lauantai 26. marraskuuta 2016

Pieni marketti haalinta

Tavalliseen tapaan on tullut jotain pientä taas shoppailtua markettienkin kosmetiikkaosastoilla, joten tässä tulevat viime aikojen hankinnat.


Garnierin SkinActive Moisture Bomb-sarja herätti mielenkiintoni usemmassa lukemassani blogissa olleiden postausten vuoksi. Postauksissa eniten esiintyneen sekä paljon kehuja saaneen sarjan kangas-/harsonaamion (esimerkiksi Meikin Loppu -blogista löytyy siitä postaus) jätin vielä hankimatta sillä Super Recharging Antioxidant Gel-Crem yövoide kiinnosti enemmän. Cittarissa oli näistä joku tarjous ja voide maksoi 6 euroa ja rapiat.


Meinasin korkata tämän myöhemmin kunhan joku käytössä olevista yövoiteista olisi ensin loppunut, mutta uteliaisuus voitti ja olen nyt muutaman kerran ennättänyt tätä käyttämään.



Purkissa ollessaan voide on paksuhkon hyytelömäistä, mutta ohenee iholle hierottaessa jännästi vähän seerumimaisen oloiseksi. Koostumusta kuvailisin kevyen voidegeelimäiseksi (kuten nimikin kertoo) ja se imeytyy iholle nopeasti. Kasvoista tulee kosteutetut ja kivan raikkaan oloiset, muuten en mitään maata mullistavaa ole ainakaan vielä todennut. Riittää hoitotehoiltaan sekaiholle tällä hetkellä, mutta aion nyt talvella käyttää tämän ohella vaihdellen myös hoitavampia/tuhdimpia yövoiteita. Itse tykkään eniten yövoiteista, joiden jäljiltä naama ei kiiltele rasvatun oloisena ja odotan, että viimeistään aamulla kaiken voiteen tulisi olla imeytynyt kasvoille. Nuo vaatimukset tämä täyttää hyvin. Todella kuivalle iholle arvelisin voiteen olevan kuitenkin liian kevyttä. Tuoksu on garniermainen eli suht ok, mutta voisi olla miellyttävämpikin.


Ensivaikutelmat ovat positiiviset eli mielellään tätä käyttää vaikka ne luvatut vaikutukset ihoon näkyvät yleensä vasta pidemmän ajan saatossa, jos nyt ylipäänsä ovat silmämääräisesti havaittavissa.

Online Sensitive Avocado Aloe Vera käsisaippuaa Tokmannilta. Tykkään näistä merkin simppelin yksinkertaisista pulloista eikä itse saippuassakaan ole ollut mitään valittamista. Valitsin talviaikaan (käsien kuivahtaessa helpommin) mahdollisimman hellävaraiselta ja hoitavalta vaikuttavan version.


Lidlin Dentalux suuvedet ovat lemppareitani. Edullisia, raikastavia ja näistä löytyy ainakin pari alkoholitonta vaihtoehtoa. En käytä suuvettä aina harjauksen jälkeen vaan enimmäkseen silloin, kun olen kikkaillut hammaslangan kanssa.

Olen yleensä ohittanut Cienin suihkutuotteet, mutta Tropical Mango Shower Cream kuullosti niin herkulliselta, että oli nyt vihdoinkin nakattava kärryihin. Hintaahan näillä tapauksilla on vaivaiset 0,99 e. Tuoksu on ihanan makea ja hedelmäinen. Jos tykkäät mangon tuoksuisista tuotteista, kannattaa kokeilla.


Sitten jo vähän vanhempi hankinta. Cien Perfect Nude Concealer sävyssä 20 Medium Teint taisi olla hinnaltaan 3-4 euroa (en muista enää tarkalleen) ja jos tuohon hintaan saan peiteaineen, niin mikäpä jottei. En tiedä onko tästä ollut saatavilla muitakin sävyjä, ainostaan tätä näytti tuolloin myymälässä olevan.

Tuubin päässä on vaahtomuovipallero, jota kai voisi käyttää levittämiseen, mutta itse vaan annostelen sen avulla peiteaineen haluttuun kohtaan ja levittelen/painelen paikoilleen siveltemillä, meikkisienellä tai sormella. Kädelle swatchattuna sävy näyttää melko tummalta, mutta se asettuu kasvoilla vaaleammaksi ja "sulautuu" ihon sävyyn. Koostumus on aika nestemäistä ja peitevoide levittyy sekä häivyttyy iholle ongelmitta. Peittävyys on, noh sanotaanko kohtuullinen, mutta silmien alla käytän yleensä aina useampaa peiteainetta, kuten tämänkin kanssa. Tätä voi kuitenkin kerrostaa ilman huolta siitä, että lopputulos on pakkelimainen tai epäluonnollisen paksun näköinen. Ei ole toki paras käyttämistäni peiteaineista, mutta ei lähellekään huonoinkaan (ja suht paljon on tullut kokeiltua...).


2 kommenttia:

  1. Cienin Mango suihkusaippua on yksi mun lemppareista. Olen jäänyt siihen koukkuun:D
    Cienin peiteainetta en olekaan nähnyt Lidlissä. Oliskohan se joku erätuote taas, joka tulee ja menee, niin ettei varmasti kerkiä saada, jos ei heti osta, kun eteen tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mango Shower Cream on myöskin löytö blogistasi :)

      Tuo peiteaine oli nimenomaan erätuote, joka löytyi niistä keskikäytävän "koreista" eikä meikkihyllystä. Muita tuohon sarjaan kuuluvia tuotteita olivat ainakin CC-voide ja huulikiilto.

      Poista