keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Viime aikojen suosikit


Lumenen Bright Now Blur Line & Pore Minimizer löytyi taannoin Citymarketista punaisella aletarralla varustettuna (10 e). Tykkään kovasti sarjan BB-seerumista, joten ehdottomasti halusin tätäkin kokeilla.

Tuubin kyljessä kerrotaan, että primeri mm. "häivyttää optisesti ryppyjä ja huokosia, siloittaa ihon pintaa ja auttaa kontrolloimaan kiiltoa".


Koostumus on suht samanlaista kuin Lumenen CC-primerissa eli kevyen silikonimaista, joka iholle laitettaessa sulaa/häviää kasvoille. Bright Now on silti hiukkasen voidemaisempaa. Kannattaa ensin hiroa primeria sormien välissä ja sitten sivellä sekä taputella kevyesti sormenpäillä kasvojen keskeltä ulospäin. Nimittäin jos hieroo kasvoille voiteen tapaan, saattavat silikoniset tuotteet alkaa helposti rullautumaan. Ei jää kohtuullisella annostelulla tuntumaan kalvona ihon pinnalle ja kasvoista tulee sileät sekä tasaisen tuntuiset. Huokoset häivyttyvät toki jonkin verran, kuten muidenkin primerien kanssa, mutta en osaa sanoa toimiiko tämä siinä hommassa yhtään sen paremmin kuin muutkaan kokeilemani blurraavat primerit. Tuoksu on kivan pirteä (tuttu sarjan muista tuotteista).


Meikki levittyy vaivattomasti tämän päälle ja kestää siistinä pitkään. Ihon kiiltely ei ole itselleni tähän vuodenaikaan suurempi ongelma, joten kasvot pysyvät myös mattapintaisina (tiedä sitten olisiko tämä riittävä kiillon kurissa pitämiseen kesällä). Joka tapauksessa olen käyttänyt viime ajat pelkästään tätä primeria eli lähes päivittäin. Aika näyttää onko kyse vaan alkuhuumasta, koska tuosta merkin CC- primerista tykkäsin enemmän alussa, jonka jälkeen tunteet hieman viilenivät (hyvä tuote sekin kyllä on). Suunnittelen yhden jemmakappaleen hankkimista Bright Now:n osalta, koska yleensä punaiset aletarrat enteilevät tuotteen poistumista tai jonkinlaista uudistumista.

Sitten tuote, jota en jokunen aika edes tiennyt tarvitsevani. Itseasiassa en tiennyt edes tällaisia silmänalusien primereita erikseen olevankaan (nyt olen viisaampi ja huomasin, että ainakin myös Smashboxilta sellainen löytyy) :D E.l.f. Hydrating Under Eye Primer on nykyään jo niin luontainen osa meikkirutiiniani, etten kai osaisi olla enää ilmankaan. Käytän primerin alla lisäksi SY-voidetta vaikka tämäkin kosteuttaa kevyesti. Tasoittaa ja heleyttää silmänalusia ja parantaa peiteaineiden kestämistä siistimpänä.


Maybellinen Browdrama Transparent kulmakarvageeli on päihittänyt aiemman suosikkini eli Lumenen vastaavan. Erikoinen harja vaati alkuun hieman totuttelua, mutta tottuminen tapahtui nopeasti. Koostumus on tässä kevyempää eikä niin "märkää" kuin monissa muissa kulmamascaroissa, joten se levittyy helposti tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Pitää hommata uusi pikaisesti, koska tämä alkaa olla loppusuorallaan ja näköjään on tämäkin ollut ale-tuote (poistumassa valikoimasta?).



Suosikki meikkipohjiani ovat tällä hetkellä Lumenen Matt Powder Foundation Long-wear satin matte meikkipuuteri ja essencen camouflage 2 in 1 make-up & concealer.


Kasvosuihkeet/Face Mistit ovat myöskin vakiotuotteita kosmetiikkaarsenaalissani.

Avon naturals hydrating Aloe & Cotton kasvosuihke on itselläni käytössä iltaisin kasvojen pesun jälkeen ennen kasvovoiteen laittamista tai toisinaan kevyemmän seerumin/voiteen päälle suihkaistuna. Suihke saa tuntumaan kasvot raikkailta, virkistyneiltä ja rauhoitetun kosteutetuilta. Tuoksu on pehmeä ja puhdas. Plussaa alkoholittomuudesta. Suihke sisältää AHA-happoa (joka saattaa altistaa ihoa auringossa palamiselle), joten kesällä en tätä oikeastaan käyttänyt. Tykkään ja aion ostaa uudelleenkin (jos vaan on vielä saatavilla).


ACO Rescue Mistista kirjoittelin tässä postauksessa. Tämä on keveytensä ja hienojakoisuutensa ansiosta parempi meikin päälle suihkittuna ennen varsinaisen meikinkiinnityssuihkeen käyttöä. Senkin puolesta sopii hyvin päiväkäyttöön, että myös suojaa ihoa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Tämä palvelee siis aamuisin/päivisin ja Avonin suihke iltaisin.

Lemon Juice & Glyserine Puuvilla Vartalovoidetta on todella mukava käyttää, koska ihosta tulee kosteutetun ja hoidetun oloinen hetkessä. Imeytyy kohtalaisen nopeasti vaikka vähäksi aikaa iholle jääkin voideltu tuntuma. Ei kuitenkaan jätä nahkean niljakasta pintaa eikä pyöri ihon pinnalla valkoisena, kuten jotkut hoitavammat voiteet saattavat tehdä (jos iho ei ole kovin kuiva). Ostin tämän ihastuttuani sarjan suihkusaippuan tuoksuun, joten alkuun tässä oli mielestäni aivan liian pliisu tuoksu. Mieto, puhdas ja neutraali tuoksu onkin nyt ollut mieleeni; hillitty tuoksu on välillä kivaa vaihtelua muille voimakkaammin tuoksuville kroppavoiteille.


Natusan 24h Moisture Hand Cream on ollut ylivoimaisesti käytetyin käsivoiteeni viime ajat. Pehmentää ja hoitaa käsiä, imeytyy nopeasti ja tuoksu on miellyttävä. Mikä tärkeintä hoitotehojen lisäksi, voide ei jätä lainkaan nahkean hiostavaa pintaa iholle. Tiedän, että tuoksu ei ole tässä kaikkien makuun (olen kuullut, että tuoksussa on joidenkin mielestä vauvan peppurasvan omainen vivahde), mutta omasta mielestäni tuoksu on pehmeän mieto, voidemainen sekä jollain tavalla rauhoittava.

2 kommenttia:

  1. Mäkin liputan ton Elfin silmänalusprimerin puolesta. Se on erittäin hyvä tuote. Pitää peiteaineen nätisti paikoillaan koko päivän, no, ainakin suurimman osan päivää. En luovu siitä:)

    VastaaPoista