lauantai 16. helmikuuta 2019

MISSHA Super Seed Blueberry Cleansing Foam


Missha Super Seed Blueberry vaahtoputsari sisältää nimensä mukaisesti mm. mustikansiemenuutetta. Puhdistusvaahdon kerrotaan kosteuttavan, kiinteyttävän ja ravitsevan ihoa tehokkaan puhdistuksen ohella. Tuotteessa ei ole ihoa mahdollisesti ärsyttäviä ainesosia, kuten parabeeneja, mineraaliöljyjä tai keinotekoisia väriaineita. Lupaavalta siis vaikuttaa ainakin kuvauksen mukaan, mutta miten tuote toimi omalla kohdallani käytännössä?

Koostumus on paksua ja ensimmäisellä käyttökerralla olin vähän ihmeissäni, koska tuubia sai puristaa ihan kunnolla, jotta ainetta tuli sieltä uloskin. Yritin siis rutistaa ulos huomattavasti isomman määrän kuin on tarpeen (saman määrän kuin annostelen esim. puhdistusgeeliä), mutta tätä tarvitsee vain ehkä noin reilun herneenkokoisen "nokareen" kerrallaan. Se vaahdotetaan kosteiden kämmenien välissä pienen vesimäärän kanssa vaahdoksi ja hierotaan sitten kasvoille.


Vaahto on koostumukseltaan melko tiivistä ja täyteläistä eikä sellaista ilmavaa "höttövaahtoa" jota on yleensä pumpulla varustetuissa puhdistusvaahto pakkauksissa. Tuntuma kasvoilla on ihanan hemmotteleva, pehmeä ja tietyllä tapaa ylellinen, mutta pesun jälkeen kasvot tuntuvat yllättävän puhtailta tuohon kasvotuntumaan nähden, jopa narisevan puhtailta. Kuivuutta ja kiristelyä ei ole kuitenkaan ollut havaittavissa, vaikka usein narskuvan puhtaiksi kasvot pesevät tuotteet saattavat niitä jossain määrin aiheuttaa.


Tuoksu ei ollut mielestäni kovinkaan mustikkainen, mutta eipä tämän mainosteta erityisen marjaiselta tuoksuvankaan. Pientä mustikan vivahdetta olen aistivinani, mutta muuten tuoksu on aika "ihonhoitotuotemainen", heh. Toisaalta jo useamman viikon vaivannut nuha ja äskeittäin potemani rankempi flunssa ovat vaikuttaneet hajuaistimuksiini viime aikoina merkittävästi (niitä ei nimittäin juurikaan ole ollut tukkoisuudesta johtuen)...

Misshan vaahtoputsari lunasti lupauksensa hienosti ja pisteitä se saa täydet 5/5. Kyseessä on vieläpä hyvinkin kohtuuhintainen tuote (esimerkiksi Citymarketissa 6,90 e), joten siinäkin suhteessa olen tähän enemmän kuin tyytyväinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti