tiistai 22. marraskuuta 2016

Pari tilausta


Eleven.fi:lla olivat jokin aika sitten Sigman siveltimet -20% eli inspiroidun tilauksen tekemään. Siveltimiä tuli tilattua vain yksi, mutta kyseinen tapaus on kummitellut mielessäni jo pitkään.


Blending E25 sivellin sopii nimensä mukaisesti blendaamiseen/häivyttelyyn, mutta olenpa käyttänyt tätä luomivärin levittämiseen koko luomelle sekä luomivaon varjostamiseen. Sivellin on ihanan pehmeän tuntuinen, mutta samalla myös tarpeeksi napakka. Nappaa väriä helposti ja luomivärien levitys luonnistuu vaivattomasti. Laadukkaan oloinen ja sopivan kokoinen moneen tarkoitukseen. Toimii, ei muuta sanottavaa :)



Milani Eyeshadow Primer. Testaan mielelläni edullisempia luomivärinpohjustaja, koska niiden joukosta on löytynyt toisinaan helmiä, jotka pesevät kalliimmat kilpailijansa mennen tullen. Milanin primeria on kehuttu paljon ja se on saanut hyviä arvosteluja useilla sivustoilla. Olen ehtinyt käyttämään kerran ja ensivaikutelmat ovat erinomaiset. Sävy 01 Nude tasoittaa hieman luomien väriä eikä ole liian silikonisen liukasta tai vastaavasti paksun kuivakkaa jankkia. Piti testipäivänä luomivärit siistinä paikoillaan ulkona olleesta tihkusateesta huolimatta. Saa kuitenkin nähdä jatkuuko ihastus yhtä voimakkaana pidemmässä käytössä.


No7 Stay Perfect Eyeliner (Bohemian) on nätti tumman violetti/purppura sävy. Olen todella laiska käyttämään nestemäisiä rajaustuotteita, koska luomiväreillä ja meikkikynillä tehdyt rajaukset onnistuvat vaivattomammin. Nestemäisen tuotteen kanssa pitää olla tarkempi ja huolellisempi sillä intensiivisemmän jäljen vuoksi kaikki "virheet" rajauksessa pomppaavat esille selvemmin. Eikä lopputulosta voi oikein häivytellä tai pehmentää luonnollisemman näköiseksi. Se on ihan tuurista sekä kuun ja tähtien asennosta kiinni onnistunko samaan nestemäisen rajauksen sellaiseksi kuin olin aikonutkin (ja samanlaisen kumpaankin silmään), mutta silti sitkeästi yritän välillä meikissä käyttää. Wings-rajauksia en harrasta, koska a) eivät sovi silmieni muotoon b) en osaa niitä tehdä.


Tämä tapaus kestää siistinä ja paikoillaan pitkään. Kun sain eyelinerin ekan kerran hyppysiini swatchailin sitä kämmenselkään. Sen jälkeen pesin kädet useampaan kertaan plus kävin suihkussa ja huomasin jossain vaiheessa swatchin edelleen kädessäni. Lähtee kuitenkin pois vedenkestävän silmämeikin poistoaineella ongelmitta.

Aplikaattorina toimii pieni ohut ja kapea sivellin (samanlainen kuin esimerkiksi essencen liquid ink:ssa), jolla saa suht siistiä ja halutessaan ohuttakin jälkeä, mutta sellaiset kapeakärkiset tussipäiset eyelinerit ovat silti tällaiselle "eyeliner-tumpelolle" hieman helpompia käyttää.


En onnistunut mistään löytämään Lorealin Voluminous 5x ripsiväriä vedenkestävänä, joten päädyin sitten tilaamaan 4x version. Kerran kokeilun perusteella on vaikea sanoa pahemmin mitään, mutta ei ainakaan karise, suttaa tai klimppaa ripsiä ja tuuheuttaa kivasti. Ei herättänyt ekalla kerralla samanlaisia vau-fiiliksiä kuin tuo 5x versio, mutta ihan kelpo ripsiväri vaikuttaisi tämäkin olevan.

Wet n Wild kynsilakka Grasping at Strawberries. Tähän vuodenaikaan kaikki punaiset kynsilakat houkuttavat eikä juuri tämän punaista kokelmistani entuudestaan löytynyt.


Mario Badescu Facial Spray With Aloe, Herbs And Rosewater. Face Misteja kuluu nykyään tasaista tahtia ja innolla otan tämäkin käyttöön. Suihketta voi käyttää kasvoille, meikin viimeistelyyn, muuallekin iholle ja hiuksille tarvittaessa, etenkin silloin kun iho tuntuu kaipaavan lisäkosteusta ja virkistävää boostia. Tuoksu on raikkaan ruusuinen eli hurmaava. Suihke on aika hienojakoista, mutta meikin päälle suihkauttelen tätä ensin ilmaan ja sitten laitan kasvot siihen suihkepilven alle. Hinta on mielestäni edullinen (118 ml/10,90e) verrattuna vaikkapa Acoon ja Lumeneen, jotka kustantavat reilummin.

Yves Rocherille piti laittaa uusi tilaus miltei heti edellisen perään, koska joulukausituotteet olivat saapuneet valikoimiin enkä niitä vielä aiempaa tilausta tehdessäni bongannut (ainoastaan Cranberry & Almond oli silloin saatavilla). Otin yhden suihkutuotteen jokaisesta sarjasta. Suihkugeelit Clementine & Spice sekä Cranberry & Almond -sarjoista ja Kuorivan suihkugeelin Pear & Cocoa versiona.


Mausteilla höystetty klementiini muistuttaa kovasti tuoksultaan jotain viime (tai edellisen) vuoden joulusarjan tuoksua, joten en pahemmin siitä innostunut. Onneksi karpalo & mantelissa ei mantelisuus juurikaan erotu, niin kuin minulle vinkattiinkin. Tuoksuu herkullisen marjaisalle. Päärynä ja kaakaon tuoksu on juuri sitä mitä nimestä voi olettaakin, mutta en ole varma tulenko tähän ihastumaan suuremmin, koska tuoksu muistuttaa joiltain osin päärynäsiideriä (jota inhoan). Ei ole alkoholinen vivahde vaan makean päärynäinen (sama kuin joissakin sidukoissa). Suklaa/kaakao vaikuttaisi tasoittavan kuitenkin melko hyvin tuon imelän siiderimäisyyden.


Tradition de Hammam Moroccan Clay Mask on saanut paljon kehuja YR:n sivuilla, joten en voinut olla sitä ostoskoriin klikkaamatta. Naamiota voi käyttää myös hiuksiin, mikä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ihosta pitäisi tulla puhdas, tasainen ja kuulas sekä hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Tuoksu on tuttu muista sarjan tuotteista eli makean arganöljymäinen.


Single eyeshadow 11. Rose pétale on sävynsä puolesta täydellisesti makuuni (nuden vaaleanpunainen), mutta missä on pigmentti? Omistan yhden YR:n luomivärin, joka on paljon pigmenttisempi ja pehmeämpi. Laatu näköjään heittelee näidenkin kohdalla vaaleampien sävyjen ollessa kehnompia kuin värikkäämmät. No, kyllä tämä menee "no-makeup" meikissä tai häivyttelyssä.


Tykkään YR:n "perus" huulikiilloista ja sävy 41.Mure oli jo edellisen tilauksen satoa, mutta unohtui silloisesta postauksesta. Pigmenttiä on (tummemmissa sävyissä) runsaasti ja kiilto asettuu huulille nätisti. Nämä perus-sarjaa edustavat huulikiillot eivät tahmaa ja huulituntuma on miellyttävä. Vaativat lisäilyä jokusen kerran päivän tai illan mittaan, mutta sekin onnistuu vaivatta. Eivät ole kuivattaneet/röhelöittäneet huuliani ja hintakin on edullinen.


Tilaajalahjana oli tällä kertaa setti, joka sisälsi 2 meikkipussukkaa ja 3 minituotetta.


Nutrition shampoota taitaa olla yksi minikoko jemmoissa enkä ole sitäkään saanut aikaiseksi käyttettyä. Pitää vissiin ottaa käyttöön hetimiten, koska tätä shampoota on kehuttu. Nämä miniputelit ovat tosi käteviä reissuilla, joten taidankin nakata toisen valmiiksi matkatoilettilaukkuun ettei unohdu myöhemmin.

Riche Cream on yksi YR:n klassikoista (itseni tavoin monet varmasti muistavat jo lapsuudessa nähneensä ruskean purnukan äidin tai mummon peilikaapissa). Tehokkaasti uudistava hoitovoide on täyteläistä ja ravitsevan oloista. Sekaiholleni ehdottomasti liian tuhtia joka iltaiseen rutiiniin, mutta pari kertaa olen laittanut yövoiteeksi silloin kun iho on ollut kuivempi ja kiristellyt. Kyseessä ei (kai?) ole varsinaisesti yövoide, mutta soveltuu omaan nassuuni parhaiten siinä tarkoituksessa.


Accord Chic EdP:ssa yhdistyvät rosépippuri, elemi, iiris, bentsoehartsi ja olibaanihartsi. Tuoksu poikkeaa melkoisesti yleensä suosimistani hajuvesistä, mutta jotain kiehtovaa tässä on. Kuvailisin sanoilla naisellinen, voimakas, "syvä" ja persoonallinen. Vaikka ei tulisikaan kovin usein tähän tartuttua niin pidän itselläni jo pelkästään hellyyttävän söpön miniatyyri pullon vuoksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti