tiistai 4. elokuuta 2015

Heinäkuun tyhjät


Dermosilin Primo body sugar scrub vanilla oli kerrassaan loistava. Tykkään eniten sokerikuorinnoista, sillä kuorivia rakeita on yleensä runsaasti ja ihosta tulee pehmeä. Tästä jää iholle käytön jälkeen hieman öljytty tuntu, joten normaali ihoisen ei tarvitse välttämättä rasvailla kuorinnan jälkeen. Tuoksuu vaniljalta. Tulen siis hankkimaan jossain vaiheessa uudestaankin.


Himalaya Herbals kosteusvoidetta käytin enemmänkin talviaikaan koko kropalle, mutta melko täyteläisen rasvan loppu toimi käsivoiteena. Tätäkin voisin ostaa uudelleen.


Lavera Basis Sensitive käsivoide tuoksui omaan nenääni pirteän sitruksiselle ja hieman jollekin sitruunaiselle leipomukselle/jälkiruualle, joten tuoksu oli kohdillaan. Imeytyi nopeasti. Kosteutus- ja hoitotehoiltaan sellaista keskikastia. Käsivoiteita on taas päässyt jemmoihin kerääntymään, joten en ole uusia kovin pian hankkimassa.

Yves Rocher Hydra Vegetal silmänympärysgeelistä kirjoittelin jo aiemmin. Säilytin tätä jääkapissa virkistävän ja viilentävän tunteen tehostamiseksi. Toisinaan silmänaluseni imaisivat geelin välittömästi ja joskus taas imeytyminen tuntui kestävän kauan (geeli jäi vain ihon pinnalle). Outoa, sillä annostelin aina saman määrän. Kaiketi ihon kunto vaikutti sitten asiaan noinkin paljon, vaikka en itse suurempia muutoksia silmänympärysiholla huomannut. Oli kuitenkin ihan ok tuote kevyemmästä silmänympärysvoiteesta pitäville.


Biozellin syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät, mineraalikertymät ja kloorin. Pesee hiukset todella narskuvan puhtaiksi. Tykkäsin, teki tehtävänsä mallikelpoisesti. Käytän syväpuhdistavaa shampoota noin muutaman kerran kuukaudessa, joten yksi pullo kestää käytössä pitkään. Seuraavaksi käyttöön pääsee Dermosilin vastaava, joka on myös suosikkejani.

VO5 Gloss Me Smoothly shampoosta olen vaahdonnut (heh heh) jo aiemminkin. Esimerkiksi tässä postauksessa. Tätä lisää, jos jostain satun löytämään. Tämän ostin Keskiseltä, mutta siellä valikoima tuntuu monesti vaihtelevan.


Loreal Elvital Anti-Breakage Tehohoitogeeli hauraille ja katkeileville hiuksille. Nämä Elvitalit ovat kivoja, sillä tuubi tekee käyttämisestä ja annostelusta helppoa. Ei tarvitse muhitella ikuisuuksia, pari minuuttiakin jo riittää. Ennen kaikkea tämä silottaa hiuksia, mutta antaa myös kiiltoa ja tukka tuntuu "elastisemmalta". Huomasin, että näitä ei enää ihan joka marketista tai tavaratalosta löydy. Toivottavasti eivät ole poistumassa markkinoilta :/


Elite päällyslakan jämät paksuuntuivat sen verran, että lähinnä vain sotki lakkauksia. Tässä ei ollut pikakuivattavaa ominaisuutta, joten jouduin käyttämään Avonin pikakuivattavaa suihketta tai Sally Hansenin Dry Kwikiä lisäksi. Pidensi kyllä kynsilakan kestoa ja teki kauniin kiiltävän pinnan, mutta mielummin käytän pikakuivattavaa päällyslakkaa (koska pääsee helpommalla...).

We Care Icon valokynä/peiteaine toimitti meikissäni kevyen ja raikkaan peiteaineen virkaa. En tiedä onko tuote jo "uudistunut", sillä tämä on ollut käytössä pitkään. Mielsin siis tämän enemmän peiteaineeksi kuin korostustuotteeksi (ei ollut kovin hohtava tai valoa kasvoille lisäävä), mutta toisen peiteaineen päällä tasoitti mukavasti lopputulosta. Tekstit ovat hylsystä kuluneet jo pois, joten sävyä en osaa sanoa. Nykyään tästä näkyy olevan kaksi sävyä. Vaaleampi Magic Light korostamiseen ja tummempi Magic Cover peittämiseen. Voisin ehkä joskus kokeilla uudelleenkin, koska on suht edullinen tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti