lauantai 22. lokakuuta 2016

Avonia ja muita hankintoja


Avonin magiX prime and set spray vaikutti mielenkiintoiselta, joten ehdottomasti halusin kokeilla. Aikaisemmin olen käyttänyt Avonin meikinkiinnityssuihketta (taisi olla aiempi versio tästä tuotteesta) ja se hoiti hommansa mallikkaasti, mutta tätä suihketta voi käyttää myös meikinpohjustajana. En ole vielä ottanut käyttöön, koska odottelen ensin entisten setting sprayden huventumista.


Advance TECHniques hiustuotesarja on uudistunut ainakin pakkausten osalta ja näitä sai edulliseen hintaan eli päätin tilata Colour Protection shampoon ja Ultimate Volume hoitoaineen. Joutuvat vielä hetkeksi jemmoihin ennen kuin korkkaan.


Senses Mood Therapy anti-stress ylang ylang & patchouli suihkugeeli (500 ml) oli myös uusi tuote tai sitten en vaan ole onnistunut sitä aiemmin valikoimista bongaamaan. Tuoksu on makeahko ja tekee rentouttavan sekä rauhoittavan fiiliksen.

Romantic garden of eden 500 ml:n suihkugeelin sain hiljattain avokin siskolta.



Alpha for her body spray. Olen ihastunut tuoksuun aiemmin saamani näytteen myötä ja jossain vaiheessa aion kyllä tilata parfyyminkin.

Naturals-sarjan uusista tuoksusuihkeista päädyin enticing cranberry & cinnamoniin. Hurmaavan pirteä tuoksu, jossa kaneli (mausteisuus) ei ole makuuni liian dominoiva. Sopii kivasti talviaikaan.

Little black dress (9 ml) roll-on tuoksu (saatu). Näppärä pikku "putkilo" on kätevä ottaa matkoille mukaan tai kuljettaa käsilaukussa. Tuoksu lukeutuu kukkais-itämaiseen kategoriaan (syklaami, ylang ylang, luumu) ja on elegantin naisellinen sekä aistillinen. Miellän tuoksun enemmän ilta- ja juhlatuoksuksi.


Planet spa Blissfully Nourishing Hand, Elbow and Foot Cream (saatu). Täyteläinen voide sopii ravitsemaan sekä pehmentämään kuivaa ja karheaa ihoa. Aion kokeilla ainakin kyynärpäissä ja jalkavoiteena, sillä käsirasvana on makuuni liian tuhtia (ainakin tällä hetkellä räpylöiden ollessa kunnossa) ja hitaasti imeytyvää. Tuoksusta en oikein tykkää, mutta onneksi se ei ole kovin voimakas.


Mega Effects Creamy eyeshadow waterproof (platinum gold) oli luomille laitettuna vaaleampaa kuin mitä oletin. Tämä tekee luomien pinnan vähän sellaiseksi kuivakkaaksi ja päälle olikin hieman työlästä saada toista luomiväriä levittymään/häivyttymään nätisti, koska se nappasi "nahkeaan" pintaan kiinni helposti. Tuolloin olin pohjustanut luomet primerilla sekä puuteroinut ne kevyesti, joten täytyy testata tätä ihan yksinäänkin, toivoen että tuo kuivakkuus ei silloin tulisi esille ihan niin paljon. Kesti kyllä siistinä paikoillaan koko päivän, joten sen suhteen ei ole mitään moittimista.


"Nuttura-härpäke" jonka avulla hiukset pitäisi saada helposti laitettua kiinni. Kerran jo testailin ohimennen, mutta vaatii vielä vähän harjoittelua. Omia hiuksia joudun tämän kanssa todennäköisesti tuuheuttamaan jollain tuotteella, jotta lopputulos ei olisi säälittävän pieni nyherö :D

Extralasting huulipuna sävyssä sunkissed ginger on raikas sävy, mutta omilla huulillani väri muuttuu paljonkin pinkihtävämmäksi ja neutraalimmaksi (?) kuin miltä väri näyttää puikossa tai swatchissa. Ihan jees joka tapauksessa. Huulituntuma on ihanan kevyt ja kiiltopunamainen. Kestävyys ei mielestäni ole huipputasoa (johtunee kevyestä koostumuksesta), mutta punaa on helppo lisäillä tarpeen mukaan.


Näyte Ultra Colour Rich Lipstick sävystä Rosy Blush sopii tähän vuodenaikaan kuin nakutettu. Nimensä mukaisesti punassa on kermaisen täyteläinen koostumus ja pigmenttiä runsaasti.


Käväisin jokin aika sitten Matkuksessa ja ensin suuntasin tietysti Kicksiin. En tiedä mikä tuli, mutta paikan päällä iski piheys. En syttynyt Smashboxin ständillä lainkaan eivätkä merkin pohjustajat tai primerit swatchailun perusteella innostaneet mitään hankkimaan. Ostoslistalla olleesta Kicksin kasvo-/meikinkiinnityssuihkeesta oli hyllyssä tuolloin vaan testeri, joten sekin jäi ostamatta. Jotain sentään hommasin eli Kicksin Pink Punch dödön (5,50 e). Clean Laundry anti-perspirantti on ollut se vakio-otokseni kyseisistä myymälöistä, mutta nyt halusin vaihteeksi kokeilla jotain "uutta". Dödössä on kiva tyttömäinen ja "söpö" tuoksu pienellä punssimaisella tvistillä.


Tigerista löytyi uusi melaharja (2 e), makeup-holder (5 e) meikkipöydälle ja Apple & Plum käsisaippua (2 e).

H&M ostokset olivat melko turhia. Angled Buffer Brushin (7,99 e) ajattelin sopivan etenkin peiteaineille, mutta niiden levittelyyn/tasoitteluun sivellin on turhan napakka ja "kova". Meikkivoiteiden levitykseen on taasen liian pieni. Voidemaisien varjostus- ja korostustuotteiden tai poskipunien kanssa en ole ehtinyt käyttämään, mutta katsotaan toimisiko niiden kanssa paremmin.



Infiniteimpact Eye Colour (Mojave) 5,99 e on sävynä just eikä melkein makuuni, mutta pigmentti ei ole kummoinen. Myymälässä sormilla pannusta otettuna ja kädelle kokeiltuna näytti paljon intensiivisemmältä väriltä, mutta siihen saattoi osaltaan vaikuttaa kirkas spottivalaistus. Siveltimellä laitettuna on aika pliisu ja tätä saa kerrostaa paljon, jotta erottuu luomilta. Häviää helposti "olemattomiin" päivän kuluessa, minkä epäilin aiheutuvan pohjustajasta, mutta kokeiltuani eri luomivärinpohjustajien kanssa, käyttäytyy silti aina samalla tavalla. Olen lukenut useastakin blogista paljon postiivista näistä HenkkaMaukan luomivärinapeista, joten kummastuttaa miksi tämä yksilö oli näinkin kehno. Ehkäpä tässäkin tapauksessa voimakkaammat värit eroavat laadultaan näistä hailakammista.


Hiustalon Outletista Goldwellin Inner Effect Regulate Anti-Hair-Loss shampoo (noin 6 e). Tuoksuu nenääni hyvälle, vaahtoaa runsaasti ja pesee tukan puhtaaksi. Hiuksista tulee pehmeät ja terveen kiiltävät.

S-marketin löytöjä ovat Himalaya Herbalsin FootCare Cream -30% aletarralla varustettuna sekä Blistex Lip Relief Cream. Kuitti on mennyt roskiin, mutta jalkarasva taisi olla noin kolme euroa ja huulivoide pari.


Jalkarasva on melko paksua, mutta levittyy silti vaivattomasti ja imeytyy nopsaan. Rasva sisältää tehokkaita ainesosia, jotka lievittävät mahdollisia ihon tulehduksia ja hoitavat jopa haavaumia. Säännöllisen käytön myötä jaloista pitäisi tulla pehmeät ja sileät. Vielä en osaa "tuloksista" raportoida kun käytän tätä muutenkin muiden jalkavoiteiden ohella, mutta ihan hyvältä vaikuttaa, vaikka en ole mitään mullistavaa tehoa havainnutkaan.

Blistexin huulivoide (SPF10) on tuttu jo vuosien takaa, jolloin se olikin ahkerassa käytössä tyyliin tuubi toisensa perään. Sitten taisi iskeä kyllästyminen ja markkinoille tulleet muut tuotteet kiinnostivat enemmän. Nyt tätä tuli taas hommattua hoitamaan ja rauhoittamaan myös kuivuneita ja punoittavia nenänpieliä flunssan kourissa ollessani. Mentholinen tuoksu auttaa tukkoisuuteenkin ja rohtuneet huulet paranivat tämän avulla todella sukkelaan. Tykkään.


Avonin huulipunat, H&M Mojave ja Avon platinum gold.

4 kommenttia:

  1. Tilailin innoissani tuon Karpalo & kaneli - tuoksun Avonilta, mutta mielestäni tuoksusta tulee mieleen joku Wunderbaum tai muu vastaava, joten taidan laittaa vahingon kiertämään... Harmi. Joku jouluinen tuoksu olisi niin kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä, että et tykännyt. Itse hurmaannuin sen kirpsakan marjaisaan kanelin pehmentämään tuoksuun. Näin ne tuoksumieltymykset näyttävät vaan eroavan toisistaan joskus paljonkin.

      Poista
  2. Mie tilasin molemmat tuoksusuihkeet ja ne on ihania! Tykkään molemmista, se hunaja & maito on myöskin kiva (siinä on mieto hunajan tuoksu).

    Oi, mie haluaisin päästä Kuopioon Kicksiin ja Tigeriin, joensuusta puuttuu ne molemmat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksuttelin kuvastosta myös tuota hunaja & maito suihkettakin ja se vaikutti tuoksuvan miedon pehmeälle, joten senkin voisin hyvinkin tilata.

      Tigerissa on tullut käväistyä joka kerta Matkuksessa käydessä ja aina sieltä on jotain otoksia tullut tehtyä, vaikka jotkut sen "krääsä"-kaupaksi mieltävätkin :D

      Poista