lauantai 31. joulukuuta 2016

Lierac Hydragenist


Lieracin Hydragenist Cream Gel löytyi kuolauslistaltani, mutta suolainen hinta jarrutteli sen ostamista. Kun satuin apteekissa asioidessani huomaamaan näyte-/matkakokoiset pakkaukset sarjan voiteesta ja seerumista nätissä meikkipussissa (15 e) niin vihdoinkin raaskin hankkia. Normaali kokoisen seerumin hinta pyörii suomalaisissa apteekeissa siinä viidenkympin paikkeilla ja voiteen reilun neljänkympin.

Setti kulkee nimellä Hydragenist kesäpussi ja sisältää pussukan lisäksi seerumin (8 ml) ja voiteen (10 ml). Eihän noilla määrillä vielä kuuhun mennä, mutta kyllä tuotteista pääsee toki paljon paremmin jyvälle minikokojen avulla ns. oikeassa käytössä kuin pelkän kädelle swatchailun perusteella myymälässä. Eikä myöskään niin harmita, jos tuote ei olekaan sopiva ja olisikin tullut hankittua täysikoinen ja -hintainen versio.


Lieracin kotisivuilla kerrotaan, että "HYDRAGENIST-ihonhoitolinja hyödyntää hapen soluja aktivoivaa vaikutusta lisäämällä vettä sitovia ainesosia tuottavien solujen happi- pitoisuutta ihon pinnassa ja syvemmissä kerroksissa – tuloksena iholle optimaalinen kosteutus. Iho on kosteutetumpi, juonteet ja rypyt ovat silottuneet sekä ihon täyteläisyys on palautunut. Iho saa takaisin nuorekkaan raikkauden ja heleyden". 

Hydragenist Moisturizing seerumi oli useinkin esillä yhteen aikaan monissa blogeissa ja nauttikin runsaista kehuista. Seerumin luvataan syväkosteuttavan ihoa intensiivisesti, siloittavan juonteita sekä ryppyjä ja se sisältää mm. hedelmien AHA-happoja.

Koostumus on ohuen vesimäistä ja juoksevaa. Imeytyminen kestää yllättävän kauan, jos tuotetta annostelee samaan tapaan kuin muita seerumeita. Omalle iholleni muutama pieni tippa on riittävästi. Tästä myös jää helposti ikävähkö silikoninen tunne kasvoille, mikä on itselleni todellinen turn off. Ehkäpä kasvoni eivät ole niin kuivat, että imaisisivat seerumin kunnolla. Kaipa tuon iholle tulevan "pinnan" tarkoitus on suojata ja estää kosteutta haihtumasta, mutta en tykkää yhtään silikonisesta/kalvomaisesta tuntumasta kasvoilla. Olen käyttänyt tätä eri voiteiden alla ja joskus yksinäänkin, mutta ikävä kyllä tuotteen "hienous" ei ole vaan avautunut. Käytän pois, mutta en missään nimessä investoisi täysikokoiseen, koska ei näköjään sovi sekaiholleni.


Hydragenist Moisturizing Cream-Gel on mattapinnan jättävä sekä kosteuttava voide normaalille ja sekaiholle. Tykkään muutenkin tällaisista geeli-voiteista, jotka imeytyvät yleensä sutjakkaasti. Tämänkin voidegeelimäinen koostumus miellyttää suuresti eikä ihotuntuma ole liian raskas. Kasvot tuntuvat raikkailta ja kosteutetuilta. Pitää kiillon kurissa, mutta näin talvella se ei ole muutenkaan pahimmillaan. Riittää hyvin yksinäänkin paitsi pintakuivuutta pukatessa, jolloin laitan alle lisäksi jonkun seerumin. Jotakin ylellistä näissä oman mittapuuni mukaan hinnakkaammissa kasvovoiteissa on vai liekö vaan joku lumevaikutus :) Tästä tykkään, niin kuin joskus muinoin apteekissa tekemieni kädelle kokeilujen perusteella arvelinkin.

En tosin tiedä milloin kukkaron nyörit antavat periksi täysikokoisen hankintaan ja yksi asia pisti silmään, nimittäin säilyvyys. Ainakin näissä yksilöissä seerumissa se on 6 kk (mikä on suht normaali), mutta voiteessa se on vain 3 kk avaamisen jälkeen. Epäilen, että tuossa ajassa saisin koko purnukan käytettyä, koska tykkään vaihdella rasvoja tarpeen mukaan enkä käyttää vain yhtä ja samaa kuukausia putkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti