maanantai 19. joulukuuta 2016

Pienet ostokset


Lidlistä löysin väsyneille jaloille tarkoitetun jalkarasvan. Onhan tätä saattanut olla valikoimissa aiemminkin, mutta ei ole silmiini vaan osunut. Cien Foot Balm sisältää mm. sheavoita sekä manteliöjyä ja sen luvataan virkistyksen lisäksi pehmentävän jalkoja ja tehdä niistä kimmoisammat. Tuli mieleen huvittava ajatus todella kimmoisista jalkapohjista, joilla voisi "pomppia" joustavasti menemään...kimmoinen on aika erikoinen sanavalinta, kun jaloista on kyse ;D


Ei ole ihan niin hetkessä jalkoja siloittava kuin Cienin Urea Foot Cream ja imeytyminen kestää hieman kauemmin. Tuoksu on puolestaan tässä parempi; hammastahnamaisen raikkaan mentholinen mutta ei kuitenkaan liian tuju. Tuo raskaille jaloille hetkiseksi kivasti viilennystä ja rauhoitusta. Toimii "ylläpito rasvana", mutta kovin korpuiksi menneitä kantapäitä ei yksinään riitä pelastamaan.


Anti-wrinkle Eye Creamissa on koentsyymi Q10:a (tuttu mm. joistakin Nivean tuotteista ja Pirkan SY-voiteesta), hyaluronihappoa, E-vitamiinia ja kofeiinia. Tuoksuton voide imeytyy nopeasti ja jättää kosteutetun tunteen. Muistuttaa koostumukseltaan ja ihotuntumaltaan juurikin tuota Pirkkaa, mutta on hitusen täyteläisemmän ja hoitavamman oloista. Muista vaikutuksista, kuten ryppyjen ehkäisystä tai juonteiden madaltumisesta en osaa silmämääräisesti taaskaan sanoa mitään, kuten en muidenkaan "ryppyvoiteiden" kohdalla. Onhan se toki selvää, että kosteutettu ja hoidettu iho kurtistuu ainakin hitaammin :D Lidlin anti-age kasvovoide niitti taannoin kunniaa jossakin sokkotesti arvostelussa tms. joten luotan tietyissä määrin tähänkin. Hintaa tällä on noin kolmisen euroa.


Linna shampoo kuuluu lapsuuden muistoihin, mutta nyt tuli hommattua (hieman sen herättämistä nostalgisista fiiliksistä johtuen) Linna hoitoainetta. Miedon tuoksuinen ja hellävarainen sekä silikoniton hoitsikka sopii kaikille hiuslaaduille. Tämän kerrotaan helpottavan hiusten kammattavuutta (joo, ehkä tosi lyhyessä tukassa), poistavan sähköisyyttä ja lisäävän hiusten kiiltoa.

Käytän tätä toisinaan jonkun hoitavamman shampoon kaverina, jolloin hiukset eivät lätsähdä niin helposti. Joskus taas sekoittelen silottavampaan hoitsikkaan tai laitan hiusten tyveen ja latvoihin sitten jotain silikonisempaa. Jätettäviä hoitoaineita toki tarvitsen hiusten selvittelyyn niin kuin ennenkin. Puteli ei todellakaan ulkoasullaan koreile, mutta tämä on kelpo ja halpa (400 ml/n. 2 e) perustuote, joten ei kai voisi enempää vaatiakaan.


Essence colour & care lipsitck hoitaa huulia avocadoöljyn avulla. Sävy 01 don't be shy oli niin söpö vaaleanpunainen (kuva vääristää sävyä jonkin verran), etten voinut vastustaa. Näitä on saatavilla muutamassa muussakin sävyssä ja ajettelinkin vielä ainakin yhden käydä haalimassa. Ei tosiaan kuivata huulia ja muutoinkin tuntuma huulilla on miellyttävä. Asettuu huulille nätisti ja kestävyys on suht hyvä. Tämä on yksi tämän hetken suosikeistani eli jälleen loistava löytö essenceltä :)


SY-voide ja essence lip stick.

2 kommenttia:

  1. Mulla on pari sävyä näistä Essencen huulituotteista. Ne on aika täydellisiä talveen. Hoitavat huulia, ja silti väriä tulee hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuollaiseksi hoitavaksi tuotteeksi tuo on kuitenkin tarpeeksi "huulipunamainen" :)

      Poista