tiistai 14. heinäkuuta 2015

Pienen budjetin aleostoksia



Ideaparkin Kicksissä oli taas käväistävä, kun siellä suunnalla tuli reissattua. Budjettini oli rajallinen, joten en mitään suurempia ostoksia tullut tehneeksi.

Tarkoitus oli ostaa Seche Vite pikakuivattavaa päällyslakkaa, mutta päädyinkin paljon edullisempaan Dependin Glossy Top Coatiin (6,90 e eli ihan normaali hinta). Tämä odottelee vielä kokeilua.


Kicks Sugar Laquer Cafe Girl (2,67 e) on söpö hempeän vaaleanpunainen kultaisia hileitä sisältävä lakka, joten tämä lähti kassalle sen enempiä miettimättä.


Olin myös suunnitellut hamstraavani ainakin Kicksin Clean Laundry suihkugeeliä. Bongasin kuitenkin saman sarjan Eau de Toilette (15 ml) tuoksun, jonka ostinkin sitten suihkugeelin sijaan. Puhdas, raikas ja hieman huuhteluainemainen tuoksu kustansi 5,45 euroa. Nyt harmittaa, etten hankkinut tuoksua toistakin putelia.


Minimanista ostin Essencen eye blender brushin, paketin ruusuntuoksuista palasaippuaa eurolla ja alelaatikosta löysin kolmen euron hintaan Max Factor Xperience Sheer Gloss Balmin (spf 10) sävyssä 02 Coral. Olisin ostanut essenceltä vedenkestävän ripsarin ja nuden luomiväripaletin, mutta hyllyt ammottivat tyhjyyttään useamman tuotteen kohdalla. No, onneksi Essenceä löytyy ihan kotikulmiltakin.



Sheer Gloss Balm on huulivoiteen ja kiillon yhdistelmä. Kevyt koostumus tuntuu huulilla vain aavistuksen ja antaa kevyesti sävyä sekä kiiltoa. Erinomainen mukana käsilaukussa, sillä on helppo sipaista huulille ja huulihoitotuote on myös samassa puikossa.


Schwarzkopf essence ultime Crystal Shine 220 Heat Protection lämpösuojasuihke tuli hankittua Cittarista, kun sai kerran niin edullisesti (3 e). Tämä 100 ml:n pullo riittääkin omassa käytössäni taas pienen ikuisuuden, sillä lämpökäsittelen tai muotoilen hiuksiani todella harvoin.

Toukokuisen Livboxin inspiroimana piti saada vielä Doven Deeply Nourishing body wash. Pehmentää ja siloittaa ihoa, on koostumukseltaan miellyttävän voidemainen ja tuoksu on neutraalin saippuamainen (eli tuoksuu "puhtaalle"). Tätä on tullut jo reissussa käytettyä ja tykkään kyllä, niin kuin aavistelinkin käyvän. Kroppani ei tarvitse/vaadi rasvausta niin usein tätä käyttäessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti