tiistai 29. marraskuuta 2016

Loppuneet 11/2016

Jaahas, se olisi melkein joulukuu eli aika käydä läpi marraskuun roskia.


Naturiginin hiusväri (dark coffee brown 3.0) oli todella toimiva tapaus. Kun esittelin tätä aiemmin jossain ostos-postauksessa niin kommenteissa tuli ilmi, että ilmeisesti tämä ei ole kuitenkaan täysin (?) luonnonkosmetiikkaa*. Kyllähän tuo pakkaus on silloin aika harhaanjohtava. En ruvennut tarkemmin asiaa "tutkimaan", mutta joka tapauksessa oikein hyvä kestoväri on kyseessä. Tuoksuu jopa miellyttävälle, mitä ei tosiaankaan kovin monesta markettiväristä voi sanoa. Tuntui vaikutusaikana päänahassa viileähköltä eikä kutittellut tai kirvellyt tippaakaan ainakaan omassa päässäni. Väriä tarttui runsaasti ja tasaisesti. Lopputulos oli sitä mitä paketissa luvattiinkin. Aion käyttää jatkossakin.

*Tämän postauksen kommenteissa on linkki aiheeseen liittyen. Voipi olla, että jatkossa jätän nämä hiusvärit ostamatta ihan periaatteesta...


Ikuisuudelta tuntuneen ajan kestänyt The Body Shopin Sweet Lemon Body Whip vartalovoide tuli viimein päätökseensä. Muuten kivan tuntuinen ja sopivan kosteuttava, mutta tuoksu kävi tympimään todenteolla.

Dove talc soft suihkutettava Anti-Perspirant. Pehmeän puhdas ja hieman "saippuamainen" tuoksu on mieleeni, mutta en ole heti ostamassa uudelleen.


Nivean Shine Control sekaihon kasvovesi oli unohtunut vajaana peilikaapin uumeniin, joten käytin sen pois kuleksimasta. Plussaa siitä, että tässä ei ole alkoholia. En keksi tästä oikein mitään sanottavaa eli ei tehnyt juuri vaikutusta, vaikka suoriutuikin hommastaan kelvollisesti. Markettien perusantia, tuskin hankin tätä enää jatkossa.


Essential Daily Care kasvojenpuhdistusliinat kuluivat sormien, käsien ja swatchien putsaamiseen. Edullisia ja ihan ok ainakin tuohon edellä mainittuun tarkoitukseen.

Rituals... Fortune Scrub kroppakuorinta. Tämä oli ihana ja pihistelin tuon lopun kanssa, että riittäisi mahdollisimman pitkään.


Malu Wilzin Hand Spa Lotus Hand & Nail Cream pääsi joskus suosikkeja-postaukseen. Koostumus on ohutta ja kevyttä, jonka ansiosta voide imeytyy hetkessä. Sen puolesta ihanteellinen käsivoide kesä- ja/tai päiväkäyttöön, talvisin ei riitä pitämään käsiäni kuosissa. Tuoksu on kukkainen ja ehdin jo himpun verran siihen kyllästymään, koska tämäkin oli käytössä pitkään. Ellen nyt ihan väärin muista, niin tämä taisi tulla aikoinaan tilaalahjaksi Sokoksen nettikaupasta.

Blooming Joy Romantic Moments käsisaippuassa parasta oli söpö pullo. Tuoksu oli omaan nenääni liian keinotekoinen ja pinkki saippua sotki helposti lavuaaria. Ei jatkoon.



Lidlin dentalux suuvettä on jo uusi puteli hankittu.

Huomasin sattumalta, että The Body Shopin käsideseistä ovat päiväykset umpeutuneet aikoja sitten. Yhtäkään en saanut aivan loppuun asti käytettyä, mutta enpä ole käyttänyt muitakaan käsidesejä pitkiin aikoihin. Heitetään nyt vanhat pois, jotta voi hankkia jotain uutta tilalle. Esimerkiksi CDON:in sivuilta löytyy nykyään Bath & Body Worksin vastaavia useissa houkuttelevissa tuoksuissa.

Parsa Beautyn "bb"-meikkisieni. Ei pärjää beautyblenderille tai RT:n Miracle Complexion Spongelle, mutta ajaa asiansa tämäkin.


Avonin vuosikausia vanhaa huulipunaa ei ole enää valikoimissa ja H&M:n meikkipuoli on uudistunut aikoja sitten, joten tuo puuterikin on jo historiaa.


Essencen I stage eyeshadow base ei ikävä kyllä toiminut käytössäni lainkaan. Sävy tummui luomilla tunkkaisen näköiseksi, joten ei sopinut kaikkien luomivärien kaveriksi (ruskeat ja rusehtavat menettelivät). Ei pitänyt luomivärejä siistinä kovinkaan pitkään ja jos ne eivät kasautuneet luomivakoon, niin värit ikään kuin haalistuivat olemattomiin. Silloin tällöin annoin tälle mahdollisuuden, mutta jouduin aina pettymään. Säilyvyydeksi merkitty 6 kk on ohitettu, joten joutaa mennä.

8 kommenttia:

  1. Tässä linkissä lisää tuosta hiusväristä. Valitettavaa, että meitä johdetaan näin harhaan. :/ Kamalaa erityisesti niille, jotka ovat allergisoituneet ppd:lle, kun tässäkin värissä sitä on.

    http://kemikaalikimara.blogspot.fi/2011/11/naturigin-hiusvari-puhdasta-viherpesua.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas :( Luulisi, että tuohon puututtaisin lainsäädännön puitteissa jotenkin. Tosiaan voi olla allergisille paha juttu. Meni nyt kyllä fiilikset kyseiseen merkkiin ja voipi olla että jätän jatkossa sitten ostamatta... Kiitokset infosta :)

      Poista
  2. Meidän H&M:llä myydään vielä niitä vanhoja pakkauksia, epäilen että eivät tätä uutta sarjaa sinne edes tuo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, jos aattelevat myydä ensin "vanhat" pois alta :D Kuopiossa ei keskustan H&M:llä meikkejä ole edes myynnissä jotain satunnaista huulikiiltoa tai kynsilakkaa lukuunottamatta. Matkuksen myymälässä onkin sitten laaja valikoima uudistuneita tuotteita.

      Poista
  3. H&M taitaa myydä molempia sarjoja, ainakin kesällä oli "vanhaa" sarjaa uusilla tuotteilla ja sitten tämä uusi sarja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt alan olemaan sekaisin ;D Eikös Henkkamaukka uudistanut koko meikkivalikoimansa tuossa vuosi pari sitten? Se mitä myydään nyt esim. verkkokaupassa on uudistunut sarja. Vai onko menossa päivitykseen jo sekin? Tuo puuteri oli nimittäin vuosikausia vanha enkä ole noita ennen uudistusta olleita meikkejä enää missään nähnyt...

      Poista
  4. Siis edelleen myydään swellaista halpissarjaa, johon kuuluu huulikiiltoja, pieniä luomiväripaletteja jne. ja samanlaisia settejä kuinnennenkin eli meikkejä avaimenperissä yms. Nämä siis uusia myös, mutta eri telineissä kuin se uusi kalliimpi ja hypetetty sarja. Näitä oli ainakin kesällä niissäkin liikkeissä, joissa uutta linjaa ei ollut.

    VastaaPoista