sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Sekalainen haalinta

Muutamia juttuja on taasen tullut haalittua ostoksilla käydessä.


Tigerista Melaharja (2 euroa). Ihan paras pitkien hiusten selvittelyyn. Tangle Teezereistä ei ole kokemusta, mutta muihin kokeilemiini harjoihin verrattuna on ykkönen. Täytyy käydä hakemassa vielä toinen varastoon, kun hinta on näinkin edullinen. Yleensä melaharjojen hinnat lähtevät 7 tai 8 eurosta ylöspäin.

Kuvassa melaharjan koon vertailemiseksi myös tavallinen ovaaliharja.


Halusin testata kierteisiä pinnejä, joista olin parista blogista lukenut. Nämä Hair Scroo-pinnit löytyivät Glitteristä. En ole vielä hiuksiin asti saanut laitettua, mutta mielenkiinnolla kokeilen. Ongelmana ovat suht liukkaat ja raskaat hiukseni, joissa ei välttämättä muut kuin lenksut pysy kunnolla.


Hiusvärejä tarjouksesta. Poly Palette kestoväri (500 keskivaalea) 3,90 e. Tuosta ei kai hiusväri enää halpene :) Tuota lorkkua (700 Houkutteleva tummanvaalea) olen käyttänyt aikasemminkin.


Natural Code Candy Smile Lip Balm (3,90 e) Sweet as Sugar piti ostaa ihan vaan raikkaan sävyn vuoksi (ja koska on "uutuus", nehän kiinnostaa itseäni aina...). Näitä löytyy neljässä eri sävyssä. Koostumus on ohut ja "liukas" eli levittyy huulille helposti. Sävyäkin tulee huulirasvaksi ihan sopivasti ja tuoksu on makeahko. Ei kestä huulilla kovin kauan, mutta tätä helppo ja mukava lisäillä. En osaa verrata esimerkiksi sävyttäviin Baby Lipseihin, sillä itseltäni löytyy vain sarjan sävytön huulirasva.

Ja mitäpä olisi haalinta ilman essenceä :D Stay all day long-lasting peiteväri oli ihan nappiostos. Kuitti on jo hävitetty, mutta taisi olla alle neljä euroa. Sävy 10 natural beige sopii tämän hetkiseen väritykseeni hyvin. Peittää ja pysyy paikoillaan. Ei kuivu kasvoilla liikaa, kuten useat "pitkäkestoiset" tuotteet tuppaavat tekemään. Olen käyttänyt tätä kuitenkin kahtena kerroksena tai Fit Me-peiteaineen alla. Lopputulos on kevyt ja luonnollinen. Tykkään!


Essencen Longlasting eye pencil 01 black fever rajauskynä. Levittyy pehmeästi ja siististi sekä kestää myös siistinä pitkään. Toimii ihan perusrajauksissa tai silmän vesirajassa käytettynä. Ei tarvitse teroittaa, sillä väripuikkoa voi pyöritellä lisää näkyviin kynän päästä. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen (alle 2 euroa).

Candy Smile Lip Balm ja Longlasting rajauskynä.

Kynsinauhani ja kynteni ovat tällä hetkellä ottaneet hieman itseensä vedellä ja pesuainella lotraamisen myötä, joten ostin ensiavuksi Sally Hansenin Salon Manicure Cuticle Eraser + Balmin. Vaikuttaa lupaavalta, olen vasta ehtinyt kerran kokeilemaan. Koostumus on kovahko, mutta sormea voiteen pinnalla pyöritellessä on kätevää ottaa sopiva määrä ja voide levittyy helposti. Imeytyy nopeasti eikä tahmaa, mistä iso plussa. Ja onhan tuo voide myös kiehtovan näköinen. Tuoksu on kurkkuun vivahtava ja raikas.


Kirpputorilta korvikset kahdella eurolla. Ovat ehkä hieman talviset, joten pääsevät käyttöön sitten pikkuisen myöhemmin.

3 kommenttia:

  1. Heippa! Täällä olisi uusi lukija! :) Olen selaillut blogiasi tässä koko aamupäivän, joten ehdin jo unohtaa, mitä kautta tänne päädyin, mutta selvää on, että tämä blogi päätyy minun lukulistalleni. :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kuulla :) Tervetuloa seurailemaan. Täytyy myös tutustua sinunkin blogiin, kunhan kiireet tästä vähän helittävät.

    VastaaPoista