoille. Tuosta ryppyjä ehkäisevästä puolesta on aina niin hankala sanoa mitään, koska nämä anti-wrinkle voiteet toimivat myös ennalta ehkäisevästi. Ostin tämän poistokorista, joten tuote tai pakkaus on kaiketi muuttunut/poistunut. Olisin voinut hankkia tätä kyllä uudelleenkin.

- Dove shampoosta ja hoitsikasta olikin juttua jo täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti