maanantai 12. joulukuuta 2016

I Heart Sparkle

Iskin silmäni jokusen aikaa sitten essencen I ♥ sparkle- settiin, mutta jätin sen tuolloin vielä ostamatta. No olihan se lopulta kuitenkin käytävä Carlsonilta hakemassa. Eniten himoitsin luomiväripalettia ja kynsilakkoja, mutta kun paketin tuotteita ei näyttänyt olevan missään myynnissä yksittäin niin menköön sitten koko helahoito. Hintaahan setillä on noin kympin verran eli ei tuosta konkurssiin mennä :)



Luomiväripaletti on ihana. Sävyt ovat satiinisia ja pigmentti on perushyvää tasoa. Hohdetta/kimallusta ei ole makuuni liikaa ja näitä on helppo yhdistellä muidenkin luomivärien kanssa.



 

Kynsilakat puhuttelivat itseäni myös kovasti. Nämä oli vaan saatava.


Huulikiilto ei alkuun herättänyt suurempia tunteita suuntaan taikka toiseen, mutta osoittautui yllättävän kivaksi. Huulituntuma ei ole liian tahmainen ja muutenkin asettuu huulille nätisti. Hohtavuutta on yllin kyllin. Sävy on tosin mielestäni hitusen liian vaalea tähän vuodenaikaan, on ehkä omimmillaan pikkaisen päivettyneillä kasvoilla tai sitten vahvemman (ilta/juhla)silmämeikin kaverina. Alemmassa kuvassa näyttää vielä vaaleammalta kuin mitä on todellisuudessa.


Tekoripset ovat itselleni turhat, koska en niitä käytä. Nämä näyttävät melko massiivisilta, joten on kai ajateltu juhlakäyttöön. Katsotaan mikä näiden kohtalo tulee olemaan. Voisihan sitä "harjoitella" näiden kanssa kotioloissa, mutta ajatuskin tuntuu jo tuhoon tuomitulta ja herkät silmät omaavana ripsiliiman käyttökin epäilyttää.



4 kommenttia:

  1. Mie ostin myös tämän. Ruusukultainen (metallisempi) lakka meni myyntiin ja ripset myös.

    Huomenna muuten tulee Kuopioon Catricen hylly (samoin Joensuuhun) Carlsonille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkistä, täytyypä käydä tässä joku päivä Carlsonilla :) Kiva, kun tulee "uusia" merkkejä markkinoille.

      Poista
  2. Voi vitsi, en ole tätä juttua nähnyt omassa Tokmannissani myytävän. No, yleensähän siellä muutenkin tuppaa hyllyt olemaan useimmiten melko vajaat. Luomivärien sävyt näyttää kyllä kiinnostavan näteiltä:) Irtoripsiä en ole koskaan käyttänyt ja tuntisin oloni vähintään oudoksi, jos noin massiiviset räpsyttimet olisi silmissäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään ole nähnyt tätä settiä muualla kuin nettikaupoissa sekä Carlsonilla. Tuo luomiväripaletti on kyllä mainio :)

      Juu, irtoripset vaikuttavat tosi muhkeilta, saa nähdä uskaltaudunko kokeilemaan :D

      Poista