sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kuolauslista

Aikoinaan tein "Ostoslistalla" postauksen, jossa kirjoittelin tuotteista, jotka olin haaveillut/suunnitellut hankkivani. Se lista on jo muinaisuutta ja joiltakin osin toteutettukin, joten nyt on päivityksen aika.

Harkitsin vielä tuolloin tekeväni tilauksen Bootsin verkkokauppaan, mutta sittemmin olen ajatuksesta toistaiseksi luopunut (koska kalliit postikulut yms.). Muutama juttu vanhalta listalta siintelee silti vieläkin mielessä.

Kuva täältä.

Maybelline Eraser eye concealer. Olen vuosia sitten käyttänyt ja tykännyt, mutta tätä ei vaan tunnu löytyvän oikein mistään (paitsi sieltä Bootsilta). Ostan, jos satun jossain törmäämään.

Toinenkin Maybellinen peiteaine kiinnostaa eli Superstay Better Skin Concealer. Kotimaan valikoimissa en ole nähnyt, mutta hommaan ehdottomasti, jos jostain nettikaupasta löytyy. Tästä näyttää olevan pakkauksen suhteen kahta eri versiota (USA ja Eurooppa?), joista toinen on tuubissa. Maybellinen Fit Me peiteaine on loistavaa, joten en usko tämänkään olevan floppi.

Kuva täältä.

Olen tasaisin väliajoin yrittänyt tilata Urban Decayn Naked Skin concealerin, mutta Sokoksen nettikaupassa ovat aina olleet vaaleimmat sävyt loppu. Tai sitten niitä ei ole siellä valikoimissa lainkaan. Huoh. Ehkäpä joskus vielä onnistaa.

Bourjois Healthy Mix Serum Gel foundation jatkaa listalla.

Cushion eli "tyynymeikkivoiteet" ovat menneet itseltäni vähän ohi, joten olisihan se jo korkea aika  sellaistakin kokeilla. Yves Rocherin Couleurs Nature Pure Light Cushion meikkivoide vaikuttaa lupaavammalta ja tarpeisiini sopivammalta kuin esimerkiksi Lorealin vastaava. Ainoa seikka mikä on jarruttanut tilaamista on hinta (27,90 e). Kyttäilenkin toisinaan YR:n sivuilla hyviä ale- ynnä muita kampanjoita jolloin hintaa tälle jäisi nykyistä kohtuullisemmin. Milloinkohan Lumenelta tulee oma versionsa?

Kuva YR.

Kunhan ennätän Kuopion Matkuksen Kicksiin, niin ostoslistalla on ainakin Kicksin Face Mist/meikinkinnityssuihke. Haaveilin jokin aika sitten myös merkin kasvojen puhdistusöljystä, mutta lisää öljyputsareita en hetkeen tarvitse.

Kuva täältä.

Kickseissä on nykyisin Smashboxia, joten jotain paljon hypetetyistä primereista tai luomivärinpohjustajaa on saatava.

Kuva täältä.


Lieracin Hydragenist Gel-Cream hoitovoide (normaalille ja sekaiholle) ihastutti kädelle testailun perustella enemmän kuin paljon esillä ollut sarjan seerumi. Olenkin jo kehittänyt itselleni pakkomielteen tuosta kasvovoiteesta eli ei auta muu kuin kaivella kukkaroa sopivana hetkenä neljänkympin edestä :)


2 kommenttia:

  1. Bootsissa on kyllä toimituskulut kohdillaan, saisi useamman henkilön ottaa kimppatilaukseen mukaan :D Sieltä himoitsen Soap & Glorya :3

    Mie tein pitkästä aikaa Yvesille tilauksen, kun huomasin joulutuotteet siellä ja sain tilaajalahjaksi taas valta useista vaihtoehdoista ja nappasin meikkivoiteen! Se taisi olla normaalihinnaltaan samoissa luokissa kuin tuo cushion (tai ehkä kalliimpikin).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääkin käydä hetimiten YR:n nettikaupassa. Joulukausituotteita on aina hankittava ;)

      Poista