torstai 3. marraskuuta 2016

Ensivaikutelmia: ColourPop

Olin onnettaren suosikki Neiti Minttukihara-blogin synttäriarvonnassa, jonka palkintona oli ColourPopin tuotteita :)


Mielenkiinto merkkiä kohtaan on herännyt joistakin blogeista postauksia luettuani, mutta muutoin ColorPop on itselleni uusi tuttavuus. Olinkin siis todella innoissani päästessäni näitä tuotteita kokeilemaan.

ColourPop on USAlainen ja perustettu vuonna 2014, joten melko tuore yritys on kyseessä. Merkki ei testaa tuotteitaan eläinkokein ja Bunny-merkki näkyy pakkausten kyljessä olevan. Tulikin tästä mieleen, että kuinka se Leaping Bynny eroaa tuosta vai onko sama asia?


Super Shock Shadow sävyssä Weenie on kaunis metallinhohtoinen sävy. Pigmenttiä on superpaljon ja koostumus on kermaisen pehmeä. Käytin sormea luomelle levitykseen (kaiketi se helpoin ja nopein tapa tämän kanssa) ja häivyttelin siveltimellä. Swatchailun jälkeen ihailin sävyä kämmenselälläni pitkän tovin kallistellen kättäni eri asennoissa, jolloin valo osui siihen eri tavalla ja "heijastus" oli upea. Harmi vaan, kun kuviin ei saa täydellisesti hohtoa vangittua.


Lippie Pencil (Contempo) on myöskin pigmenttinen ja kynä liukuu huulille vaivatta. Koostumus ei ole liian paksua tai kuivaa ja tällä saa aikaiseksi siistin rajauksen. Sävy on monikäyttöinen eli sopii yhteen useiden omistamieni punien kanssa.


Lippie Stickissä on miellyttävä huulituntuma ja sävy Lumiére on tyylikäs moneen lookiin sopiva puna. Tämäkin levittyy nätisti ja helposti. Ei juurikaan tunnu huulilla, mistä saa minulta aina plussaa. Kestävyys on hyvä, vaikka vaatinee lisäilyä pidemmän päivän/illan mittaan.


Kuvassa on yksi pyyhkäisy/sipaisu jokaista tuotetta. Pigmenttisyys on todellakin huippuluokkaa.

Ensivaikutelmat ovat erittäin hyvät. Ei merkkiä ole yhtään suotta hehkutettu. Kaikki nämä vaikuttavat laadukkailta tapauksilta, ovat kosmeettisesti miellyttäviä ja tuotteiden sävytkin osuivat kohdallani nappiin <3

Ainoa huono puoli on ColourPopin saatavuus täällä kotimaassa. Tiedän, että merkillä on verkkokauppa, joka ilmeisesti nykyään toimittaa myös Suomeen, mutta jostain luin postikulujen olevan ruhtinaallisen korkeat (ainakin omalle kukkarolleni) plus lisänä kaikki muu säätäminen tullirajojen kanssa, joten ihan noiden seikkojen vuoksi en ole innostunut tilausta tekemään. Myös jostakin verkkopuljusta tuotteita löytyy/löytyi (en muista enää millään kaupan nimeä vaikka käväisin siellä niitä katselemassa), mutta valikoima oli suppea eikä hintakaan ole läheskään niin edullinen kuin rapakon takana.

4 kommenttia:

  1. Olen lukenut, että ColorPopin luomivärit levittyvät parhaiten sormin. Sivellin ei oikein tottele. En ole itse kokeillut, mutta mieluiten käytän luomivärin levittämiseen sivellintä kuin sormia. Miten on sulla toiminut? Sävyt on tosi kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin myöskin jostain blogista, että sormet ovat paras levitystapa.Oon tosiaan ehtinyt tätä vasta pari kertaa luomilla asti käyttämään. Kerran koko luomella ja tuolloin käytin sormea plus hävyttelin siveltimellä. Toisen kerran taas lisäsin tätä luomen keskikohtaan ja silloinkin sormi oli käytössä ja tuputtelin/tasoittelin lopuksi vielä siveltimellä.

      Koostumus on tosiaan sellainen (vähän voidemaisen oloinen, vaikka ei varsinaisesti voidemainen olekaan), että sormella homma hoituu varmasti kätevämmin+nopeammin ja väri tarttuu luomille helpommin.

      Poista
  2. Kannattaa tilata heidän uutiskirje, tuntuu olevan aika usein postikulutarjouksia, mie tilasin silloin kun oli ilmaiset (nyt taisi olla myös kun ostaa 50 $, ei tule toimituskuluja) postarit. Ilman mitään tarjouksia 25 $.

    VastaaPoista