tiistai 17. maaliskuuta 2015

Maybelline The Rocket Volum Express waterproof mascara

Kuten olen useampaan kertaan täällä blogissa tullut maininneeksi, käytän ainoastaan vedenkestäviä ripsivärejä. Herkästi vuotavat silmäni saavat muutoin mascaran todella helposti suttaantumaan. Lyhyet ja suorat ripset eivät myöskään pysy taivutettuina tavallisilla versioilla.

Vedenkestävyys ei kuitenkaan välttämättä takaa taivutusten pysyvyyttä, esimerkkinä vaikkapa tämä Rimmelin ripsari. Maybellinen vedenkestävät ripsivärit ovatkin markettipuolelta suosikkejani, sillä näillä ripset kestävät kauniin kaarevina. Ja se vedenkestävyyskin on taattu. Erityisesti tykkään pulleista ja muhkeista hylsyistä sekä isoista harjoista :)


The Rocket Volum Express mascarassa on kuminen harja, joka näytti minusta alkuun hieman epäilyttävältä. Miten noin pienillä "väkäsillä" voi muka saada tuuheutta ripsiin? Mutta kyllä tällä saa. Ei paakkuunnu helposti, erottelee ripset kivasti ja on helppo levittää.


Ripset ovat koko päivän kuin juuri taivutetut. Ei karise, varise tai leviä millään muotoa. Lähtee pois helposti vedenkestävälle silmämeikille tarkoitetulla puhdistusaineella.


Ei tällä ihan niin näyttävää lopputulosta saa kuin The Colossal Volum Express-versiolla, mutta riittävän tuuheat räpsyttimet joka tapauksessa. Huomasin ripsarin tuovan mukavasti myös pituutta ripsiin. Nappiostos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti