sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Loppuneet 9/16 ja pieni haalinta


Yves Rocher Carambola from Malaysia suihkugeeli oli tuoksunsa puolesta melko pliisu. Varmasti tulen jatkossakin tilaamaan YR:n Jardins du Monde suihkugeelejä, mutta en tätä versiota.

Avon senses Seventh Heaven Dreamy suihkugeeliä on vielä ehkä noin pariin käyttökertaan, mutta lasken sen jo loppuneisiin, koska en halua jemmailla juuri tyhjentyvää purkkia seuraavan kuun loppuneet postausta varten. Kivan tuoksuinen, mutta Avonin suihkutuotteita löytyy sen verran, että en ole hetkeen niitä lisää hankkimassa.

Nivea anti-perspirant calm & care on kehnoin kokeilemistani Nivean dödöistä. Tuoksu oli jo valmiiksi hitusen "ummehtunut" eikä tuntunut pitävän niin hyvin kuin muut merkin anti-perspirantit. Tiedä sitten, vaikuttiko tuoksun tunkkaisuuteen se, että ostin tämän aletarralla varustettuna. Eli on saattanut seisoa hyllyssä pitkäänkin ja jos joku vielä on sen avannut tuoksutellakseen niin on ollut jo vanhentumassa valmiiksi. On muuten tosi ärsyttävää, kun jotkut ihmiset availevat ja haistelevat myyntituotteita. Mutta toisaalta ihmettelen myös sitä, että miksi dödöistä ei yleensä löydy testereitä, koska niissähän se tuoksu on oleellisessa roolissa.

Malu Wilz Young Care Moisturizing Fluidissa on miellyttävän kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti. Oikein passeli meikin alle (tai primerien alle, joita käytän nykyisin aina meikatessani). Kosteuttaa kevyesti ja jättää kasvot raikkaan tuntuisiksi. Talven pakkasilla ihon kuivuessa on tosin liian kevyttä tavaraa iholleni, mutta muuten en keksi moittimista. Päivävoiteita on käytössä tällä hetkellä useita joten en uusia tarvitse, mutta voisin harkita tähän vielä joskus palaavani.


Rimmel Wake Me Up peitevoide on oikein mainio tapaus hintaluokassaan. Kyseistä tuotetta ei taida Suomesta saada ja tuskinpa lähden vartavasten tätä etsimään ja tilaamaan ulkomaalaisesta nettikaupasta.


Näytteet:

Dermosil liquid concealer peitevoide päätyi hankintalistalle. Koostumus on tässä täydellinen; kevyt, ohut ja samalla kuitenkin pehmeän voidemainen. Pigmenttiä on runsaasti, joten peittävyys on hyvä. Sävykin on sopivan vaalea ja hinnaltaan edullinen (7,90 e).

Age defence elixir seerumi vaikutti myös toimivalle (ei tahmannut, lähmännyt, kiristellyt ja imeytyi äkkiä), mutta taidan mielummin tilata Anti-Stress seerumin, joka sopinee paremmin ihoni tarpeisiin.

Faces Moisturizing Cream Medium oli itselleni liian tuhtia. Kosteutti tehokkasti, mutta jätti kasvot nahkeiksi. Jostain syystä Dermosilin kasvovoiteet eivät ole omalla kohdallani toimineet, mutta seerumeista ja silmänympärysvoiteista tykkään paljon.

Muutama meikkituote lähti aikansa palveltuaan roskiin.


E.l.f.in Warm Bronzer alkoi osoittamaan ikääntymisen merkkejä. Puuterin pinta rupesi kovettumaan sekä röpelöitymään ja tätä tuli käytettyä muutenkin todella harvoin, koska sävyt eivät olleet oikein sopivia. Yritin ottaa bronzerin kesällä tehokäyttöön, mutta eipä tullut tartuttua tapaukseen kuin muutaman hassun kerran. Pois vaan tilaa viemästä.

Ikivanhat Lumenen Wild Rose huulipunat. Molemmat olivat aikoinaan mieleeni, mutta uusia punia on siunaantunut niin runsaasti, että vanhimmasta päästä täytyy välillä karsia sillä eivät säily ikuisesti. En edes muista milloin olen näitä viimeksi käyttänyt, koska uudet tulokkaat ovat vieneet mennessään.

Lopuksi vielä pienet ostokset.


Sokoksen 3+1 päiviltä Candy Crush Lemonade Lake Body Mist (5 e) ja AAA Lemongrass & Basil Shower Gel (3,90 e) sekä euron vanulappuja.

Lemonade Lake tuoksuu pehmeän sitruksiselle, hieman makealle sekä piristävän raikkaalle. Kovin kauan tuoksu ei iholla kestä, mutta tätä voi lisäillä tarpeen mukaan, koska tuoksu ei ole liian raskas.

Pieni hairahtuminen pääsi sattumaan suihkugeelin osalta (lupailin taannoin pitää ostolakkoa suihkutuotteiden suhteen), mutta tämä oli vaan pakko saada. Käytöstä löytyy samaisen sarjan body cream, joten halusin tämän sen kaveriksi.

Prismasta Loreal Elvital Extraordinary Clay kuivashampoo. En ole vielä ottanut käyttöön, mutta odotukset ovat aika kovat. Elvitalilla ei ole tainnut aiemmin (ainakaan Suomessa) olla kuivashampoota valikoimissaan, joten siinäkin mielessä kokeilen tätä mielenkiinnolla.

Savi tuntuu olevan nyt kova sana Lorkulla, koska savisen hiustenhoitosarjan lisäksi ovat kauppoihin ilmestyneet myös savinaamiot (3 erilaista). Citymarketti-reissulla nakkasin kärryihin Pure Clay Purify Maskin (9,90 e). Naamion pitäisi soveltua kaikille ihotyypeille, syväpuhdistaa ja tehdä ihosta mattapintainen. Voidemaisen koostumuksen vuoksi iho ei kuivahda vaan siitä tulee puhdas, kirkkaampi ja pehmeämpi. Mukana on kolmen savityypin lisäksi eucalyptusta.

Tuoksu on ainakin "oudolla" tavalla mieleeni ja innolla odotan tämänkin testaamista.


2 kommenttia:

  1. Heh, rupes naurattaan toi dödöhommeli. Ite ku aina haistan dödön, että ostan mua nokkaan miellyttävän ja sitte luonnollisesti otan hyllystä sen takimmaisen ostoskoriin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soo soo ;D Itse pyrin välttämään myyntipakkausten avaamista, sillä onhan se omalle kohdalle osuessa keljua, jos tuote onkin jo korkattu ja alkanut "vanhentumaan". Ihan ymmärrettävää kuitenkin, kun yleensä testereitä ei ainakaan markettidödöissä löydy.

      Poista