keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Sleek Eye & Cheek Palette


Sleekin paletteja oli päätynyt Citymarketissa alelaariin. Testereitä ei (tietenkään) niistä löytynyt ainakaan lähistöltä, joten valitsin All Day Soireen ihan vaan kannen kuvan perusteella. Onneksi ei mennyt pahasti metsään, koska sävyt ovat nättejä ja suht samanlaisia kuin kannesta voi päätellä.


Eye & Cheek paletissa on kaksi poskipunaa ja 4 luomiväriä. Pigmentin suhteen mennään perinteisillä linjoilla eli tummemmissa sävyissä sitä on runsaammin. Ruskea on satiinisen mattainen ja muissa väreissä on joko hohtoa tai kimmellystä enemmän tai vähemmän.



Ainoa "pettymys" on toinen poskipuna, joka on tosi glitterinen/kimaltava. Se on enemmänkin korostus-/highlighterpuuteri kuin varsinainen poskipuna. Siinä olevat hippuset kimaltavat kasvoilla selkeästi ja sitä kimallusta on yleensä pitkin naamaa, koska hileet varisevat ja leviävät helposti muuallekin sieltä poskipäiltä. Tuollainen glitter-lookki toimii korkeintaan ehkä vappuna tai pikkujouluissa, mutta arkikäytössä ei sitten yhtään.




Toisessa (pinkissä) poskipunassa on myöskin kimalletta, mutta hillitymmin.

Ihan kiva pikku paletti, mutta ei sen enempää. Nätit sävyt, mutta käytettävyys ei ole kummoinen luonnollisempaa meikkiä suosiville. Pigmentti voisi olla paljonkin parempi tiettyjen sävyjen kohdalla. Plussaa kompaktista koosta ja peilistä. Luomivärien vieressä on kolo, jossa on vaahtomuoviaplikaattori ja pieni sivellin, mutta itse en näitä palettien mukana tulevia "työkaluja" käytä. Ruskea ja persikkainen luomiväri ovat kovasti mieleeni, niissä ei ole moitittavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti