torstai 9. elokuuta 2018

Parhaita just nyt


Tesco Wake Up Zesty and Zingy Lemon & Mexican Lime Shower Creme.

Tässä räväkän pirteän värisessä suihkugeelissä on todella energinen tuoksu. Se ei ole mieltymyksiini nähden liian väkevän tai tympeän sitruksinen vaan tuoksusta löytyy omaan nenääni pirskahtelevan limonadinen (tai jopa hivenen karkkimainen) vivahde. Sitruuna ja lime tuoksuvat silti melko voimakkaasti ja tuoksu on mielestäni ihana.


Hieman ihmettelen miksi tämä on nimetty "cremeksi", koska kyllä tämä ihan suihkugeeliltä vaikuttaa. Koostumus on hyvä, sillä se ei ole sormien välistä noruvaa lirua eikä liian paksua jankkia, jota olisi vaikea saada tuubista ulos ilman voimankäyttöä.

Tekee suihkuhetkestä virkistävän kokemuksen ja aamuisin herättelee kivasti :)

Pantene Pro-V Micellar Cleanse & Nourish Shampoo.

Eipä ollut mitenkään yllätys, että "misellivillitys" levisi hiustuotteisiinkin, kuten aikoinaan kävi BB- ja CC-tuotteiden kanssa :) Shampoo sisältää siis miselliä, joka tekee puhdistuksesta tehokkaamman imien hiuksista ylimääräisen öljyn/rasvan/lian, mutta säästäen hiusten luonnollisia öljyjä. Mene ja tiedä kuinka suuri vaikutus micellar-ominaisuudella on asiaan (ja paljonko sitä sisällöstä edes löytyy...), mutta joka tapauksessa toimii omissa hiuksissani hienosti.

Sopii erityisesti helposti rasvoittuville ja elottomille hiuksille eli tämä pesee myös runsaammin rasvoittuneen ja/tai paljon muotoilutuotteita osakseen saaneen kuontalon puhtaaksi vaivattomasti. Joidenkin shampoiden kanssa tarvitsen toisinaan kaksikin vaahdotusta (varsinkin silloin jos tullut suihkuteltua kuivashampoota reilusti), mutta toistaiseksi tämä on hoitanut homman jo yhdellä kerralla.

Puhdistamisen lisäksi shampoon luvataan ravitsevan hiuksia ja niinhän se tuntuu tekevän. En alkanut sisältöä tarkemmin googlen avulla avaamaan (olen suht huono tulkitsemaan INCI-listoja), mutta useammissa Pantenen tuotteissa on hyödynnetty hoitavaa Pro-V (provitamiini?) ainesosaa, kuten tässäkin. Tukka ei ainakaan hapsota niin helposti kuin useimpien muiden tehokkaasti pesevien shampoiden kanssa ja hiukset tuntuvat paljon pehmeämmiltä. Lopputulos riippuu toki käytetyistä hoitoaineista, mutta yleisesti ottaen hoitaa sekä pehmentää omaa hentoista mutta runsasta hiuskasvustoani hyvin. Koska ei tarvitse kaverikseen kovin tuhtia hoitsikkaa, jäävät hiukset mukavan ilmaviksi. Ei latista hiuksia silikonittomuutensa ansiosta ja tämän kanssa päivän parin pesuvälin pystyy pitämään helposti. Tosin tämä tuntuisi olevan riittävän hellävarainen/hoitava päivittäiseenkin käyttöön.


Shampoo vaahtoaa helposti ja pidän vaahdon koostumuksesta. Se on pehmeää sekä tiivistä, eikä mitään vesimäistä höttöä. Tuoksu on melko tyypillisen markettishampoomainen ja makeahko. Menettelee, mutta voisi olla raikkaammankin tuoksuinen.

Kukkaroystävällinen hinta kruunaa kokonaisuuden eli saa meikäläiseltä "viis kautta viis" -arvion :D

Oriflame Essentials Moisturising Multi-Vitamin Complex & Apricot extract -päivävoide.

Sekaihoni tykkää voiteen kevyestä koostumuksesta. Kasvoni imaisevat voiteen nopeasti ja iholle jää raikkaan kosteutettu tunne. Pieni määrä voidetta riittää, joten tulee kaiketi olemaan riittoisa tuote. Ei jätä lähmäisen nahkeaa tunnetta ihon pinnalle vaan jälkituntuma on oikein miellyttävä. Helteiden aikaan käytin tätä lähinnä yövoiteena, koska kuumalla kelillä ei päivisin tee mieli laittaa nassuun muuta kuin aurinkosuojaa sekä kosteuttavaa ja raikastavaa suihketta tarpeen mukaan. Viime päivinä on päässyt sitten ihan päivävoiteen virkaan ja toimii siinäkin tehtävässä mainiosti. Pakkaus on kiva ja voiteessa on ihanan aprikoosinen tuoksu :)


Catrice Matt Finish Prime and Fine Anti-Shine Fixing Spray.

En ole kokeillut meikinpohjustustuotteena, mutta meikinkiinnityssuihkeena on ollut oikein hyvä. "Sulauttaa" meikkituotteet yhteen nätisti, pidentää meikin kestoa siistimpänä ja auttaa pitämään kasvot mattapintaisempana (hillitsee siis jonkin verran kasvojen kiiltelyä). Suihke on riittävän hienojakoista jotta ei kastele kasvoja ärsyttävän märiksi, mutta reiluhko etäisyys kasvoista suihkimisen yhteydessä kannattaa muistaa, koska ei tämä nyt ihan hienojakoisinkaan käyttämäni spray ole. Raikastaa kivasti kasvoja ainakin hetken (kasvoille suihkuttelun ajan ja pienen tovin sen jälkeen), joten olen suihkinut tätä helteiden aikana kasvoille tuon tuostakin päivän aikana, vaikka ei olisi tullut meikkattuakaan (ja helteillä en yleensäkään meikkaa ellei satu olemaan joku tärkeämpi meno/tilaisuus).


Suihkeen tuoksu tuntui aluksi "jännältä" eikä kovinkaan mieleiseltä, mutta sittemmin olen siihen siedättynyt ja tottunut. Keväämmällä tämä oli toisinaan iholleni jopa liiankin "mattaavaa" ja tujua, mutta suihkautin silloin alle toista kosteuttavampaa kasvosuihketta ja ongelma oli sillä kuitattu. Suihke vetelee jo viimeisiään ja suunnitelmissa on hommata uusi puteli.

4 kommenttia:

  1. Tescon suihkugeeli kuulostaa oikein kivalta. Täytyypä tsekata se heti, kun (jos) muistan;)
    UUsi fixing spray/setting spray on hakusessa, joten tuota Catricea voisin harkita niin ikään. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zesty & Zingy on tosi pirtsakka suihkugeeli :) Catricea kannattaa kokeilla, kun hintakin on mukavan edullinen.

      Poista
  2. Tescon suihkugeeliä olen käyttänyt yhden pullon ja ostan varmasti jatkossakin lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielellään ostan itsekin sitä vielä lisää :)

      Poista