torstai 29. joulukuuta 2016

Meikkihaalinta


Kirjoittelinkin jo aiemmin tykästyneeni essencen colour & care lipstickiin ja käväisin kotiuttamassa sellaisen toisessakin sävyssä. Päädyin raikkaaseen kirkkaanpunaiseen sävyyn 04 lookin' good, koska jouluksi oli saatava huulille punaista. Kyllä tämä käytössä on toki joulun jälkeenkin, mutta punaiset huulituotteet edustavat itselleni hieman juhlavampaa huulimeikkiä.


Carlsonille on tullut myyntin Catricea, joten olihan se käytävä valikoima katsastamassa. Aika perussettiä tuntui olevan tarjolla ja esimerkiksi etukäteen suunnittelemani poskipunahankinnat jäivät tekemättä, koska niitä oli niin suppea valikoima. Olisin hommannut myös HD Liquid Coverage meikkivoiteen, mutta vaaleita sävyjä ei tuolloin hyllyssä ollut.


Lashes To Kill Volume Mascara Waterproof  (4,59 e) vaikutti lupaavalta ja harjakin on tässä vaihteeksi sellainen "oldschool"-tyyppinen (ei muovinen tai mitään ihme koukeroita omaava) sekä kohtuullisen kokoinen (ei liian mini tai massiivinen). Ripsari ei suttaa tai klimpitä laitettaessa ja pidentää sekä erottelee ripset nätisti. Rakennetta/voluumia tulee kohtuudella. Olen käyttänyt tuuheuttavampiakin ripsivärejä, mutta tämä on sopinut mainiosti arkikäyttöön. Pitää taivutukset ripsissä eikä karise tai leviä. Paras tähän saakka tässä hintaluokassa pyörivistä ripsareista ja päihittää jopa muutamat käyttämäni kalliimmat kilpailijansa.


Ultimate Colour huulipuna (4,59 e) sävyssä 370 In A Rosegarden on myöskin mainio tapaus. Koostumus on kermaisen pehmeä, pigmenttinen ja ainakin tämä kyseinen sävy sopii omassa käytössäni moneen menoon. Mainittakoon vielä, että tuoksuu hyvälle eikä joidenkin "halpispunien" tapaan jo valmiiksi tunkkaiselle ja muovailuvahamaiselle.



Max Factorin Smooth Miracle Primer (Citymarketissa 16 e ja risat) tuli tietoisuuteeni blogimaailman kautta ja pienen swatchailun jälkeen en tämän hankkimista enää empinyt. Tässäkin on silikoneja, mutta tuntuma kasvoilla ei ole pahasti silikonimainen vaan voidemaisen pehmeä ja kevyt. Silottaa, pehmentää ihoa plus heleyttää kasvoja luonnollisesti ja on myös pitänyt meikkipohjan paikoillaan. Ja onhan meikki aina helpompi ja kivempi laittaa sileälle ja tasaiselle iholle. Toimii siis nyt talviaikaan sekaihollani moitteetta, mutta saa nähdä miten käy kesemmällä, kun ihon kiiltelyä alkaa ilmaantua nykyistä enemmän.

H&M Face Sculpture paletissa (7,99 e) on varjostus-, korostus- ja poskipunasävyjä. Sävymaailma on tässä sopivan hillitty ja monipuolinen. Tiesin heti paletin sattumalta nähtyäni, että tämän haluan.





Varjostus/aurinkopuuterit eivät ole liian oranssiin taittavia, poskipunat ovat nättejä ja korostussävyt tarpeeksi luonnollisia ihan arkimeikissäkin käytettäviksi. Kuvaaminen oli taas valaistuksesta johtuen haasteellista, mutta kaipa noista edes jotain mielikuvaa saa. Pigmenttiä on kohtalaisesti (riittävästi omiin tarpeisiini) eivätkä värit pöllyä tai murustu. Tämä oli jo mukana reissussa joulunvietossa ja pärjäsin tämän avulla mainiosti. En keksi mitään moitteita (varsinkaan kun kyseessä on näinkin edullinen tuote), päinvastoin tämä oli löytö!


Uusi kappale Maybellinen BROWdrama Transparent kulmageeliä loppuneen tilalle. Pelkäsin pahinta, että saattaisi olla poistuva tuote, kun edellinen löytyi Cittarin alehyllystä punaisella aletarralla varustettuna. Tokmannilta ainakin vielä löytyi normaalilla hinnalla (6,60 e) ja ohimennen vilkaistuna oli myös Sokoksen valikoimissakin. Tässä on hauska pallero harjassa, joka ensi alkuun aiheutti pientä hämmennystä. Olen tottunut ja tykästynyt tätä käyttämään enkä hetkeen muihin vaihda. On siis tämän hetkinen suosikkini kulmatuote kategoriassa.


Joulupukki toi lahjaksi kassillisen Avonia ja sieltä paljastui myös magiX HD finish powder ja pieni flat top-sivellin. Tätä olikin aikomukseni jossain vaiheessa tilata, koska ainakin NYX:in HD puuteri on huippua. Koostumus vaikuttaa samanlaiselta eli kevyen hienojakoiselta. En ole vielä testannut, mutta odotukset ovat korkealla. Napakka ja pehmeän tuntuinen sivellin sopinee myös muihin tarkoituksiin kuin puuterointiin, jossa yleensä käytän mielummin isompia siveltimiä.

Catricen ja essencen punat.


4 kommenttia:

  1. HM:n palettia en ole huomannutkaan, oho, miten onkin mennyt ohi... Olen ihan heikkona tuollaisiin monitoimipaletteihin. On tullut ihan vaan "muutama" hankittua;)
    Max Factorin primeria olen joskus tutkaillut, mutta silikonit ei oikein nappaa. Jos se ei siis olekaan ihan mahdoton silikonipaukku, voisin harkita uudestaan. Hyvä tietää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:n paletti tuli vastaan ihan sattumalta sellaisessa myymälässä, jossa ei meikkejä edes juurikaan myydä (valikoimissa oli vaan random kynsilakkoja ja huulikiiltoja).

      MF:lla on toinenkin primeri, mutta sitä en ole edes swatchaillut. Tämä versio ei ainakaan tunnu olevan silikonipläjäys sieltä pahimmasta päästä :)

      Poista
  2. Viimeksi sain odotella lähes vuoden, että Essenceä tulisi tänne myyntiin ja nyt varmaan menee yhtä kauan Catricen kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ehdin riemastua jokin aika sitten, kun kuulin että Catricea tulee Cittareihin. No, sitähän on myynnissä ainakin tällä hetkellä vaan joissakin Etelä-Suomen Citymarketeissa. Mutta onneksi täällä Savossa on Carlsoneita :) Sinne taisi essencekin rantautua ensimmäisenä.

      Poista