keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Ostoksia

Jälleen on vuorossa erittäin sekalainen haalinta. Poikkeuksellisesti mukana on myös muitakin ostoksia kuin kosmetiikkaa ihan vaan vaihtelun ilosta.

Piipahdin äskettäin Jyväskylässä vanhempien luona ja ehdin käymään ostoksilla niinkin eksoottisissa paikoissa kuin Minimani ja Löytötex. Kumpaistakaan ei Kuopiosta löydy, joten mielenkiinnolla koluan mahdollisuuksien mukaan aina sellaisia kauppoja, joiden valikoima ei ole itselleni kovin tuttua.


Löytötexin hyllystä bongasin houkuttelevan näköisiä suihkugeelejä ja kassalle lähti Body-X Feel Enchanted Shower Gel (500 ml). Olen tämän jo korkannut ja tuoksu on omaan nenääni feminiinen sekä "hienostunut" vaikka ei kovin voimakas olekaan.


Sana-Sol Monivitamiini+Kivennäisaineet vitskuja pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Olen halunnut jo jonkin aikaa kokeilla "karkkimaisia" vitamiineja, mutta hinnat ovat olleet näissä valmisteissa yleensä aika suolaiset. Tämä 48 kpl:n paketti taisi olla noin vitosen kieppeillä eli ihan kohtuullisesti. Yritän toki syödä mahdollisimman monipuolisesti sekä (useimmiten suht) terveellisesti, mutta silloin tällöin nappaan lisäksi vitamiinejakin ja nämä ovat vaihteeksi kivoja perinteisiin tabletteihin tai poreisiin verrattuna.


Kumpparit syksyn/talven vesikeleihin (24,95 e). Tuntuvat jaloissa mukavilta ja näihin mahtuu tarvittaessa hyvin villasukkakin.


Loskaa ja märkyyttä vastaan sekä kenkien kunnossapitoon PALC Kosteussuoja (n.3,70 e), joka sopii nahalle, jalkineille ja tekstiileille. Tämä oli halpa ja saa nähdä pelittääkö samalla tavoin kuin kenkäkaupoissa myytävät suihkeet.

Minimanissa oli Biozellin hiusnaamioita eurolla ja valitsin Kosteuttavan version. En todellakaan ole hiusmaskien tarpeessa, mutta en voinut vastustaa noin edullista hintaa.


Oral-B:n Essentialfloss hammaslankaa. Tämä pyöressä rasiassa oleva sopii itselleni parhaiten. Ja kyllä, hammaslangoissa on eroja :)


Alekorista Schwarzkopfin Gliss Million Gloss Crystal Oil (hintaa jäi 3,50 e). Tykkäsin aikanaan edullisesta Glissin (?) latvasuojasta, joten annan tällekin mahdollisuuden. Pakkaus on ainakin upea. Öljyä voi käyttää pakkauksen mukaan muutaman tipan shampoon seassa, pesun jälkeen latvoihin ja pituuksiin tai kuiviin hiuksiin. Kerran kokeilin kuivien hiusten latvoihin ja vau minkä kiillon tällä sai aikaiseksi. Ei tuntunut pienellä määrällä lähmäävän hiuksia, mutta aika liukkaaksi omat kutrini tulevat tuon silotuksen myötä. Tuoksu on ihana (parfyymimainen) sekä melko voimakas.


Pandan Vaajakoskella sijaitsevassa tehtaanmyymälässä tulee käväistyä silloin kun vaan siellä suunnalla liikutaan. Kakkoslaatua saa hyvinkin edulliseen hintaan (vikaa on siis ulkonäössä, ei maussa) ja sieltä löytyy sellaisiakin tuotteita, joita ei ihan jokaisen kaupan valikoimissa ole. Oman huomioni mukaan suklaarasioita saa kuitenkin usein halvemmalla isommista marketeista. Muutenkin vannon suklaissa enemmän Fazerin nimeen, joten lakua tulee tuolta hamstrattua enemmän. Valikoimissa on myös suolakeksejä, Taffelin sipsejä, pähkinäpusseja yms.

Menin etsimään essencen ja Catricen tuotteita Kuopion Citymarketista, sillä kuulin/luin jostain niiden joihinkin myymälöihin saapuneen. Pöh, siellä mitään ollut ja pahoin pelkään, etteivät ne tänne edes edes tulekaan. Jotain muuta sentään löytyi.


Metsästin joko viime tai sitä edellisenä jouluna tuloksetta Gunryn Piparminttu joulukausi käsisaippuaa. Sittemmin asia jäi unholaan, mutta ilahduin kun näin näitä nyt Cittarissa. Tuoksu on herkullinen ja aivan kuin polkakarkeissa.


Lumenen Long-wear satin matte (01 Inkiväärikerma) meikkipuuteri (6 e) oli löytö! Jokusen kerran olen käyttänyt ja tykkään kovasti. Käytän meikkipuuteria ihan meikkipohjatuotteena (eli pohjustus, peiteaineet, meikkipuuteri ja lopuksi puuterointi). Sävy on sopivan vaalea ja peittävyys riittävä noiden peiteaineiden kanssa. Levittämiseen käytän puuterin mukana tullutta meikkisieni"vippaa" tai Ecotoolsin Retractable kabukia. Helppoa, nopeaa ja vaivonta. Lopputulos on makuuni kevyen luonnollinen, matta ja raikas. Kestää siistinä noiden oheistuotteiden plus meikinkiinnityssuihkeen kanssa mallikkaasti. Ja tätähän helppo lisäillä, jos vaikka nenää niistäessä sattuu kulumaan siitä kohdin pois.


Pirkka Meikkisienet ovat saman mallisia ja oloisia kuin tuo meikkipuuterin mukana tullutkin, joten näitä voi sitten tarpeen mukaan vaihtaa tai vuorotella silloin kun jotkut ovat likaisia tai pesussa.


Lähikaupassa ei ollut X-tran kynsilakanpoistoainetta, joten päädyin Rainbown vastaavaan. Tässä on myös asetonia, joten arvelisin, että on riittävän tehokasta tavaraa. Puteli on pienempi kuin X-trassa, mutta eipä tuo haitanne, erittäin kukkaroystävällistä tämäkin on.

10 kommenttia:

  1. Tuo Polka-käsisaippua on kyllä ihanaa! Bongasin viime jouluna kaverin kylppäristä. Meillä on tällä hetkellä Gunryn Edelweiss-saippuaa, johon olen totaalisen rakastanut. Oli kesällä Cittareissa tarjouksena, kun ovat päiväysvanhoja. Oli myös lakritsin tuoksuinen, mutta se ei ollut niin ihana kuin tuo edelweiss. Linkissä kuva purkista. Toivottavasti tämä ei ollut mikään ainutlaatuinen erikoiserä, sillä ostaisin mielelläni tätä lisää.

    https://www.netonnet.se/GetFile/ProductImagePrimary/endastilagershop/gunry-flytande-tval-edelweiss(235616)_2_Normal_Extra.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polka-saippuassa on kyllä tuoksu just mun makuun :)

      Huomasinkin noita kuvassa olevan sarjan Gunryja Citymarketissa, mutta en ostanut (vaikka mieli tekikin), koska käsisaippuaa on taas päässyt jemmoihin kertymään. Joskus ärsyttää, kun löytää jonkun ihanan tuotteen, joka sattuu olemaan Limited Edition-sarjaa eikä sitä tietyn ajan jälkeen löydy enää mistään. En tosin tiedä onko nuo kyseiset Gunryt pysyvästi (tai ainakin piedempään) valikoimissa, mutta toivotaan niin.

      Poista
  2. Million Crystal Oil on mun suosikki ja tuoksuu niin hyvältä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Million Crystal Oil yllätti kyllä positiivisesti :)

      Poista
  3. Mäkin etsin tuota polkasaippuaa vaikka mistä mutten löytänyt. Pitää varmaan lähteä cittariin :D

    VastaaPoista
  4. Taisi tulla Catricet ja Essencet ainakin toistaiseksi vain tuonne etelän CM-myymälöihin. Mutta jospa Catricella olisi hyvä menekki ja ne tulisi tänne pohjoiseenkin.

    Täällä kanssa yksi, joka on etsinyt polkasaippuaa, mutta aina on vain sitä valkoista ja punaista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä se varmaankin on, mutta eiköhän tuo Catrice vielä tännekin saakka "leviä" :)

      No nyt vihdoinkin pitäisi Cittarista polkasaippuaa löytyä, ellei sitten valikoimissa ole (tämänkin saatavuuden) suhteen eroja...

      Poista
  5. Pandan myymälä on meidän must-kohde aina, kun liikutaan niillä nurkilla. Ja voi, sitä lakun määrää mitä eräs meidän taloudessa elävä henkilö (en siis minä, tällä kertaa!) sieltä roudaa;) Vois luulla, että se on ainoa paikka mistä lakuja saa;)

    VastaaPoista
  6. Juu, Pandalla lähtee helposti homma lapasesta, etenkin jos sattuu hyvät "tarjouserät" kohdalle :D

    VastaaPoista