lauantai 2. maaliskuuta 2019

Loppuneet 2/2019


Garnier Eye Make-up Remover 2in1. Tähän vedenkestävään silmämeikkiin tehoavaan poistoaineeseen menivät fiilikset aikoinaan olleen PHMB kohun myötä (ainesosa, jota tämäkin tuote sisältää). Sen jälkeen puhdistin tällä ripsientaivuttimia. Muistelen tästä sitä ennen kuitenkin tykänneeni eli oli toimiva tuote muilta osin.
 
Cien Aquarich Mild Face Wash on todella edullinen ja ihan toimiva "perus" geeliputsari. Meikinpoistoon en ole tosin käyttänyt vaan tämä on toiminut kakkosvaiheen putsarina ja onpa tähän joskus tullut aamuisinkin tartuttua.

Loreal Sublime Soft Skin Perfecting Velvety Toneria on kulunut vuosien saatossa useampia puteleita. Tämä oli yhteen aikaan lemppareitani hoitavampien kasvovesien kategoriassa, mutta tätä ei ole enää aikoihin näkynyt kauppojen valikoimissa (kuten ei muitakaan näitä Lorkun kasvovesiä, on vaan sitä Rare Flowers Toneria tarjolla). No mutta, tässä tykkäsin erityisesti tavallista kasvovettä paksummasta koostumuksesta (muistutti jokseenkin essenceä/hoitonestettä) ja miellyttävästä kasvotuntumasta. Jätti myös kasvot raikkaiksi ja pehmeän tuntuiseksi.


Alverde Zell Aktiv Serum (5 ml pikkuputeli tuli merkin joulukalenterista) ihastutti etenkin iltakäytössä yövoiteen alla. Kiva tuoksu ja kasvotuntuma. Seerumi tuntui myös silottavan ja napakoittavan ihoa. Ostaisin kyllä, jos vaan täällä jostain saisi.

Simple hydrating light moisturiser. Tämä taisi olla aikojen saatossa kolmas (ellei jopa neljäs) kulunut puteli kyseistä voidetta. Kosteuttavan ja hoitavan tuntuinen voide, vaikka onkin "light" versio. Kesällä on useinkin liian kosteuttavaa/hoitavaa itselleni päivävoiteeksi, mutta silloinkin menee mainiosti yövoiteena (olen muulloinkin toisinaan tykännyt käyttää tätä iltaisin etenkin jonkun seerumin päällä). Ei sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita ja sopii herkällekin iholle. Todella edullinen ja toimivaksi todettu tuote.


Dermosil Käsivoide. Koostumukseltaan melko ohuen oloinen voide kosteutti käsiä yllättävän hyvin. Jätti iholle hetkiseksi nahkean rasvatun pinnan, mutta voiteen imeydyttyä kädet tuntuivat pehmeiltä. Miedossa tuoksussa oli omaan nenääni jollain tapaa "pähkinäinen" vivahde, joka saattanee johtua voiteen sisältämästä sheavoista.


Batiste sweetie kuivashampoo. Tässä on kyllä super söpö pakkaus :) Oikein toimiva kuivis, kuten muutkin kokeilemani Batistet. Tuoksusta tuli mieleen makeahko tyttömäinen hajuvesi. Sinänsä kiva tuoksu, mutta joinakin päivinä se tuntui olevan kuitenkin ehkä hieman "liikaa". Yhteinen taival merkin kuivashampoiden kanssa jatkuu edelleen, parhaillaan käytössä on original -versio, jossa onkin sitten paljon raikkaampi ja puhtaampi tuoksu.

Biozell Kosteuttava Hiusnaamio löytyi joskus jostain alelaarista pilkkahintaan, minkä vuoksi päädyin sen ostamaan. Ainesosista löytyy arganöjyä joka elvyttää käsiteltyjä/kuivia hiuksia ja korjaa kaksihaaraisia sekä pellavansiemenuutetta jonka tehtävä on kosteuttaa hiuksia, hoitaa hiuspohjan ihoa ja hillitä talin eritystä. Mielestäni tämä oli aika perustason hiusnaamio (eli ei nyt mitään ihmeitä tehnyt), mutta plussaa siitä ettei pahemmin latistanut tai veltostuttanut tukkaa. Vaikutusajaksi suositellaan 5-10 minuuttia, mutta itse käytin tätä joskus pikahoitona ihan vaan tavallisen hoitoaineen tapaan ja jo sekin tuntui tekevän hiuksille ihan mukavan elvytyksen. Naamiossa on mieto hypotuoksu.


Body-X Endless Weekend Deodorant. Ei päihitä pitävyydessä esimerkiksi Rexonaa, mutta merkin dödöt ovat toimineet itselläni ns. normipäivinä kuitenkin riittävän hyvin. Tämä oli toinen käyttämäni puteli kyseisessä tuoksussa :) Dödöjen tuoksut ovat mielestäni kivoja ja kaapista löytyy ne pari muutakin Tokmannin valikoimissa olevaa versiota, joista toinen alkaa olla jo loppumetreillään. Hintaahan näillä dödöillä on euron ja risat (tarjouksesta saa eurolla) eli ei ole kallista :D

Avon naturals sweet sugar plum & vanilla tuoksusuihke. Ihanan makea, täyteläinen ja naisellinen tuoksu. Tykkäsin. Näitä Avonin Body Mistejä on tullut sekä mennyt lukuisia kappaleita ja niitä on parhaillaankin käytössä useampi. Ovat edullisia ja uusia tuoksuja putkahtelee myyntiin mukavasti (osan vanhoista poistuessa).


Alverde minisuihkugeeli (50 ml, joulukalenterin antia) oli kivan jouluisen/talvisen tuoksuinen. Tykkäsin.

Alverde Fuss-Maske eli jalkanaamio näytepussukka (joulukalenterista). Itsehän olen melkoisen laiska jo kasvonaamioiden käytön suhteen, joten onkin helppo arvata, että muutkaan naamiot eivät ole senkään vertaa juttuni. Tämän käytin pois jalkojen yövoiteena, jolloin levitin sitä maltillisemman määrän enkä niin paksusti kuin naamioita yleensä laitetaan. Koostumus oli täyteläistä, kosteuttavan tuntuista ja hyväntuoksuista. Pehmensi jalkoja ookoosti, joten ei tämä huono ollut ihan voiteen tapaan käytettynä, vaikka en siitä varmaankaan kaikkea tehoa saanut irti tuolla tapaa. Paljon mielummin olisin ottanut kasvonaamion tai sitten jalkavoiteen.


Blistex Medilip Lip Balm. Huulivoiteessa on mentholinen tai jonkin sortin eukalyptyksinen tuoksu, joka hitusen aukaisee samalla tukkoista nenääkin. Hoitaa rohtuneita huulia hyvin, mutta sen lisäksi oli nyt hoitamassa/kosteuttamassa (flunssasta johtuneesta jatkuvasta niistämisestä) kuivahtaneita punoittavia nenänpieliä ja nenän alustaa.


Lumene Blueberry Eye MakeUp Pencil (sävy 9 Nude/Heleyttävä beige). Oli toimiva sävy katseen kirkastamiseen silmän alavesirajalla käytettynä, mutta koostumus oli kynässä aika kova. Itseasiassa se on syy miksi päätyi poistoon, koska laittaminen hieman kutitteli kovan koostumuksen vuoksi (kynää piti vedellä edestakaisin, jotta väriä irtosi kunnolla) ja silmäni alkoivat usein hieman vuotamaan sen vuoksi. Tuossa vesirajalla pehmeämmät ja pigmenttisemmät kajalit/meikkikynät ovat ehdottomasti parempia. Tämä oli hankinta jostain nettikaupasta poistohintaan, joten tätä ei vissiin taida olla enää myynnissäkään (ellei poistohintaan löydy alelaareista).

Essence eyeshadow & primer (01 nude beige) tasoitti ja raikasti luomien sävyä ja piti luomivärit paikoillaan hienosti. Voidemainen tuote on vaan niin iäkäs, että koostumuksen kuivahtamista sekä "kankeutumista" alkoi jo ilmaantumaan. Eli poistoon joutuminen koitui nyt tämän kohtaloksi, vaikka hyvä tuote olikin (löytyi itseltäni joskus myös toisessakin sävyssä).


Makeup Revolution Highlighter -paletti on niin ikään vanha tapaus, joka saa väistyä uusien korostustuotteiden tieltä. Pigmenttiä oli kohtuu hyvin, mutta lopputulos kasvoilla oli sopivan hillitty. Palveli siis oikein hyvin ja sävyt olivat mieleisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti