maanantai 24. elokuuta 2015

Alvittomat ostokset ja muut pienet hankinnat

Anttilassa oli taannoin kampanja, jossa ostoksista lähtivät alv:t pois. Tokihan tämä oli hyödynnettävä myös kosmetiikan osalta.



Lumenen Natural Code Skin Perfector Matt Makeup meikkivoide on ollut kokeiltavien listalla jo pitkään. Valitsin sävyn 10 Vanilla, sillä hieman pelkäsin tämän tummuvan kasvoilla. Huoli osoittautui turhaksi eli olisin voinut valita astetta tummemmankin sävyn. Meikkivoide on todella kevyen tuntuista eikä tee kasvoja pakkeloidun näköisiksi tai nahkean tuntuisiksi. Levittyy helposti ja tasaisesti. Lopputulos puolipeittävä ja luonnollisen heleä. Kesti siistinä kasvoilla pohjustajan ja puuterin kanssa kiitettävän hyvin. Ei sisällä öljyjä tai parabeeneja. Näppärä ja edullinen meikkivoide arkeen, jos ei kaipaa täysin peittävää meikkivoidetta. Ihastuin.


Lumene Waterproof Eye Makeup Remover on luottotuotteeni.




Loreal Elvital Fibralogy hiusnaamio ohuille ja hennoille hiuksille. Tämän luvataan kosteuttavan ja antavan rakennetta. Hiuksista pitäisi tulla asteittain tuuheammat. Tykkäsin sarjan shampoosta ja hoitoaineesta, mutta vielä en ole naamiota ehtinyt testaamaan. Myöhemmin luin purkin kyljestä, että tätä suositellaan parhaimman tehon saavuttamiseksi käyttämään yhdessä sarjan shampoon kera ja sekoitettavaksi Thickness Booster-tehostajan kanssa. Eli vähän njääh, en jaksa pelailla kovin monen purnukan kanssa suihkussa, mutta sarjan shampoon voisin kyllä hankkia.


I love... Pink Marshmallow bath & Shower Creme tuoksuu omaan nenääni vaniljaiselle marjapirtelölle ja herkullisille vaahtokarkeille. Tuoksu on todella sokerisen makea ja mielestäni hyvin "tyttömäinen". Plus tuo pinkki väri on suloinen (täsmälleen saman värinen kynsilakka on hakusessa, saa vinkata jos tulee sellainen mieleen). Voin suositella karkkituoksujen ystäville.

Eksyinpä jälleen myös Carlsonille. Selvisin vain parilla ostoksella eli essencen quattro eyeshadow 17 créme de la créme paletilla ja Constance Carroll luomivärillä.


Constance Carroll (3.Taupe) luomiväri ei pigmenttisyydellä loista, mutta halusin vaihteeksi mattaa luomaria varjostuksissa luomivaossa käytettäväksi. Tässä on aavistuksen jauhoinen koostumus, mutta soveltuu tarkoitukseensa arkimeikissä hyvin, sillä ei ole liian tumma vaan luonnollinen (sävy on kylmään taittava, tietyssä valossa jopa hieman harmahtava). Käy siis hillittyyn nudemeikkiin hyvin.


Essencessä luomivärien koostumus on pehmeämpi ja pigmenttiäkin on ihan kohtuullisesti. Luomilla tai iholla sävyt eivät kovin paljon toisistaan erotu, kaikki kun tekevät tuollaista hohtavaa jälkeä. Vaaleimmat sävyt käyvät tarvittaessa myös korostajasta kulmaluulla ja silmän sisänurkassa.




Lisää Nivean palasaippuoita, koska näitä sattui löytymään vielä parissa itselleni uudessa tuoksussa. Kauppana oli niinkin eksoottinen paikka kun Puuilo. Yllätyin hieman, sillä en odottanut tuolta juuri kosmetiikkaa löytyvän. Olen kyllä välillä bongannut jotain edullisia kosmetiikka-tarjouksia lehdissä olevissa Puuilon mainoksista, mutta en ollut kaupassa aiemmin koskaan asioinut.


Glitter houkutteli myös minua alellaan, mutta päädyin ostamaan vain yhden 2 euron kaulakorun. Kuvassa riipuksesta heijastuu näköjään "hienosti" kamera ja sormeni :D



4 kommenttia:

  1. Voi ei, kuvauksesi perusteella tuo I love... vaikuttaa niin ihanalta, että taidan joutua "metsästysreissulle!" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anttilan mainoksessa näkyi nyt olevan I love... suihkusaippuat tarjouksessa :)

      Poista
  2. Mäkin ostin tuon I Love suihkugeelin ja pelkään jo nyt kyllästyväni sen voimakkaaseen tuoksuun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo sellainen tuoksu, että käytän itse vaan silloin tällöin. Muutoin saattaisi alkaa vähitellen olemaan makeudessaan jo hieman liikaa...

      Poista