maanantai 10. elokuuta 2015

Edulliset Herbinat

Satuin bongaamaan parisen viikkoa sitten Tokmannilla superhyvän tarjouksen; kaksi Herbinan tuotetta kolmella eurolla. Normaalihinta kun taitaa Herbinan tuotteissa pyöriä siinä 4-5 euron paikkeilla. Tarjouskorista löytyi ainakin tuolloin naamaputsareita, kuorintaa, kasvovesiä ja kasvovoidetta.

Päädyin rasvoittuvalle ja sekaiholle sopivaan puhdistusgeeliin ja kasvoveteen. Näitä olenkin joskus ammoisina aikoina käyttänyt eli vanhat tutut pääsivät uudelleen kokeiluun.


Puhdistusgeeli on jo pullossa olleessaan raikkaan ja virkistävän näköinen. Mieto tuoksu ja geelimäinen koostumus tuntuvat myös mukavan raikkailta. Ei vaahtoa kovin runsaasti eikä pese aivan natisevan puhtaaksi, vaikka rasvoittuvan/sekaihon tuotteesta onkin kysymys. Muutenhan tämä on aika perusputsari ja käytän tätä mieluiten aamuisin. Toimisi varmasti hyvin myös kakkosputsarina, mutta varsinaiseen meikinpoistoon käyttäisin jotain muuta.


Kasvovesi onkin sitten astetta tujumpaa tavaraa. Sopii itselleni parhaiten käytettäväksi ihon äityessä rasvaisemmaksi. Epäpuhtauksille ja T-alueelle toisinaan käytettynä on myös omiaan, mutta koko kasvoilla en voi säännöllisesti käyttää kuivattavuuden vuoksi. Tuoksu ei ollut niin miellyttävä kuin muistelin, mutta kyllä tämä käytettyä tulee.


Herbinan Sensitive Shampoo Valkoinen Tee & Puna-apila on sekin ollut käytössä aiemmin. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. Ostin tämän lähinnä avokin käyttöön, mutta pesen itsekin mielelläni välillä hiukset silikonittomilla shampoilla. Joudun käyttämään tällä pesun jälkeen melko paljon hoitoaineita (poishuuhdeltavaa ja jätettävää), mutta ei haittaa tippaakaan sillä tuoksu on ihana. Tehohoidotkin tuntuvat imeytyvän tehokkaasti tätä käytettyäni. 400 ml:n pullo kustansi Sokoksen alessa 1,60 euroa eli edullista kuin mikä :)


Oma Herbina suosikkini on Biohajoava Luomuruusu kasvosaippua, joka on kaiketi poistunut markkinoilta. Niisk. Onneksi itseltäni löytyy vielä yksi, joka onkin ahkerassa käytössä. Pesee naaman narisevan puhtaaksi, mutta kasvot eivät silti tunnu kuivan kiristäviltä. Toki käytän aina pesun jälkeen vielä kasvovettä ja kosteusvoidetta/seerumia. Erinomainen kakkosvaiheen puhdistaja sekaiholle, riittoisa sekä edullinen.


Kuva täältä.


3 kommenttia:

  1. Herbina on kyllä hyvä ja halpa merkki. Tuotteet ovat yleensä ihan perushyviä, mutta merkiltä löytyy todellisia helmiäkin. Itse olen ihan rakastunut kaura-suklaa vartalonkuorintaan. Tuo kasvosaippua kuulostaa myös mielenkiintoiselta, harmi että se on poistunut markkinoilta :(

    VastaaPoista
  2. Kyllä :) Erityisesti nämä tarjous-/kampanja hinnat ilahduttavat. Hypistelin muuten eilen Sokkarilla Herbinan uutuustuotteita, oli ainakin pari kasvonaamiota ja uusia/uudistuneita putsareita sekä kasvovesiä hyllyssä.

    VastaaPoista
  3. Niin ja tätä on ehdottomasti kokeiltava:

    http://www.herbina.fi/tuotteet/energy-boost/energy-boost-micellar-puhdistusvesi

    VastaaPoista