sunnuntai 30. elokuuta 2015

Elokuussa loppuneet



Yves Rocher Hydra Vegetal Micellar water kesti käytössä yllättävän kauan, sillä samanaikaisesti käytössä oli Biothermin jo aiemmin loppunut misellivesi. Tämä kulki pienemmän kokonsa vuoksi lähinnä mukana matkoilla. Puhdistaa meikit tehokkaasti, tuntuu kasvoilla virkistävältä ja tuoksu on raikas. Silmämeikin poistan aina omalla puhdistusaineella, joten en tiedä miten hyvin esimerkiksi ripsari tällä lähtee. Kelpo tuote kaiken kaikkiaan. Saattanen hankkia joskus uudelleenkin, mutta käytössä on parhaillaan Lorealin miselli sekä ostoslistalla parikin, joita haluan ensin kokeilla.

Lorealin hellävarainen silmä- ja huulimeikinpoistoaine on myös ihan toimiva tuote. Tämä on tarkoitettu vedenkestävälle ja pitkäkestoiselle meikille. Meikinpoistoaine oli kahden kappaleen pakkaus ja putelit olivat teipattu yhteen, joten siksi outo tarra tuossa pakkauksessa. Ei kirvele tai ärsytä silmiä ja meikki lähtee suht hyvin. Joskus olen huomannut lämpimän suihkun jälkeen hieman mustaa vielä silmien alla. Silloin viimeistelen puhdistuksen silmämeikin poistoaineella ja vanupuikolla. Silmämeikin puhdistan niin, että kevyesti painan poistoaineella kostutetun vanulapun hetkeksi suljetun silmän päälle, jotta aine alkaa vaikuttaa. Sitten puhdistan silmät/ripset käymällä ne läpi vanulapulla pariin otteeseen.

Yves Rocher Jardins du Monde Lotus Flower from Laos suihkugeeli meni kategoriaan ihan kiva. Ei mitään moitittavaa, mutta ei tämä erityisesti säväyttänytkään. Tuoksu oli neutraalin kukkainen ja melko mieto.

Dove deeply nourishing suihkuvoide kosteuttaa kevyesti ja tuntuu miellyttävältä iholla. Kropasta tulee sileän tuntuinen eikä tämän kanssa välttämättä tarvitse rasvailla kovin ahkerasti. Tuoksuu "dovemaiselle" eli puhtaalle ja raikkaan saippuamaiselle.


Viimeinen Dove shampoo jemmoistani loppui. Tykkään Doven hiustuotteista eikä tämäkään split ends rescue shampoo ollut poikkeus. Koostumus on sopivan "kermaista", vaahtoaa runsaasti, pesee hiukset puhtaaksi samalla hoitaen ja tuoksuu ihanalle. Doven shampoita ja hoitsikoita löytyy erilaisille hiustyypeille ja hinta on edullinen. Tuskin maltan kauppareisuilla pitää näppejäni erossa Doveista jatkossakaan. Doven kuivashampookin voisi vihdoin tulla valikoimiin myös täällä Suomessa.

Yves Rocher Nutri-Repair hoitoaine ei tehnyt juurikaan vaikutusta. Hoitotehoiltaan keskikastia, vaikka pitäisi soveltua erittäin kuiville hiuksille. Vaati vielä lisäksi jätettäviä hoitsikoita ja toisinaan teki hiuksista hieman veltot. Kului nopsaan, sillä hiukseni tuntuivat imaisevan tätä aina runsaasti. Saattoi johtua siitä, että hoitoaine on silikoniton. Tuoksukaan ei hurmannut (makeahko manteli?), mutta oli siedettävissä. En osta uudelleen.

Pantene Pro-V Volume & Body hoitoaineessa en huomannut tuuheuttavaa vaikutusta lainkaan. Lähinnä hieman "nahkeutti" hiusten pintaa. Voisi kaiketi toimia hieman paremmin yhdessä sarjan shampoon kanssa. Pantenen shampoot ja hoitoaineet tekevät muutenkin helposti hiuksistani liian liukkaat tai sitten juuri nahkeat. Ei jatkoon.

Goldwell dualsenses Ultra Volume 60sec gel-treatment oli jo esillä tässä postauksessa. Todella harmi, että tätä ei enää löydy mistään.


The Body Shop huultenkuorintapuikko palveli useamman vuoden, sillä olen laiska tällaisia käyttämään (mutta silti huulien kuorinta pitää aina olla, heh). Ei kuitenkaan osoittanut pilaantumisen merkkejä. Tehokas kuorinta poistaa röhelöt ja tekee huulista pehmeät. Uutta ei tarvitse vielä hankkia, koska kaapista löytyy vielä Viva La Divan huulien kuorinta. Sekin on ollut avattuna jo kohta parisen vuotta, joten täytyy ottaa välittömästi ihan tehokäyttöön.

Essence Summer of Love mousse bronzer oli pieni pettymys jo alun alkaenkin. Yritin silti tätä sitkeästi käyttää aina silloin tällöin, mutta on jotenkin vaan niin "työläs" verrattuna puuterimaisiin tuotteisiin eikä moussessa olevat hippuset tee siitä ihanteellista varjostusväriä. Alkoi tuoksumaan jo ummehtuneelta eli sanon tälle nyt heipat. Ei tästä sen enempää, koska ei ole ollut saatavilla enää aikoihin.

Meikkipöydän kätköistä löytyi Lumenen Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm (16 Unelmia). Tussipäällä on tarkoitus värittää huulet ja lisätä sitten päälle toisessa päässä olevaa huulivoidetta. Muistaako tätä kukaan? Näitä oli myynnissä vuosia sitten (krhm), mutta uskaltauduin silti vielä käyttämään. Tussi ainakin vaikutti oikein hyvältä, huulirasvaa en käyttänyt. Toimi myös huultenrajaukseen. Harmikseni tämä alkoi osoittaa kuivumisen merkkejä muutaman käyttökerran jälkeen ja väri loppui pian kokonaan. Ihmettelen miksi olin tämän tyystin unohtanut?



Natural Code Waterproof Volume-Maximizing Mascara ei aluksi vakuuttanut, mutta massan hieman kuivuttua käyttäminen ei ollut enää niin sottaavaa touhua. Harja on tässä kyllä muhkea. Ripset pysyivät taivutettuina eikä ripsiväri leviä tai juurikaan karise. Tuuheuttaa myös hyvin. Eli alkukankeuden jälkeen tykästyin tähän kovasti. Pakkaus on ainakin jo uudistunut, uudesta sisällöstä en tiedä. Kokeilen kyllä varmasti tuota uudistunuttakin versiota.


Poistoon lähtevät aurinkovoide Lumenelta ja suihkutettava versio Avonilta. Ovat jo pari kesää olleet käytössä, joten suojakertoimiin ei välttämättä ole enää luottaminen (näin muistelisin jostain lukeneeni). Molemmat olivat ihan ok, en oikein osaa aurinkotuotteita tarkemmin ruotia, sillä niitä ei tule suuremmin kulutettua. Lumenessa säilyvyydeksi oli merkitty 12kk ja Avonissa 24kk. Vajaa puolet on vielä molemmissa jäljellä, mutta ensi kesäksi on jo korkea aika hankkia uudet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti