lauantai 10. syyskuuta 2016

Loppuneet 8/16

Blogissa on ollut pientä hiljaiseloa ihan työkiireistä johtuen, mutta onneksi viikonloppuisin on aikaa postailla :)

Elokuun loppuneet olivat meikkipainotteisia, joten otetaan ne nyt ensin käsittelyyn.

Lumene Blueberry Curl Mascara Waterproof on yksi suosikkini vedenkestävien ripsivärien kategoriassa. Pitää ripset taivutettuina, ei karise, varise tai suttaa. Erottelee hyvin ja tuo pituutta ripsiin. Helppo ja toimiva arkiripsari etenkin kiireisiin aamuihin. Uusi on jo korkattu.


Maybelline The Hyper Curl Volum Express waterproof ripsiväri toi ripsiin jonkin verran tuuheutta ja rakennetta. Ripset pysyivät taivutettuina tämän kanssa hyvin, mutta niin ne tekevät myös muiden Maybellinen vedenkestävien mascaroiden kanssa. Alkuun ripsarin massa oli ohutta eikä tuuheuttanut makuuni tarpeeksi, mutta hetkisen avattuna oltuaan muuttui paremmaksi. Alkoi kuitenkin menemään jo liian kuivakaksi melko nopeasti, joten käyttöikä ei ollut tämän kohdalla kovin pitkä. Ei huono, mutta ei suuremmin vakuuttanut. Ei jatkoon.


Yves Rocherin kulmakynä on jo niin iäkäs ja kulunut niin lyhyeksi, että on aika hyvästellä. Tekstit ovat kynästä kuluneet, joten sävyä en osaa nimetä. Tykkäsin tästä paljon. Koostumus oli sopivan kova mutta silti pigmenttinen ja kesti kulmissa siistinä kiitettävästi. Sävykin osui kohdalleen. Voisin hyvinkin ostaa jossain vaiheessa uudelleen.

Lumenen Beauty Base Crystal Radiance Primer toimi omassa käytössäni lähinnä kasvojen korostus- ja hohdetuotteena. Tuli käytettyä aika harvakseltaan koska puuterimaiset korostustuotteet ovat paljon helpompia ja nopeampia. Ehti mennä vanhaksi ja alkoi tuoksumaan tunkkaiselle. Ei ollut missään nimessä huono tuote, mutta itselleni tarpeeton. Ei jatkoon.


Avon Ideal Flawless skin loving beauty balm eli BB-voide. Sävy oli neutraalin vaalea mistä plussaa. Heleytti ja tasoitti ihoa kivasti, mutta tämän kanssa kasvot alkoivat helposti kiiltämään pohjustajasta ja puuteroinnista huolimatta. Sopisi luultavasti paremmin kuivempi ihoisille. Päädyin sekoittelemaan tätä meikkivoiteiden kanssa (ohentamaan koostumusta tai vaalentamaan sävyä). Ei pääse jatkoon.


Essence stay all day concealer sävyssä 10 natural beige oli inasen kellertävää väritykseeni nähden, mutta muuten en keksi suuremmin mitään moitittavaa. Joskus saattoi kuivahtaa ja korostaa juonteita silmien alusille yksinään laitettuna, etenkin jos iho oli kuiva niiltä kohdin. Muutoin on edullinen ja toimiva tuote. Kokeilulistallani on tällä hetkellä runsaasti peiteaineita, mutta saattanen ostaa tätä (toisessa sävyssä)  joskus uudelleenkin.

Makeup Revolution Focus & Fix Eye Primer ei ollut oikein luotettava tapaus. Joinakin kertoina saattoi pitää luomivärit moitteettomassa kunnossa pidemmänkin ajan, kun toisinaan petti jo alkuunsa ja luomivärit "haalenivat" sekä kasaantuivat luomivakoon luomien kiiltäessä rasvaisina. Toimiessaan oli kelpo tuote, mutta ikävä kyllä siihen toimivuuteen ei voinut luottaa. Ei siis jatkoon.


Elite models French Kisses kiiltopuna sävyssä 06 Love In Paris. Kesällä käytin tätä persikkaista punaa ahkerasti, mutta nyt joutaa pois, koska tuoksuun on ilmaantunut omituinen vivahde ja koostumuskin on muuttunut hieman kokkareiseksi. Saatavuudesta ei ole mitään hajua eikä kyllä toisaalta ole suurempaa hinkua saada välttämättä juuri näitä punia lisää. Jos tulee edullisesti jossain vastaan niin harkitsen uudelleen.

Max Factor luomivärinappi (sävy Earth Spirits) on vanha kuin taivas. On tippunut lattialle pariin otteeseen ja ottanut osumaa meikkilaukussa, joten pintakin lohkeillut ja murustuu helposti. Luomiväreille ei ole nyt suurempaa tarvetta, enkä ole niitä nyt hetkeen lisää hankkimassa (tai tuo on ainakin vakaa aikomukseni... heh). Mielelläni kyllä kokeilisin muitakin MF:n luomivärejä ja ehkä päädyn niitä joskus hankkimaan.


Dermosilin smoothing nail foundation kynsiä tasoittava aluslakka. Taisi olla toinen/kolmas pullo, joka tuli käytettyä. Tästäkin voisi todeta, että edullinen ja toimiva. Paksuuntui loppua kohti, mutta lähestulkoon loppuun saakka sain käytettyä. Todennäköisesti klikkaan tämän mukaan myös seuraavaan Dermoshop tilaukseen.

H&M kynsilakka (Zoo). Harmittaa, kun tätä ei ole enää saatavilla, koska oli niin nätti kynsillä. Murrr...


Wella proSeries Maxi Hold hiuskiinne oli yksi pannuprojektin tuotteista. Nyt se on vihdoinkin loppu. 

Rexona fruit kiss Grapefruit & Basil käsisaippua tuntui hupenevan tosi nopeasti, vaikka tuoksusta en niin perustanut (liian väkevän greippinen). Jatkoon jonkun muun tuoksuisena.

Yves Rocher Verbena Leaves suihkugeeli (50 ml:n minipullo). Toimitti käsisaippuan virkaa, koska tuoksu on omaan nenääni kamala. Tiedän, että monia tuoksu ihastuttaa, enkä osaa tarkemmin kuvailla mikä siinä omalla kohdallani tökkii, mutta olen haistavinani siinä omituisen kainalohikisen lemahduksen. Ei todellakaan jatkoon.

Dermosil Foot Therapy Jalkavoide Shea. Kosteuttaa ja pehmentää mukavasti. Jalkani eivät tosin pysy kuosissa pelkkien voiteiden avulla vaan vaativat välillä kuorintaa ja raspausta rasvauksen lisäksi. Miellyttävä käyttää, koska ei pahemmin tahmaa ja imeytyy sukkelasti. Sitruksinen tuoksu on kivan piristävä, mutta samaan aikaan sattui olemaan muitakin sitrustuoksuisia jalkavoiteita käytössä, joten kävi loppua kohden tökkimään. Suatampa ostoo uuvelleen tai olla ostamati (näin savolaisittain ilmastuna).

Nivea mint & white tea palasaippuassa oli mieto ja raikkaan puhdas saippuamainen tuoksu. Muuten ihan perus Niveaa. Yksi pala löytyy vielä jemmoista toisessa tuoksussa.

Näytteet:


Dermosilin näytteistä ei ole jäänyt mitään mielikuvaa. Eivät siis olleet niin erinomaisia, että olisivat päätyneet ostoslistalle ja tuota käsivoidetta löytyy jo entuudestaan.


Naobay natural & organic HydraPlus Cream. Kosteuttavan ja hoitavan oloinen voide pliisulla tuoksulla ei saanut näytteen perusteella innostumaan. On jälleen enemmän kuivemman ihon omaavien juttu.


Lorealin Revitalift Anti-age päivävoiteesta sen sijaan tykkäsin. Voiteen luvataan siloittavan juonteita sekä ryppyjä, täyteläistävän ihon pintaa ja se sisältää hyaluronihappoa. Voide oli samaan aikaan hoitavan täyteläistä sekä kevyttä. Imeytymistä ei tarvinnut kauan odotella ja iho jäi sileäksi sekä kosteutetun tuntuiseksi. Kesällä olisi sekaiholleni varmasti liian tuhtia päivittäiseen käyttöön, mutta jos talvemmalla iskee päivävoiteen tarve, niin voisin hyvinkin ostaa tätä.

2 kommenttia:

  1. Essencen peiteaine on hyvää kamaa. Minusta se oli myös melkoisen riittoisaa, ehkä liiaksikin, kun on itselläkin peiteaineita jonkin verran kokeiltavana. Pitää saada tummahkot ja ryppyiset silmäaluset kunnolla piiloon;)

    VastaaPoista
  2. Hintaisekseen tuo on kyllä ihan huippu tuote :)

    VastaaPoista