tiistai 8. marraskuuta 2016

Heräteostoksia


Kaupunkireissulla huomasin sattumalta, että Sokoksella oli/on "asiakkuuspäivät" (S-kortilla -20% normaalihintaisista tuotteista), joten säntäsin kosmetiikkaosastolle.

Ensimmäiseksi kipaisin NYXin hyllyn kautta Micro Brow Pencilin (Taupe). Tämän olinkin suunnittelut jossain vaiheessa joka tapauksessa hankkivani eli varsinainen heräteostos ei ollut kyseessä. Hintaa tälle jäi nyt 8,40 e.


Kynän kärki on ohut ja kapea, joten jälki on tarkkaa. Kulmien täydentäminen ikäänkuin karvoja "piirtämällä" sekä muukin muotoilu onnistuvat siististi. Kestää kulmissa moitteetta ainakin kulmageelin alla ja sävy Taupe sopii itselleni kuin nakutettu.


Rimmelin "uutuus" The Only 1 mattapunat (7,10 e) kiinnostivat (olihan se päästävä näitäkin testaamaan) ja sävyksi valikoitui 610 High Flyer monikäyttöisyytensä vuoksi. Huulituntuma on mattapunaksi kiva eikä tunnu pahemmin kuivattavan huulia. Olen kyllä lukenut, että näissä koostumus hieman vaihtelee sävystä riippuen.


Kuvissa sävyt näyttävät olevan vähän sinne päin, koska valaistus on kehno tähän vuodenaikaan ja keinovalo lämmittää värejä aina jonkin verran :/


Riemastuin, kun huomasin Organic Shopin tuotteiden saapuneen Sokokselle. Edullinen hintataso oli myöskin positiivinen yllätys. Näitä oli pakko saada! Kalleimpia taisivat muistaakseni olla vartalovoit, mutta nekin kustansivat alle kympin. Tällä kertaa päädyin raikkaan ja virkistävän oloisiin Organic Mint & Lemongrass Refreshing suihkugeeliin (3,10 e) ja Organic Lemongrass & Sugar body scrubiin (3,90 e).


Suihkugeeli jää toviksi odottelemaan käyttövuoroaan. Pullon suusta nuuhkuttelun perusteella tuoksu on oikein kunnon minttuinen pläjäys. Istuu siis omaan makuuni paremmin kuin hyvin.


Vartalokuorintaa olen testannut jo kertaalleen ja olen vakuuttunut, koska yleensäkin rakastan sokerikuorintoja. Koostumus on purkista otettaessa paksun tahnamaista, mutta se "sulaa" iholle veden kanssa hierottuna. Rouhea kuorinta tuntuu tehokkaalta ja iho jää pehmeäksi. Jättää hivenen öljytyn jälkituntuman, mutta pyyhkeellä kuivauksen jälkeen se häviää. Tässä on mukavan piristävä tuoksu.

Hairahduin Carlssonilla essencen hyllyn ääreen ja mieleeni tuli, että en ole vielä kokeillut meikkivoidetta essenceltä. Juu, meikkipohjia löytyy tällä hetkellä yllin kyllin, mutta ei kuitenkaan yhtään essenceä ;) Tykkäsin käyttämästäni merkin concealerista ja tässä camouflage 2in1 make-up & concealerissa (4,69 e) yhdistyvätkin meikkivoide ja peiteaine kätevästi yhdessä tuubissa.


Pigmenttiä on runsaasti eli pienellä määrällä kannattaa lähteä liikenteeseen. Meikkivoide levittyi näppärästi kostean RT:n Miracle Spongen avulla. Arvelisinkin, että "meikkimunat" ja sormet toimivat tämän kanssa parhaiten. Silmien alle laitoin peiteainetta, muut kasvojen epäkohdat peittelin tämän avulla elikkäs pahimpiin punoituksiin ja pariin näppyyn kerrostin meikkivoidetta enkä muuta peiteainetta enää niille kaivannut. Lisäsin tätä myös silmien alle peiteaineen päälle ja niihinkään en tarvinnut uutta peiteaine kerrosta. Ihosta tuli todella tasaisen sekä virheettömän näköinen ja lopputulos ei ollut lainkaan pakkelimainen. Sävy 10 ivory beige on itselleni sopivan vaalea. Kestää siistinä pohjustajan, puuteroinnin ja meikinkiinnityssuihkeen kanssa kiitettävästi. Aivan mahtava meikkivoide etenkin aikaisiin aamuihin, jolloin ei jaksa/ehdi kikkailla kovin monen tuotteen kanssa. Löytö!


Hong-Kongista löytyi value pack (2 kpl) Rexonan aloe vera anti-perspirantteja kahdella eurolla. Tarvitsinko yhtään lisää dödöjä, kun kylppärin peilikaappi pullistelee niistä jo entuudestaan? En toki tarvinnut, mutta näitä kuluu aina ja Rexonoita saa harvoin näin halvalla. Ihan riittävästi perusteltu hankinta mielestäni ;D

8 kommenttia:

  1. Tässä olikin tuttuja juttuja. Mäkin yllätyin Essencen meikkivoiteesta, vaikka ostin sen vähän "vitsillä" :D. Organic Shopin tuotteita hankin messuilta, joten kiva, että ne on jo kaupoissakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen meikkivoide oli todellinen löytö; edullinen ja toimiva :)

      Organic Shop tuli tietooni juurikin I love me-messupostausten kautta ja sillä osasinkin merkin tuotteita Sokokselle jo odotella.

      Poista
  2. Organic Shopin tuotteet houkuttaa kovasti. Voi ku sais käytyä Valkeassa ni vois ostaa noita. :D

    VastaaPoista
  3. Organic Shopin tuotteet kiinnostaa, en vaan ole vielä Sokokselle asti eksynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kiva, että nämä tulivat Sokoksiin tännekin päin Suomea :)

      Poista
  4. Essencen meikkivoiteita kohtaan oli pahoja ennakkoluuloja koska tietysti ajattelin ettei noin halvat voi olla hyviä, mutta niinpä vaan hakkaavat monet moninkertaisesti kalliimmat tuotteet tosta noin vaan.
    Itselläni käytössä ovat vaihtelevasti pure nude ja stay all day 16h meikkivoiteet, mutta täytyy ehdottomasti saada tää sinun testaamasi voide myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin suhtauduin pienoisella varauksella tuohon meikkivoiteeseen, mutta onneksi tuli hankittua, koska oikein hyvä tuote on kyseessä. Tämän perusteella voisi kokeilla muitakin merkin meikkipohjia :)

      Poista