tiistai 15. lokakuuta 2019

Syksyn lemppareita

 
Dermosil Vitamin E Facial Toning Lotion. Edellisestä putelista on jo tovi vierähtänyt ja olikin vähän päässyt unohtumaan miten ihana kasvovesi tämä onkaan. Koostumus on tavallista kasvovettä paksumpaa ja tätä voi hyvin käyttää myös hoitonesteen/essencen tapaan kasvoille kevyesti taputellen. Itselläni tämä toimii yleensä ihan kasvovetenä. Kasvotuntuma on rauhoittavan viileä ja kosteuttava. Iho tuntuu käytön jälkeen pehmeältä ja pintakuivuudesta johtuvat kiristelyt ovat tiessään. Hoitotehoista ja ihoa hemmottelevasta koostumuksesta huolimatta ei rasvoita sekaihoa, ainakaan näin kylmään vuodenaikaan. Tuoksu on tuttu muista E-vitamiini sarjan tuotteista ja onnekseni satun siitä tykkäämään.


The Body Shopin tämän vuoden joulun kausisarjoista eniten kiehtoivat Rich Plum ja Juicy Pear, joten jotain pientä halusin itselleni kumpaisestakin sarjasta. Näistä molemmista tulikin heti kättelyssä tämän hetken eniten käyttämäni tuotteet omissa kategorioissaan.


Juicy Pear käsivoide on erinomainen käsien kosteuttaja ja pehmentäjä. Ei jätä ihon pinnalle tahmaista tai nahkeaa tuntumaa, joten sopii hyvin myös päiväkäyttöön. On siis samaa loistavaa laatua kuin muutkin merkin käsivoiteet. Tuoksusta löytyy päärynän makeutta, mutta tuoksu on samanaikaisesti myös raikas.


Rich Plum Lip Butterissa on makea luumuisen hedelmäinen ja omaan nenääni hieman karkkimainen tuoksu. Koostumus on purkissa ollessaan kovahko sekä kiinteä, mutta sormella otettaessa huulivoide lähtee "sulamaan" ja koostumus ohenee hitusen öljymäisen tuntuiseksi. Levittyy huulille tasaisesti ja vaivattomasti. Huulituntuma on miellyttävä ja hoitotehot hyvät. Varsinkin tämä sarja houkuttelisi makean tuoksunsa puolesta muidenkin tuotteiden osalta, mutta yritän vielä ainakin pysyä aisoissa, koska jemmat pursuavat taas kerran suihkugeeleistä ja vartalovoiteitakin on enemmän kuin riittävästi.


Mavalan kynsilakka 387 Black Cosmic löytyi Tokmannin alelaarista. Glitter- ja kimallehippusia sisältävässä mustassa lakassa oli jotain itseäni kiehtovaa ja tämä onkin päässyt kynsille syksyn aikana useampaan otteeseen.


Loreal False Lash XFiber Xtreme Resist Mascara Waterproof ripsivärin bongasin Citymarketin löytöhyllystä viiden euron hintaan. Tämä on 2in1 ripsiväri jossa on pohjustusvoide (1) ja varsinainen mascara (2) erikseen. Toimivat hyvin yhdessä klimppaantumatta eikä lopputulos ole tönkön näköinen. Viimeksi kun olen jotain vastaavaa kaksiosaista ripsaria käyttänyt oli ns. alusmascara vaaleaa, mutta tässä molemmat ovat väriltään mustia. Tämä tekee käytöstä mielestäni vaivattomampaa eikä tarvitse huolehtia, että vaaleampia kohtia jää ripsissä näkyviin. Myös harjat molemmissa päissä ovat sopivan muotoisia ja kokoisia, jotta työskentely luonnistuu näppärästi. Tällä kuituja sisältävällä ripsivärillä saa aikaiseksi näyttävät, mutta silti "siistin" näköiset ripset ilman kokkareita. Ripsari ei varise tai suttaannu ja taivutukset kestävät ripsissä kiitettävästi.


4 kommenttia:


  1. Dermosil Vitamin E kasvovesi on kyllä huipputuote.
    Taas on yksi pullo menossa, ja toimii kuivalla ihollani täydellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :) Mun pitänee hommata E vitsku kasvovettä kohta lisää talven varalle.

      Poista
  2. Dermosilin E-vitamiini-sarja on kyllä kiva. Itsellä on kasvotuotteiden osalta kokemusta siitä seerumista, mutta nyt se taisi olla Last chance - osastolla. Toivottavasti se ei poistu valikoimista kokonaan ja elättelen toiveita, että se vain uudistuisi. Olisi kiva vielä sitä tulevaisuudessakin käyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan E-vitamiini sarjan seerumia käyttänyt muuten kuin pienen näytteen muodossa, mutta oikein hyvältä sekin muistaakseni vaikutti :) Toivotaan, että sarjan tuotteet pysyisivät vielä pitkään valikoimissa.

      Poista