tiistai 6. joulukuuta 2016

Black Friday ostoksia

Nyt alkavat lähes kaikki Black Friday kosmetiikkatilaukseni olla saapuneet (paitsi yksi hajuvesi uupuu).


CDON tarjosi oikein hyviä alennuksia ja löytyihän sieltä jälleen pari juttua myös kauneusosastolta.

Tykästyin taannoin label.m suolasuihkeeseen ja tuo minipullo on muuten vieläkin käytössä (käytän muotoilutuotteita suht harvakseltaan hiuslakkaa lukuunottamatta). Colour Stay shampoo kustansi vaivaiset 8 euroa normaalihinnan pyöriessä siinä kahdenkympin paikkeilla kaupasta riippuen. En ole vielä varsinaisesti ottanut tätä käyttöön, mutta tuoksutellut olen. Ja eihän tässä ollutkaan niin ihanan pehmeän "puhdas" tuoksu kuin tuossa suolasuihkeessa. Jostain syystä oletin, että merkin tuotteiden tuoksut olisivat samaa linjaa. Tässä tuoksu on makeahko, mikä on toki ihan jees mutta ei niin mieluinen kuin suolasuihkeessa.


Make Up Revolution Amazing Sheer Lip Gloss sävyssä Hey Girl (4 e) tuli täydentämään kyseisten tuubikiiltojen "kokoelmaani". Osa näistä huulikiilloista on tahmeampaa koostumusta kuin toiset ja tämä tapaus lukeutuu siihen tahmaisempaan. Silti tykkään, nämä merkin kiillot ovat jotenkin vaan niin raikkaita, tuoksuvat kivalle ja näyttävät huulilla nätille.


Oletkaunis.fi verkkokaupassa olivat kaikki tuotteet -40 %. Siellä on myynnissä mm. itseäni kovasti viime aikoina kiinnostanutta Models Own:ia. Joskus muinoin ainakin merkin kynsilakkoja löytyi Seppälästä, mutta sittemmin merkki "katosi" jonnekin tehden nyt paluun Suomenkin markkinoille. Models Own oli edustettuna myös I Love Me-kauneusmessuilla. En ole tosin tätä vielä bongannut muualta kuin parista nettikaupasta.


Alunperin himoitsin Blusher poskipuna trioa, mutta kun huomasin Barely There luomiväripaletin niin se päätyi välittömästi ostoskoriin Blusher paletin sijasta. Tämä on sävyjensä puolesta juuri meikäläisen makuun ja söpö kuin mikä.


Sormilla luomivärejä otettaessa tuntuma on samettisen sileä. Eivät karise tai pölise. Pigmentti ei kuitenkaan ole päätä huimaava ja jälleen kerran vaaleimmat sävyt ovat sen suhteen heikompia kuin tummemmat. Siitä johtuen useita sävyjä joutuu kerrostamaan ja pakkaamaan luomille runsaasti. Paletissa on niin mattaa kuin hohtavaakin koostumusta ja sellainen maltillinen (arki)meikki onnistuu paletin sisältämillä luomiväreillä mallikkaasti. Sävymaailmansa puolesta viisi tähteä, mutta olisin toivonut joidenkin värien olevan intensiivisempiä luomilla eli siitä tulee jonkin verran miinusta.



Flawless Color Correcting Concealer Dark Circles vaikutti mielenkiintoiselta peiteaineelta tummia silmänalusiani ajatellen, koska nettikaupan tuotekuvauksessa kerrotaan, että "kellertävä peiteväri häivyttää tummat silmänaluset ja sinertävät ihoalueet silmänräpäyksessä". Pakettiin oli kaiketi eksynyt väärän sävyn tarrat - Anti-Redness- mutta en arvele, että tämä olisi nimenomaan punaisuutta neutralisoiva tapaus sillä sävy on keltainen (niin kuin pitääkin).


Koostumus on tässä napissa kevyehköä ja hieman liukkaan oloista. Levitys luonnistuu siis vaivattomasti. Peiteaineesta jää silmien alle sileä tuntuma, mikä on miellyttävä ominaisuus. Tämän päällä käytän vielä toista peiteainetta sillä käsittääkseni keltaisen tarkoitus on taittaa sinisyyttä pois ja korjata ihon sävyä, jonka jälkeen tapahtuu varsinainen ongelmakohtien peittäminen. Toisaalta kirkkaan keltainen peitevoide myös kirkastaa sekä heleyttää, joten miksei tällä voisi myös mennä yksinäänkin (jos kevyempi tasoitus riittää) tai viimeistellä peittämisen. Sävy tasaantuu levittettäessä, ei tosiaan näytä juurikaan keltaiselta enää levittelyn jälkeen. Ihan näppärä tuote vaikka ei tämäkään ihmeisiin pysty. Rasian sisällöstä en ottanut kuvaa, koska peiteaine on ollut niin ahkerassa käytössä, että on jo vähäsen suttaantunut.


Olen kauppareissuilla ohimennen vilkuillut shampoohyllyt toiveissani löytää Batisten Sweetie kuivasampoota. Nyt sitten vihdoin ja viimein tuli tämäkin Oletkaunis-nettikaupasta bongattua. Batisten kuivashampoot ovat Co Labin ohella kuivisten aatelia, mutta pääasiallinen syy miksi halusin juuri tämän version on ylisöpö pakkaus. Tuoksu on Sweetiessä makea ja siitä tulee mieleen joku tyttömäinen parfyymi.


Sinful Colours kynsilakka 264 Vacation Time ja Quick Dry pikakuivattaja odottelevat vielä hetken käyttöään. Ainakin tähän saakka kokeilemani merkin kynsilakat ovat olleet laadukkaan oloisia, helppoja levittää suttaamatta ja suht ohuen koostumuksensa ansiosta nopeasti kuivuvia.


Yllärinä tuli vielä tilaajalahjaksi Elegant Touch kynsikalvoja/-tarroja.



Tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa kaikille :)


4 kommenttia:

  1. Tein tilauksen myös tuonne OletKaunis.fi samaisten ModelsOwn palettien himossa. Tilasin Colour Chrome ja SuperNatural paletit, mutta ikävä kyllä on samaa sanottava kuin sinäkin että pigmentit on heikot. Mutta ale oli niin hyvä ettei harmita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä tuolle paletille on kuitenkin käyttöä. Odotin vissiin hieman liikoja, koska normihinta ei ole sieltä ihan edullisimmasta päästä.

      Poista
  2. Swatchailin I Love Me -messuilla Models Own'n luomiväripaletteja, mutta ostamatta jäi, kun pigmentti tosiaankin on aika heikko. Harmi. Värisävyt olisivat olleet tosi houkuttelevia, mutten viitsinyt edes halvalla ostaa palettia nurkkiin pyörimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletin tummimmat sävyt ovat ihan ok, mutta vaaleimmat ovat pigmentin osalta kyllä heikkoja.

      Poista