torstai 6. elokuuta 2015

Oriflame-tilaus

Oriflamen tuotteista ei minulle ole kertynyt juurikaan kokemuksia. Olen käyttänyt vain käsivoidetta ja jalkavoidetta, joita äitini joskus tilaili työkaverinsa kautta. Sekä tietysti Tender Care huuli- monitoimivoide "klassikkoa". Muutoin olen tuotteista tähän saakka vain blogeista lueskellut.

Nyt tarjoutui tilaisuus tilata tutun kautta ja kipaisin tänään hakemassa tilaamani jutut. Jee! Ihka ensimmäinen Oriflame-tilaukseni nyt siis käsittelyyn :)


Optimals Skin Youth eye cream sisältää mm. aktiivisia mikrohiukkasia, kofeiinia ja Lingon 50:50:ta ("puoliksi puolukasta ja marjoista sekä puoliksi lehdistä johdettua patentoitua tekniikkaa"). Eipä tuo Lingoni sano minulle yhtään mitään, mutta mielenkiinnolla kokeilen. Tuntuu kädelle kokeiltuna oikein miellyttävältä ja imeytyy hetkessä. Nätti siro putkilo, mutta tätä ei voi kyllä pystyssä kylppärin kaapissa säilyttää, koska kaatuu tosi helposti.


Feet Up Foot Spray Eucalyptus & Mint deodorosoiva ja virkistävä jalkasuihke. Seisomatyöläisen jalat suorastaan rakastavat tällaisia suihkeita. Voi suihkuttaa myös kenkiin. Miellyttävä tuoksu, ei ole ollenkaan liian pistävä ja tulee mieleen "jäinen minttu" eucalyptuksen vivahteella. Jalat raikastuvat ja virkistyvät nopeasti. Nämä suihkeet vaan tuppaavat kulumaan itselläni nopsaan. Jos jostain saisi "megapullon" niin ostaisin välittömästi.


Feminelle Gentle Intimate Wash. Näitä menee tasaista tahtia. Mieto tuoksu, mistä plussaa. Tämä pääsee käyttöön Dermosilin Intiimipesun loputtua. Kivaa vaihtelua, sillä tuo Dermosil on tuoksuton. Tykäistyin pullon pulleaan pyöreään muotoiluun ja simppeliin ulkonäköön.


Discover Sicilian Dream palasaippuassa on kiva väri ja sitruunainen tuoksu. Saippua oli vaan aika lituska jo valmiiksi ja toiselta puolelta hieman kovera.


The One Illuskin Concealer (Fair Light) oli pääsyy tilauksen tekoon. Olen lukenut tästä paljon positiivisia postauksia blogeista ja kyseinen peitevoide on kummitellut mielessä jo niin pitkään, että olihan tämä vihdoin saatava. Kokeilin vasta vain kädelle ja kyllä, tämä on todennäköisesti loistava. Kermaisen pehmeä ja helposti levittyvä koostumus. Peittävyys on hyvä ja sopii ihoni sävyyn kuin nakutettu. Edellisessä kampanjassa hinta oli vain 7,90 e.


Onko teillä erityistä suosikkia Oriflamelta? Voisin nimittäin jatkossakin jotain pientä tilata :)

6 kommenttia:

  1. Mun ehdoton suosikki on Oriflamen Supreme Length Mascara. Ja tästäpä tulikin mieleen, että sitä pitäisi hankkia uusi putkilo heti! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset vinkistä, mutta käytän vain vedenkestäviä ripsareita, sillä muut ei itselläni pysy. Löytyyköhän tuosta vedenkestävää versiota?

    VastaaPoista
  3. Ei taida löytyä. :/ Mutta käsittääkseni Oriflamella on myös vedenkestäviä ripsareita! Ja esim. Wonder Lash - ripsari on esitelty säänkestävänä. Ilmeisesti se ei siis ihan täysin vedenkestävä ole, mutta ainakin itselläni kestää hyvin vähän kosteammat kelit. :)

    VastaaPoista
  4. Täytyypä joskus kokeilla jotain Oriflamen vedenkestävää mascaraa :)

    VastaaPoista
  5. Mie tykkään Swedish Span vartalonkuorinnasta, käytän sitä kuitenkin käsienkuorintaan. Tuoksu ei varmasti ole kaikille mieleen, mutta se tekee käsistä pehmoiset :)

    VastaaPoista
  6. Laitetaanpa tämäkin muistiin :)

    VastaaPoista