keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Pikakasvohoito

Kuten on tullut monesti ilmi olen laiska naamioiden käyttäjä. Lukuisista kunnostautumisyrityksistäni huolimatta innostus niihin laimenee aina ja säännöllinen käyttäminen unohtuu. En vaan tykkää/jaksa odotella vaikutusaikaa ja enkä ole kokenut kasvonaamioden mitenkään ihmeitä saavan aikaan. Tai no kyllähän ne usein tekevät ihosta pehmeämmän/heleämmän tai sitten hillitsevät kiiltoa sekä epäpuhtauksien pukkaamista hetkeksi. Mutta kun saman saa aikaiseksi myös kasvoseerumeilla ja -voiteilla (sekä kuorinnalla) niin ei ole ollut huutavaa tarvetta enää erikseen välttämättä naamioihin tarttua. Yönaamiot ovat enemmän mieleeni, koska niitä voi käyttää ihan vaan yövoiteen tapaan.

Sitten asiaan, joka on Lumenen Glow Reveal 60 Second Facial Kirkastava Pikakasvohoito. Innostuin tästä jo nimen perusteella kovasti; vain pyörittely kuiville kasvoille, minuutin vaikutusaika, huuhtelu ja homma on siinä :)


Kasvohoito sisältää mm. lakka- ja tyrniöljyä sekä kuorivia ainesosia. Tämän lupaillaan puhdistavan tehokkaasti, kirkastavan ja raikastavan ihoa sekä tuoda sille luonnollista hehkua. Huokosten pitäisi myös puhdistua perusteellisesti. Mikään superkosteuttava tai ravitseva hoito (sellainenkin olisi hieno tuote pikaversiona) ei ole kyseessä vaan tämä tarjoaa nimenomaan puhdistusta sekä raikastusta.

Koostumus muistuttaa ikään kuin ohennettua savi-/turvenaamiota jossa on seassa kuorivia hippusia/rakeita. Levittyy kasvoille sutjakkaasti, mutta tuntuma on melkoisen kuoriva kasvoille hieromisen sekä pois huuhtelemisen yhteydessä (muistuttaa aika paljon jotain kasvokuorintaa). Ei kuitenkaan kuivahda kasvoille kiristävän tuntuiseksi, kuten useimmat savinaamiot tuppaavat tekemään. Huuhtelu onnistuu suht vaivatta, ei tarvitse lotrata loputtomiin eikä aiheuta samanlaista sotkua kuten nuo jo edellä mainitut savinaamiot. Tuoksusta tuli heti mieleen ammoisina aikoina käyttämäni Lumenen turvenaamio.


Lopputuloksena ovat pehmeät sekä raikkaat kasvot. Itse tykkään laittaa perään seerumin ja ajankohdasta riippuen päivä- tai yövoiteen. Ihoni sävy vaikuttaa jopa pikkaisen heleytyneen enkä ole huomannut kiristelyä, rasvoittumisen lisääntymistä tai muitakaan ongelmia. Toimii siis sekaihollani niin kuin luvataankin. Tätä voisi ohjeistuksen mukaan käyttää halutessaan päivittäin, mutta mielestäni max. muutama kerta viikossa on tarpeeksi. Kuorivuus on nimittäin yllättävänkin "tujua" naamio-ominaisuuden jäädessä hieman taka-alalle.


Yhteenveto:

+ tehokas, nopea ja helppo käyttää
+ korvaa kuorinnan ja esim. puhdistavan savinaamion yhdellä iskulla
+ edullinen (n. 13-15 e ja Lumenea saa toisinaan kampanjahinnoin)
+ iho raikastuu ja pehmentyy mukavasti

- tuoksu on aika tumakka eikä mitenkään aisteja hemmotteleva
- kuorivuutta olisi voinut olla makuuni hieman vähemmän

Oletteko kokeilleet kyseistä pikakasvohoitoa? Toimiiko vai ei?



4 kommenttia:

  1. Olen kokeillut tätä kyseistä pikanaamiota, mutta ei taida olla ihan mun juttu. Savinaamiomaiset hommelit ei oikein istu mun kuivahkolle iholle. Onneksi ei tarvitse käyttää naamalla kuin sen minuutin, niin kyllä sen kestän ihan kannatuksen vuoksi yhden putkilon verran;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuivahkolle iholle tämä saattaa tosiaan olla hieman tujua, ainakin usein käytettynä :)

      Poista
  2. Tää on kyllä kiva! Vaikka minulla kosmetologin mukaan on herkkä iho, olen joskus käyttänyt peräkkäisinäkin päivinä, jos naama on tuntunut tätä tarvitsevan. Ei siis ole pahentanut tai kuivattanut entisestä. Monikäyttöinen tuote! Jollakin kierolla tavalla tykkään myös tämän tuoksusta. Tulee jotenkin mieleen terva! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikainen kasvohoito on ollut kyllä laiskan ja toisinaan kiireisenkin pelastus :) Oon laittanut tätä välillä esim. hampaidenpesun ajaksi ja siinä tulee hoidettua useampi asia samalla kertaa :D

      Tuoksu ei ole mieleeni, mutta eipä tuo mikään täysin sietämätönkään onneksi ole.

      Poista