maanantai 16. helmikuuta 2015

Neutrogenan meikinpoistaja

Neutrogena Visibly Clear oil-free make-up remover on itselleni tuttu jo muutaman vuoden takaa, jolloin tätä tuli pari tuubia käytettyä. Muistan tästä pitäneeni jo tuolloin, mutta sitten tulikin pidempi misellivesi- sekä puhdistusöljy-kausi ja tämän olemassaolo jäi unholaan.


Cittarissa putsari osui silmiini punaisella neljän euron tarjouslapulla varustettuna. Olisin ostanut tähän hintaan toisenkin, mutta tämä näkyi olevan viimeinen kappale. Toivottavasti ei ole kokonaan poistumassa Neutrogenan tai suomalaisten kauppojen valikoimista, sillä tämä on oikein hyvä tuote meikinpoistoon.

Puhdistusvoide sopii sekä kasvo- ja silmämeikille. Tämän lupaillaan poistavan myös vedenkestävän ripsivärin ja yllättäen toimii siinäkin tarkoituksessa melko hyvin. Ei kuitenkaan niin hyvin ja nopeasti kuin vedenkestävälle silmämeikille suunnatut nestemäiset meikinpoistajat (esimerkiksi suosikkini Lumene ja Nivea), mutta pärjäsin kyllä pelkästään tällä meikkiputsarilla viikon reissun ajan. Mascaraa saattoi tosin joutua poistamaan parilla käsittelyllä.


Koostumus on kevyt ja puhdistusvoide tuntuu kasvoilla mukavan viileälle ja raikkaalle. Tuubista puristettaessa aine on voidemaista, mutta "ohenee" levitettäessä ja ikään kuin liukenee kasvoille. Meikinpoiston ohella tämä syväpuhdistaa ja poistaa rasvaa sekä talia (jotka aiheuttavat näppyjä). Tätä ohjeistetaan levittämään vanulapulle ja pyyhkimään sitten varovasti silmänympärysiho sekä kasvot, kunnes kaikki meikki ja lika on lähtenyt. Oma tapani on hieroa puhdistusvoide kasvoille ja silmien alueelle käsin ja sitten pyyhkiä isolla vanulapulla. Ohjeen mukaan ei tarvitse huuhdella, mutta itse pesen kasvot vielä tämän jälkeen kakkosvaiheen putsarilla.

Ainoa miinuspuoli onkin tuoksu, joka on omaan nenääni jotenkin jännän pistävä ja aika voimakas. Tuoksustaan huolimatta olen tähän meikinpoistajaan oikein tyytyväinen. Meikki lähtee hyvin ja ihoni näyttää myös tykkäävän (ei kuivata tai aiheuta epäpuhtauksia). Kuivemmalle iholle en suosittelisi ainakaan jatkuvaan käyttöön.

Oletteko kenties kokeilleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti