sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Syksyn shoppailut


Carlsonilla oli taannoin menossa jotkut "synttärihulina-päivät", joten pitihän siellä pyörähtää.


Tigin Bed Head Masterpiece hiuslakkaa olen halunnut kokeilla jo iät ja ajat. Nyt kun hinta oli kohtuulliset 9,90 e, niin raaskin tämän lopultakin hommata. Joskus käytössäni on ollut merkin Hard Head lakkaa, mutta se oli makuuni liian tujua ja koppuroitti hiukset helposti. Masterpiece on kevyempää, hienojakoisemmin levittyvää eikä kohtuullisella suihkimisella tahmaa tai tee hiuksista koppuraisen näköisiä. Hiuskiinteen tuoksu on ananaksinen eli ihan jees. Toimiva hiuslakka, mutta en lähtisi tästä todellakaan kymppiä enempää maksamaan, sillä ei tämä niin maata mullistava ole.

Herbinan tuotteita löytyi 2,90 euron kappalehintaan. Fresh luomuruusu puhdistusvaahto vaikutti kiinnostavalta (kehujakin olin useammasta blogeista lukenut) ja tuli ihan todelliseen tarpeeseen, koska edellinen vaahtoputsarini on loppumaisillaan. Otin tämän kuitenkin heti käyttöön ja olen kyllä tykännyt. Käytän puhdistusvaahtoja yleensä aamuisin sekä kakkosvaiheen putsareina, yksinään näiden avulla en usko meikin lähtevän riittävän perusteellisesti. Tämä tapaus tuntuu miellyttävältä kasvoilla ja jättää kivan raikkaan tunteen. Ei kuivata tai kiristele. Jos tykkäät vaahtoputsareista kannattaa antaa mahdollisuus tälle edulliselle ja kotimaiselle vaihtoehdolle.


Toinen putsari lähti mukaan ihan vaan edullisen hintansa (2,75 e) vuoksi. Eveline Aqua Collagen Rejuvenating Micellar Lotion lupailee puhdistuksen ohella hoitaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä. Miselli vaikuttaa hellävaraiselta ja meikki lähtee tämän avulla kohtuu hyvin. Ei ole tehokkain kokeilemani misellivesi, mutta kaksoispuhdistuksen suosijana meikki irtoaa kuitenkin sitten toisessa vaiheessa. Silmämeikkiä en ole tällä lähtenyt poistamaan, vaikka siihenkin hommaan tämän pitäisi soveltua. Ihan kiva, mutta ei ole tähän mennessä vakuuttanut niin paljon, että lisää pitäisi saada.

Useiden muiden Anttiloiden tavoin Kuopion tavaratalo sulki ovensa viime viikolla (nyyh) ja loppumetreillä meikitkin olivat jo -50% . Isadoran luomiväri kvartettia (69 Savannah Sunset) olen käynyt muutamaan otteeseen hypistelemässä ja tällä kertaa edettiin sen kanssa jo kassalle asti. Näitä oli enää vain yksi jäljellä, joten tuon täytyi olla kohtalon johdatusta :) Paletissa on nätit, pehmeät ja pigmenttiset sävyt joita on helppo yhdistellä keskenään tai muiden luomivärien kanssa. Hintaa taisi muistaakseni jäädä kahdeksan euroa, mikä ei ole ollenkaan paha.


 


MyLook.fi nettikaupassa oli taas ilmaiset postikulut sekä joku alekamppis ja sen innostamana tilasin muutaman tuotteen.


Dermacol DUO blusher (noin 5 e) ihastutti ulkonäöllään ja isompi sävyistä vaikutti pirteän raikkaalta. Yllättäen tykästyin pienempään nudehtavaan sävyyn enemmän. Pigmenttiä on suht hyvin ja molemmat mattaiset sävyt näyttävät luonnollisilta kasvoilla. Pakkaus on kuitenkin todella heppoisen/halvan oloinen ja tästä onkin jo kansi mennyt siihen kuntoon ettei meinaa pysyä kiinni. Sävyä en muista (eikä sen nimeä pakkauksessa ole, olisiko ollut shade 2), mutta näitä oli saatavilla muutamaa eri vaihtoehtoa. Kuuluu sarjaan "pientä piristystä meikkikoelmaan pikkurahalla" :)


Evelinen Satin Blusheja (alle vitosen) on tullut swatchailtua Tokmannilla monesti, mutta hyllyssä on ollut jäljellä aina vain sellaisia sävyjä, jotka eivät itseäni oikein miellytä. MyLook.fi:ssa oli näistä useampia sävyjä tarjolla, joten tilaisuus oli hyödynnettävä. Sävy 04 Bronzed Rose on mainio "yleisposkipuna" joka sopii monenlaiseen meikkiin. Poskipuna on koostumukseltaan nimensä mukaisesti satiininen ja myös riittävän pigmenttinen omiin tarpeisiini. Hyvän siveltimen kanssa saa jopa olla varovainenkin ettei väriä tule liikaa.

Dermacol isompi ja pienempi sävy, Eveline Satin Blush.


Maybellinen the Falsies Push Up Drama mascara waterproof (noin 9 e) pitää taivutukset ripsissä koko päivän. Ripsiväri lisää pituutta ja rakennetta, jolloin ripsistä tulee huomattavasti näyttävämmät. Ei karise tai varise, mutta pidemmän päivän jälkeen olen huomannut pientä suttaamista niissä kohdin yläluomilla jonne ripset osuvat. Muutenhan tämä on loistava ripsari, kuten järjestään muutkin Maybellinen tuuheuttavat vedenkestävät mascarat.


Lumene Blueberry Eye Makeup Pencil (9) alaluomen vesirajuksissa käytettäväksi katsetta kirkastamaan ja avaamaan. On hitusen kovempi (ainakin näin alkuun) kuin suosikkini essencen vastaava, mutta väriä irtoaa silti helposti. Vesirajalle laittaminen kutittelee vaan ärsyttävästi tuosta kovuudesta johtuen. Toivotaan, että koostumus pehmentyisi ajan myötä. En muista muualla tähän Lumenen kynään törmänneeni tai sitten en ole osannut merkiltä tällaista kynää etsiä. Voihan tämä olla myös vanhempaa tuotantoa tai uusinta uutta.


Sokoksen kauneuspäiviltä tuli ostettua vain yksi juttu. Goshin Velvet Touch Lipliner (009 Rose). Sävy on ruusuisen pinkihtävä ja se sopii yhteen monien omistamieni huulipunien kanssa. Koostumus on kynässä pehmeä ja kestävyys erinomainen. Kynä liukuu huulille vaivattomasti. Hinta oli noin nelisen euroa, joten tämä oli löytö!

Lidlistä bongasin Cien Milk & Honey huulirasvoja kolmen kappaleen pakkauksessa (alle 3 e). Ostin nämä suojakertoimen (SPF 20) vuoksi. Metsästin kesällä edullista ja väritöntä suojakertoimellista huulirasvaa ja nythän niitä tietysti tuli vastaan, kun kesä on ohi. Onhan ne huulet toki hyvä suojata talvisinkin, etenkin aurinkoisina päivinä ulkona liikuskellessa. Yksi rasvoista kulkee jo avokin takin taskussa ja yksi omassa käsilaukussa. Tuoksu on nenääni miedon "toffeemainen" ja miellyttävä. Koostumus ja hoitotehot ovat tyypillistä markettihuulirasvojen luokkaa, mutta rasva ajaa kyllä asiansa suojaustarkoituksessa vaikkei yllä esimerkiksi Hurraw!:n tai Crazy Rumorsin tasolle hoitavuudessa ja huulituntumassa.


4 kommenttia:

  1. Herbinan luomuruusu vaahtoputsaria kokeilin yhden putelin verran. Herbinaa fanitan, mutta en ikävä kyllä ole vaahtoputsareiden ystävä, niin jäi vain yhteen kertaan.
    Cienin Milk & Honey käsisaippua on yksi lemppareistani. Perussaippuaa ja ihan jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas täytyy aina olla käytössä myös vaahtoputsari muiden puhdistustuotteiden ohella. En vaan osaisi olla enää ilman :)

      Jemmoissa taitaa olla vielä yksi Milk & Honey palasaippua, mutta palasta haihtui tuoksu muistaakseni aika nopsaan.

      Poista
  2. Tykkään testailla vaahtoputsareita ja tämä Herbinan tuotekin on joskus ollut kokeilussa, mutta markettimerkeistä ainoastaan Lumenen vaahto on mielestäni hyvä ja selkeästi laadukkaamman oloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri loppumassa oleva vaahtoputsari on Lumenea (Bright Touch-sarjaa)ja tykkään siitä yhtälailla :)

      Poista