sunnuntai 16. elokuuta 2015

Avonit kampanjasta 11


Tilaukseen sisältyi myös tällä kertaa Simply Delicate Intiimipesunestettä. Näitä menee koko ajan ja mielummin hyödynnän Avonin sekä Dermosilin suhteessa edullisimpia hintoja, kuin ostan vastaavia kaupasta tai apteekista.


Pomegranate & Peony vaahtokylvyn tilasin ihan suihku- ja käsisaippuaksi, sillä ammetta ei asunnostamme löydy. Tässä on todella ihana karkkimainen tuoksu. Olenkin jo lotrannut tämän kanssa suihkussa muutamaan otteeseen. Tuo pullo ei ole kovin näppärä, koska suuaukko on iso, joten tuotetta hulahtaa helposti liikaa. Täytyy odotella, että saan jonkun pumppupullossa olevan saippuan loppumaan ja siirrän tätä siihen.


Advance Techniques Supreme Oils tehokkaasti ravitseva hoitosuihke. Tämäkin ihastutti heti. Suutin on hyvä; suihke on hienojakoinen sekä tasainen. Kuiviin hiuksiin laittaessa suihkutan kuitenkin aina ensin käsiin ja puristelen sitten vasta hiuksiin (yleensä vain latvoihin). Tätä pitää muistaa ravistella kunnolla ennen käyttöä, sillä koostumus kaksifaasinen. Hiuksista tulee kiiltävät ja hapsotus pysyy kurissa. Hoitosuihke on yllättävän kevyt eikä latista/veltostuta tukkaa (ainakaan sopivasti annosteltuna). Parasta on, ettei aiheuta hiuksissa juurikaan sellaista "öljyttyä fiilistä". Tuoksu on miellyttävä eikä ole liian voimakas.


Avon Care Glycerine Hand & Nail Rich Moisture Hand Cream. Glyseriiniä, jasmiinia ja e-vitamiinia sisältävä käsivoide. Iltaisin tarvitsen jotain vähän tuhdimpaa ja hoitavampaa rasvaa, mutta tämä on loistava käsivoide päiväkäyttöön. Imeytyy hetkessä, pehmentää ja kosteuttaa sekä tuoksuu kukkaiselle. Ei tosiaan tahmaa lainkaan.


Avon Naturals Radiance Rose Water tuntuu kasvoilla virkistävältä ja raikkaalta. Ruusuvettä käytetään siis kevyen kasvoveden tapaan vanulapun tai pumpulin kanssa puhdistuksen jälkeen tai aamuisin. Tai no, voihan tätä käyttää puhtaalle iholle raikastajaksi pitkin päivääkin. Ei sisällä alkoholia. Hurmaava ruusun tuoksu on kyllä omaan makuuni, mutta vain silloin tällöin käytettynä. Purkki on simppeli ja nätti.


Nail Experts 5in1 hoitava lakka. Tässä on nimensä mukaan viisi ominaisuutta. Sen lisäksi, että toimii pohja- sekä päällyslakkana, suojaa, vahvistaa ja ravitsee. Tilasin tämän kohta loppuvien aluslakkojen tilalle ja ihan yksinäänkin käytettäväksi, mutta vielä en ole ehtinyt kokeilemaan.


Big&Daring ripsiväristä oli tullut vihdoinkin vedenkestävä versio. Harja näyttää aika massiiviselle ja on kaarevan muotoinen. Olen kuitenkin jo tottunut näihin muhkeampiin harjoihin, joten levityksen ei pitäisi tuottaa ongelmia. Tämä jää vielä hetkeksi odottelemaan käyttövuoroaan.


Pur Blanca EdT oli kampanjassa edullisesti (18,95 euroa), joten innostuin tämän nyt tilaamaan, sitä jo muutamaan kertaan aikaisemminkin miettineenä. Tämä on kukkaistuoksu (freesia, pioni ja heliotrooppi). Tuoksu on mielestäni raikas, kevyt ja puhdas. Sopii oikein mainiosti arkituoksuksi. Eihän tämä kovin persoonallinen tai säväyttävä tuoksuna ole, mutta puhtaiden kukkaistuoksujen ystävälle voisin suositella. Lisää tuoksun kuvailua esimerkiksi täällä.


Parisian Chic EdP minisuihke (10 ml) kuuluu kuvaston mukaan Chypre-Hedelmäiseen kategoriaan. Tuoksusta löytyy mustaa vadelmaa, jasmiinia ja santelipuuta. Tykästyin tähänkin kovasti. Alkuun tuoksu on vadelmainen ja makeahko, mutta tasaantuu sopivaksi iholla. Miellän tämän itse aistilliseksi ja naiselliseksi, iltaan ja juhliin sopivaksi. Fragranticasta voi lukea lisää.

Tykkään muutenkin näistä minisuihkeista. Uusia tuoksuja raaskii kokeilla enemmän ostamalla ensin pienemmän putelin. Ja tuoksua pääsee kunnolla käyttämään, niistä ihan pikkuruisista näyteputkiloista ei järin suurta iloa ole. Plus itseäni ärsyttää, jos tuoksussa ei ole suihkepulloa. Minisuihkeet ovat myös todella näppäriä matkoilla tai käsilaukussa mukana.


Nutraeffects normaali- ja sekaihon puhdistusvaahto, Hydration SPF15 päivävoide ja Hydration geelivoide. Geelivoiteen aion ottaa yövoiteeksi. Nimittäin edellinen yövoide-geeli (oli Solutions-sarjaa) on loppumassa (olen pihistellyt loppuja) eikä vastaavaa enää tietenkään Avonilta löydy. Eli Nutraeffects geelivoide on luultavimmin lähinnä vastaavaa. Yritän ottaa nämä kaikki käyttöön samaan aikaan, joten näistäkin juttua tulee sitten myöhemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti