perjantai 14. lokakuuta 2016

Dermosil tilaus




Ihastuin näytteen perusteella Liquid Concealeriin (7,50 e) ja se olikin päällimmäinen syy tilauksen tekemiseen. Koostumus on pigmenttinen, kermaisen pehmeä, helposti levittyvä ja sävykin natsaa nassuuni hyvin. Sävyjä on tosin saatavilla vain yksi ja Dermoshopin sivuilla arvosteluissa osa kommentoi sävyn olevan liian tumma, mutta kuten sanottu, sävy sopii omaan väritykseeni hyvin vaikka ihoni on suht vaalea. Tokihan suoraan aplikaattorilla tehty paksuhko swatchaus näyttää tummemmalta (kuva) kuin mitä lopputulos on tasoittelun/häivyttelyn jälkeen. Arvosteluissa tuli myös esiin peiteaineen kuivahtaminen etenkin silmien alle käytettynä, mutta sitäkään ongelmaa ei ole itselläni (vielä) esiintynyt.


Faces Refreshing Eye Gel (7,90 e) on kevyttä ja erittäin kosteuttavaa geeliä. Tässä on viilentävää tunnetta lisäävä/korostava metallinen aplikaattori. Fiilis on todellakin viileän raikas sekä virkistävä ja geeli imeytyy iholle nopeasti. Tasoittelen geelin vielä aplikaattorilla "rullailun" jälkeen sormilla kevyesti taputellen. Loistava väsyneisiin aamuihin, mutta tähän vuodenaikaan tarvitsen iltaisin jotain tuhdimpaa ja täyteläisempää sy-voidetta tämän ohella käytettäväksi.



Faces Anti-Stress Serum (13 e) on suunnattu iholle, joka kuivuu ja näyttää väsähtäneeltä. Tämän luvataan kosteuttavan tehokkaasti ja auttavan väsynyttä ihoa rauhoittumaan. Sisällöstä löytyy mm. F- ja E-vitamiineja, jotka ovat iholle tärkeitä antioksidantteja. Olen viime aikoina ollut aika tavalla stressaantunut, joten sekin näkyy jossain määrin ihon kunnossa. Lisäksi ilman kylmetessä ja lämpötilojen vaihdellessa (sisällä lämmintä ja ulkona kylmää/viimaa) kasvojen iho joutuu koetukselle muutenkin. Ajattelin, että tästä voisi olla apua edellä mainittuihin ongelmiin.

Seerumi tuntuu iholla raikkaalta ja kosteuttavalta.Viilentää myös kevyesti kasvojen ihoa ja se saattaa tuotekuvauksen mukaan tuntua iholla pienenä kihelmöintinä. Itse en juurikaan ole kihelmöintiin kiinnittänyt huomiota. Tekee kasvot miellyttävän tuntuisiksi eikä jätä kalvomaista tai lähmäistä fiilistä. Ei ole tukkinut ihoa ja kasvojen sameuskin näyttää hitusen parantuneen. Sopii yksinään käytettäväksi, mutta ihon ollessa kuivempi tarvitsen päälle vielä päivä- tai yövoiteen, riippuen siitä käytänkö aamulla vai illalla. Olen vasta jokusen kerran ehtinyt testaamaan, joten pidemmän käytön vaikutuksista en vielä tiedä. Tuoksu on seerumissa miedon makeahko. Olen tykännyt kaikista kokeilemistani merkin seerumeista eikä tämäkään ole poikkeus.

Illuminating Beauty Powder (8,90 e) on osoittautunut aivan loistavaksi tapaukseksi. Heleyttävä puuteri on hienojakoista, näyttää luonnolisen raikkaalle sekä nimensä mukaisesti heleälle, kiinnittää meikin ja pitää kiillon kurissa. Ei pidä kasvoja ihan koko päivää mattaisina (kuten eivät muutkaan käyttämäni puuterit), mutta kevyt lisäpuuterin taputtelu päivän tai illan mittaan ei ole ennenkään ollut mikään ongelma. Tätä en kuitenkaan laukussa kuljettele vaan sieltä löytyy kompaktimpi kivipuuteri meikkipohjan korjailuun.


Kuulat/pallerot ovat eri värisiä ja niiden pitäisi tasoittaa sekä korjata sävyeroja vaikka niiden yhdistelmä näyttääkin kasvoilla värittömältä. Ja onhan tämä nättikin :) Mukana tulee suht jämäkkä vippa, mutta itse tykkään käyttää isoa puuterisivellintä, jota pyörittelen purkissa palleroiden seassa ja sipaisen sitten kasvoille.


Primo Saksanpähkinä Kynsinauhavoiteessa (4,90 e) on ihanan makea tuoksu (sama kuin Walnut käsivoiteessa). Pehmentää ja ravitsee kynsinauhoja siinä missä muutkin vastaavat balmit. Voidemaista tuotetta on kuitenkin mielestäni paljon kivempi käyttää kuin öljyjä sillä vaikka öljyt ovatkin hoitotehoiltaan erinomaisia, ne tuppaavat aina jonkin verran sotkemaan ja jättävät öljyisen liukkaan pinnan sormiin ennen kuin imeytyvät.

Avokille Sport & Sauna Man Shower Gel (6,50 e) suihkusaippuaa. 500 ml:n pönikkä ei ihan hetkessä lopu ja pumppupullo on näppärä. Dermoshopin sivuilla kerrotaan seuraavasti: "Suihkugeeli sisältää magnesiumin, sinkin ja kuparin mineraalisekoitusta, joka auttaa huolehtimaan ihon hyvinvoinnista ja kosteustasapainosta. Tuote sisältää glyseriiniä, joten se ei kuivata ihoa". Vaikuttaa siis oikein mainiolta syksyyn ja talveen, jolloin nahka yleensä kuivahtaa herkemmin.


Aikaisempina vuosina olen lykännyt ja lykännyt joululahjojen hankkimista viime tippaan, mutta nyt päätin alkaa niitäkin pikkuhiljaa miettimään. Kovin montaa tai monelle lahjoja ei ole ollut tapana enää hankkia, mutta läheisimpiä ihmisiä on silti mukava muistaa. Äipälle suunnittelin kokoavani pienen kosmetiikkapaketin. Carbamide Heel Care Stick on oma suosikkini kuivien korppukantapäiden taltuttamiseen, joten sellainen pääse mukaan lahjapakettiin. Käsisaippua Senses tuli hommattua bonuspisteillä, mutta tuoksu ei oikein napannut eli sekin päätyy lahjaan mukaan. Muutama juttu on vielä mielessä kosmetiikkalahjan osalta, mutta sainpa tässä jo homman ainakin vireille.

4 kommenttia:

  1. Minä sain hyppysiini testerin siitä Age Defence Elixiristä ja tykkäsin, vaikka en vielä anti-age-tuotteita tarvitsekaan. Täytyy varmaan hankkia ihan täysikokoinen puteli, kunhan saa entisiä käytettyä pois!

    VastaaPoista
  2. Mullakin oli näytepussukka tuota Age Defence seerumia ja tykkäsin siitäkin :) Päädyin kuitenkin Anti-Stress versioon, koska se vaikutti olevan tällä hetkellä ihoni tarpeisiin sopivampi.

    VastaaPoista
  3. Tuota Carbamidea voisinkin tilata talveksi, koska pitäisi taas tarkemmin kiinnittää huomiota jalkoihin. Jalkapohjani eivät kuivu kesäisin, mutta talven tullen ne alkavat taas karheutua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kuivuu jalkapohjat kesät talvet :/ Jos laiminlyön hoitorutiinin (rasvaus, kuorinta ja toisinaan raspaus) niin etenkin kantapäät menevät nopeasti kirjaimellisesti koppuroiksi.

      Poista