perjantai 9. joulukuuta 2016

Sokos tilaus

Jälleen olisi vuorossa tilauksen esittelyä. Päivänä jolloin veronpalautukset pätkähtivät tilille (ellei sitten joutunut maksumieheksi) oli Sokoksen verkkokaupassa -24% alennus eli käytännössä alv:n verran lähti hinnoista pois.

Eniten siellä kiinnosti Urban Decayn Naked Skin Concealer, jota kerrankin löytyi sopivan vaalealta vaikuttavassa sävyssä (Neutral Light).


Koostumus on miellyttävän kevyttä ja vaivattomasti levittyvää. Pigmenttiä on runsaasti eli peittokyvyssä ei ole moitittavaa. Mutta mutta... ei tämäkään yksinään riitä täysin peittämään sinisiä silmänalusiani. En kyllä sitä oikeastaan odottanutkaan, koska en usko sellaista peiteainetta olevankaan, joka siitä hommasta suoriutuisi. Jatkan siis eri peitetuotteiden kerrostamista tuon ongelma-alueen kanssa, koska se on toimivin tapa. Muualla kasvoilla tämä toimii moitteettomasti eikä kasaannu tai korosta kuiviakaan kohtia. Itse olen tuputellut peiteainetta punoituksille ja epäpuhtauksille ihan vaan sormen avulla jolloin se asettuu iholle nätisti juuri haluttuun kohtaan. Näyttää kasvoilla myös luonnolliselle. Kyllähän minäkin tähän paljon kehuttuun concealeriin hurahdin täysillä, mutta korkeahko hinta sekä rajallinen saatavuus varmasti vaikuttavat uuden kappaleen hommaamiseen jatkossa.


We Caren Icon Bronzerin (Perfect Tan) tilasin kasvojen varjostuksia varten. Käytän aurinkopuuteria sille tarkoitetulla tavalla vain kesäisin, muuten ne toimivat varjostuksien tekemiseen. Riippuu tietysti sävystä toimiiko siinä hommassa (liian hohtavat/kimaltelevat tai oranssihtavat sävyt eivät ole varjostuksiin hyvä valinta). En muutenkaan suosi varsinaista selkeästi erottuvaa contouringia vaan sipaisen keveyhköllä kädellä joustavalla siveltimellä kasvoille "kolmiomaisessa" muodossa. Ohimo on ikään kuin kolmion yläsakara, poskiluun alaosa keskimmäinen ja leukaluun linja alimmainen. Lopuksi nopea häivyttely. Toki joskus lisäilen varjostusta poskiluun alle vielä napakalla siveltimellä, jolloin lopputulos on intensiivisempi.



We Caren Bronzerissa koostumus ei ole täysin mattainen vaan satiininen sekä hillitysti "hohtava". Riittävän luonnollinen kuitenkin. Sävyjä voi käyttää erikseen tai yhdessä, mutta tuo tummempi on varjostuksissa parempi ja toinen sävy toimii kivasti vaikkapa poskipunana (yhdessä menevät sitten kesällä aurinkopuuterina). Pigmenttiä on mielestäni hyvin. Tätä on helppoa ja huoletonta käyttää ilman pelkoa "övereistä". Entuudestaan omistamissani varjostus/-aurinkopuutereissa ovat sävyt aika tummat, jolloin niiden kanssa saa olla varovaisempi ja työstämiseen/häivyttelyyn menee enemmän aikaa. Ei täydellinen, mutta erittäin käyttökelpoinen ja positiivinen yllätys :)

Kuvaaminen oli hankalaakin hankalampaa, sillä joku keinovalo lämmittää sävyjä, kun taas tietyssä kirkkaammassa valossa ne haalistuvat. Kuvakulmasta ja valaistuksesta riippuen sävyt näyttivät aina jotenkin vääristyneiltä. Ensin on vaalein sävy, sitten tumma ja viimeisenä molemmat yhdessä, vaikka eivät näköjään kuvissa toisistaan erotu.


 

Olen Lorealin kasvovesien fani ja nyt tilaukseen päätyi Sublime Fresh sarjan Skin Perfectin Purifying Toner. Sarjan puhdistusgeeliä on parhaillaan käytössä ja se on oikein mainio tapaus, joten arvelen tämänkin hoitavan hommansa sekaihon raikastajana ja epäpuhtauksien kurissa pitäjänä. Kasvovesi sisältää alkoholia, mutta tuoksuttelun perusteella ei se lemahda voimakkaana päin näköä. Jos nyt jostain pitää narista niin nämä neliskanttiset putelit eivät ole kovinkaan näppäriä, koska kasvovettä tulee ruikittua välillä minne sattuu.



Misellivesiä kuluu jatkuvasti ykkösvaiheen putsareina, joten Lumenen Lähde Micellar Cleansing Water tuli hankittua jo valmiiksi jemmoihin odottelemaan entisten loppumista. Pullo on ainakin todella raikkaan näköinen.


Ziajan käsivoiteet lukeutuvat myöskin suosikkeihini, mutta tällä kertaa klikkasin ostoskoriin goat's milk body lotionin. Olen joskus käyttänyt vuohenmaito sarjan yövoidetta ja tuoksu on sama kuin siinä eli puhdas, voidemainen ja maitomaisen pehmeä. Tykkään. Lotioniksi tämä on melko täyteläistä ja hoitavan oloista. Ei humahda ihoon hetkessä mutta talvikuivahtaneella ihollani ei sitä tarvitse jäädä mitenkään odottelemaankaan. Pehmentää ja jättää kropalle miellyttävän tunnun. Ei ollut pettymys tämäkään, päinvastoin.


Tilaajalahjaksi tuli minipullo Nivean suihkuvaahtoa mikä oli kiva pikku ylläri. Tuttu ja tykätty tuote, mutta nyt vaan hieman eri tuoksuisena.


2 kommenttia:

  1. Tuo peiteaine on mun suosikki, mutta oon samaa mieltä siitä, että ihan täysin se ei tummia silmänalusia peitä. Se peittää kuitenkin eniten testaamistani peiteaineista menemättä kuitenkaan silmänalusten juonteisiin. Lisäksi mä asun Tampereella, joten mun on helppo ostaa tuota Sokokselta. Ajattelin kuitenkin juhlakäyttöön testata Tarten Shape Tape Concealeria, kun kaikki sitä hypettävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm. juuri sun blogista heräsi kiinnostus Naked Skin peiteainetta kohtaan :)

      Tarten peiteaine vaikuttaa kyllä loistavalta ja muutkin tuotteet merkiltä kiinnostaisivat, mutta niidenkin kohdalla saatavuus on vähän kehnoa (enkä raaskisi maksaa maltaita postikulujen osalta)...

      Poista