sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Loppuneet 10/16

Aloitetaan tällä kertaa meikkipuolelta.

Grimasin meikkivoidenappi, jonka hankin peiteaineeksi oli suorastaan floppi. Kirjoittelinkin jo tästä murheenkryynistä täällä. Hetken aikaa tuntui pelittävän (noh ainakin kohtalaisesti), mutta on aivan liian kuivaa jankkia sekä työlästä käyttää, joten joutaa pois.

Essence all about matt! on loistava puuteri hintaansa nähden. Pitää kiillon suht hyvin kurissa, kiinnittää meikkipohjan ja siveltimellä laitettuna lopputulos luonnollisen kuulas ja raikas. Loppu murentui yllättäen eräs aamu, kun sivellintä tuossa pyörittelin ja valkoista puuterimurua oli sitten mustissa housuissa, lattialla, paidalla ja vähän siellä sun täällä. Kaiken lisäksi oli vielä kiire bussiin joten muutama voimasana tuli kyllä silloin ilmoille päästettyä :D Saatan ostaa uudelleenkin, jos vaan pysyy valikoimissa.


Tykkäsin kovasti Lorealin Voluminous x5 ripsiväristä, jota käytin yhdessä NYXin proofit! waterproof mascara topcoatin kanssa (kuten muitakin vesiliukoisa ripsivärejä). Tämä kombo oli esillä omassa postauksessaan. NYX toimi alkuaikoina paremmin kuin lopputaipaleellaan, jolloin se tuntui jännästi "kutistavan" ripsiä plus koostumuskin paksuuntui hieman ja siitä johtuen saattoi jäädä näkymään ripsien pinnalle. Nyt käytössä on W7:n vastaava topcoat, jossa on makuuni parempi harjaosa, edullisempi hinta ja se toimii ihan yhtä mallikkaasti kuin NYX. Eli en luultavasti tule enää NYXiä hankkimaan. Lorealin Voluminous mascaraa voisin kokeilla vaihteeksi vedenkestävänä versiona.

Natural Code Dual Drama Mascara oli edullinen tarjouslöytö Tokmannilta. Ei vaan toiminut omissa ripsissäni sitten millään. Vaikka laitoin päälle topcoat mascaraa, taivutukset eivät pysyneet vaan ripset sojottivat viivasuorina tikkuina eteenpäin. Ei myöskään tehnyt ripsille juuri mitään muuta kuin toi väriä ja teki niistä tikkumaiset. Riittävästi tämän kanssa temppuilin, mutta nyt riitti, huti mikä huti.

Aikansa elänyt Isadoran huulipuna/-kiiltokynä. Tekstit ovat hylsystä kuluneet pois, koska kulki usein käsilaukku-punana. Ihan jees, mutta tällä hetkellä ei ole suurempaa hinkua saada näitä Isadoran huulipunakyniä lisää ja saatavuudestakaan ei ole tietoa.

Ikivanha H&M luomiväriduo. Ei ole tullut tähän tartuttua ikuisuuksiin, joten suotta pyörii meikkipöydän laatikossa tilaa viemässä.

MAC Paint Pot (Painterly) on ollut käytössä niin pitkään, että päätin tästä vihdoin luopua. Koostumus ei ole kuitenkaan mennyt miksikään eikä tuoksu omituiselle, mutta luomien ohuelle ja herkälle iholle (sekä silmien lähelle) en uskalla kovin ikääntyneitä voidemaisia tuotteita laittaa. Käytin tätä usein päivinä jolloin en juurikaan meikannut tai sitten luomivärinpohjustajana. Täytyy sanoa, että tykkäsin, mutta jatkosta (yleensäkin) MACin tuotteiden kanssa en oikein tiedä. Toisaalta tietyt merkin tuotteet houkuttelisivat, mutta mielikuva yrityksestä on vähän negatiivissävytteinen luettuani yrityksen toimintaan liittyvistä ongelmista. Merkki tuntuu jotenkin myös etäiseltä, koska saatavuus on täällä niin rajallinen.

Rimmel Match Percetion meikkipuuteri (100 Ivory) oli ihan toimiva tapaus, mutta sävyltään liian tumma muulloin kuin kesällä päivetystä saaneilla kasvoilla käytettäväksi. On palvellut jo muutaman kesän eli alkaa olla jo suht vanha (säilyvyys 30 kk avaamisesta).


Ziaja silmämeikinpuhdistusaine vedenkestävälle meikille on tasaista keskivertotasoa. Toinen puteli on jemmoissa, koska ostin ne tuplapakkauksessa. Samaan aikaan oli (ja vielä on liru pullon pohjalla) käytössä Nivean vastaava, jota pidän parempana voimakkaamman silmämeikin poistamiseen.

Lumenen Refreshing Raikastava Puhdistusvaahto on kelpo tuote, ei mitään moittimista.

Mossa Youth Defence Pure Glow Blueberry Extract kasvovesi tuntui toisinaan olevan jopa liian tujua sekaiholleni. Teki kyllä kasvot raikkaan oloisiksi, mutta aiheutti ihollani satunnaista kihelmöintiä. Alkoholi tuli voimakkaasti tuoksussa esiin, mistä piiiitkä miinus. Jossain vaiheessa pullon huvetessa alkoholin lemu tuntui hieman haihtuneen tai sitten siedätyin ja totuin siihen. Ei jatkoon.


Oriflame Optimals Skin Youth eye cream päätyi joskus suosikkeja-postaukseen. Todella miellyttävä SY-voide, joka imeytyi nopeasti ja kosteutti omiin tarpeisiini riittävästi. Tuubissa on vielä hivenen jäljellä, mutta säilyvyysajaksi merkitty 6kk on täyttynyt jo aikoja sitten. Silmänympärysvoiteita löytyy tällä hetkellä 5 kpl, joten en pitkiin aikoihin tarvitse lisää eli en ole tätä kaiketi uudelleen hankkimassa (vaikka tykästyinkin).


Dermosilin Syväpuhdistava shampoo on yksi suosikeistani. Pesee natisevan puhtaaksi, vaahtoaa runsaasti ja hinta on edullinen. Kuivashampoon ja muotoilutuotteiden jäämät lähtevät tämän avulla tukasta perusteellisesti. Ainakin pitkiin hiuksiin kannattaa annostella reilulla kädellä, vaahdottaa veden kanssa ja jättää vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ennen huuhtelua. Varmasti tulen tilaamaan jatkossakin.

Loreal Elvital ExtraordinaryOil Hoitoaine loppui ennen sarjan shampoota, mutta en tainnut näitä edes yhtä aikaa hankkia. Käytin kombona sarjan shampoon kanssa harvemmin, koska niin hoitavat tuotteet ovat kyseessä. Silottaa sekä pehmentää hiuksia ja itse tykkäsinkin käyttää tätä jonkun pesevämmän shampoon kaverina, koska muuten lopputulos meni hiuksissani liian liukkaaksi ja latistuneeksi. Joka tapauksessa mainio hoitoaine, jota voisin ostaa joskus lisääkin.

Erittäin Hieno Suomalainen vehnänalkioöljy & omena tehohoito+ päätyi toimittamaan tavallisen hoitsikan virkaa ja sitäkin se teki loppujen lopuksi aika kehnosti. Hiukset jäivät tämän jäljiltä huolella takkuun ja selvittely vaati runsaasti jätettäviä hoitoja. Tuoksu on tässä sarjassa kiva ja jos jotakin ostan jatkossa lisää, niin se on shampoota.

VS Sassoon hiusvärin paketin nakkasin menemään, mutta "värinylläpito"-hoitoaineen tuubin olin säästänyt. Hiusväristä ei ole mitään huonoa sanottavaa, perus markettiväri. Hoitoaine oli tehokasta niin kuin hiusvärien mukana tulevat hoidot tuppaavat yleensä olemaan ja riitti useampaan käyttökertaan.


Avon senses Refreshing Lagoon After Shower Mist kosteusuihke kesti yllättävän pitkään, vaikka epäilin että saattaisin ehtiä tämän jo alkukesästä käyttämään. No, kesäisin olen laiska rasvailija ja muidenkin kroppavoiteiden kanssa tuli lotrattua, joten ei tämä kovin ahkerassa käytössä edes ollut. Kevyt kosteuttaja ja raikas tuoksu, mutta tuskinpa tilaan toisen kerran (ellei näitä satu ilmestymään jossain uusissa tuoksuissa).

Avon naturals pretty passionfruit & peony tuoksusuihke oli kohtalainen pettymys, sillä kuvitelin tuoksun olevan hedelmäisempi. Tuoksu oli liian kukkainen omaan makuuni (vaikka kukkaistuoksujen ystävä olenkin), joten tämän kohtalona oli päätyminen huonetuoksuksi ja WC:n raikastajaksi.


Nivean natural oil suihkuöljyä käytin sheivaamiseen, jossa se toimii mallikelpoisesti. Tuoksu on erikoinen, mutta siedettävissä. Ostaisin toisen tuoksuisena.

Palmolive Caipi Coconut suihkusaippuassa oli pehmeän kookoksinen vivahde. Kookos on tuoksuna sellainen, että sille on hetkensä. Pidemmässä käytössä olisi tämä siis saattanut alkaa tökkimään, mutta yhden pullon käytti ihan mielellään. Mielestäni kesäinen tuoksu. Palmoliveä tulen ostamaan tulevaisuudessakin, mutta ehkäpä en enää kuitenkaan tätä versiota.

Dove caring hand wash cucumber & green tea ei kuivattanut käsiä ja tuoksu oli miedon raikas. Voisin ostaa jossain vaiheessa lisääkin.


Anatomicals snog me senseless huulirasva oli unohtunut yöpyödän laatikkoon ja päiväykset olivat umpeutuneet. Erittäin minttuinen ja huulilla alkuun jännästi "kihelmöivä" voide oli käytössä usein silloin, kun olin nuhassa tai muuten tukkoinen. Ihan ok huulirasva, mutta ei pääse jatkoon koska tykkään Blistexin Lip Relief Creamista enemmän.



Pari vartalovoide näytettä. Avon nutraeffects velvet soft moisture voidetta tekisi mieli tilata, mutta katsotaan sitten kun olen entisiä saanut jokusen loppumaan. Dermosilin Skincomfort täyteläinen vartalovoide vaikutti ihanan pehmentävältä sekä hoitavalta, mutta en ole Dermoshopista nyt mitään hetkeen tilaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti