sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Loppuneet 3/2019


Dove nourishing care & oil body wash. Täyteläisen pehmeä koostumus tuntui hoitavan ihoa, mutta saippuan seassa olevat pienet rakeet/helmet eivät itsessäni ihastusta herättäneet (vaikka olivat todella pieniä, suht koht harvassa ja sulautuvat iholle hetkessä). En vaan välitä ylimääräisistä palleroista tai rakeista suihkusaippuoissa. Jos kaipaan sattumia suihkutuotteeseen, käytän kroppakuorintaa.

Tesco Wake Up Zesty and Zingy Lemon & Mexican Lime suihkugeeli on tuoksunsa puolesta yksi piristävimmistä suihkutuotteista mitä olen tullut käyttäneeksi. Kerrassaan hurmaava sitruspläjäys :D


Nuxe body Melting Body Scrub. En pitänyt kuorinnan käyttötapahtumasta lainkaan, koska tuoksu oli jokseenkin luotaantyöntävä ja koostumus oli voidemaisen tuntuista plus aika paksua. Kuorivia rakeita oli runsaasti ja ne tuntuivat välillä turhankin karkealta iholle hierottuna. Toisaalta pidin erittäin paljon siitä millaiseksi iho jäi kuorinnan jälkeen (pehmeän sileä ja hoidetun tuntuinen). Onneksi ostin tämän jonkun verkkokaupan alesta edullisesti, koska jos olisin pulittanut normaalihinnan niin olisi varmaankin harmittanut. Ei jatkoon, vaikka iho tykkäsikin niin muut aistini eivät.

Bodycare Deli Super Food For Skin Blissful Blueberry & White Tea Body Lotion. Tuoksui ihanalle, kosteutti hyvin ja imetyi iholle nopsasti. Tykkäsin todella paljon ja tämä oli nyt toinen käytetty tuubi kyseistä kropparasvaa. Joskus muinaisina aikoina merkkiä oli myynnissä Sokoksella ja Keskisen kyläkaupastakin sitä löytyi, mutta ei ole tietoa onko vieläkin valikoimissa... Harmi, kun Keskisellä ei verkkokauppaa. Tätä body lotionia tulee ikävä!


Lumene Lähde Miselli puhdistusvesi oli toimiva tapaus, ei mitään moitittimista. Hoiti hommansa luvatusti.

Oriflame Novage true perfection Miracle Perfecting Serum. Tämä oli oikein pätevä seerumi erityisesti päiväkäyttöön. Ihotuntuma ei ollut nahkea tai tahmainen, imeytyi nopeasti ja tuntui napakoittavan sekä heleyttävän kasvojen ihoa välittömästi. Täytyy nyt välillä kyttäillä tarjouksia/ kampanjoita, jotta raaskisi tilata uuden putelin (normaalihinnalla on turhan kallista omaan budjettiini).


Holika Holika Soothing Aloe Juicy Mask Sheet lojui laatikossa luvattoman pitkään (juu, en ole ahkera kasvonaamioiden käyttäjä) ennen kuin innostuin sen kasvoilleni laittamaan. Ja kuinkas kävikään... tykkäsin todella paljon viileän raikkaasta ja kosteuttavasta käyttökokemuksesta. Kasvot näyttivät freeseiltä seuraavanakin päivänä. Voisin hommata kyseistä naamiota siis lisääkin.


Avon Advance Techniques Colour Protection shampoo. Tämä värjätyille hiuksille suunnattu shampoo ei herättänyt suurempia tuntemuksia suuntaan taikka toiseen. Vaahtosi mukavasti, tukka tuli puhtaaksi ja tuoksu oli ihan jees.

Pantene Micellar Cleanse & Nourish shampoo toimi kuontalossani erittäin hienosti. Pesi likaisenkin tukan puhtaaksi vaivattomasti, vaahtosi pehmeän runsaasti eikä latistanut tai kuivattanut hiuksia.


Jälleen yksi Body-X deodorantti tuli tiensä päähän. Feel enchanted oli myöskin tuoksuna miellyttävä.

Triple Dry antiperspirantti on tarkoitettu käytettäväksi maksimissaan muutaman kerran viikossa ja aina iltaisin yötä vasten. Kyseessä on siis tehokkaampi sekä tujumpi tuote liikahikoilun ja/tai epämielyttävien hajujen ehkäisyyn. Tätä laitetaan puhtaisiin kainaloihin iltaisin ja aamulla kainalot pestään/huuhdellaan eikä muuta dödöä enää välttämättä tarvitse. Käytän tätä (vähän ohjeistuksesta poiketen) vain noin 1-6 kertaa kuukaudessa, koska itselleni jo tuokin käsittely riittää. Aamuisin pesaistuani kainalot, sipaisen kyllä hieman jotain toista dödöäkin lisäksi, jos kyseessä on työpäivä. Vapaalla en aina tarvitse kainaloihin enää mitään muuta. Tämä Fresh versio tuoksuu mielestäni todella hyvälle; puhtaan voidemaiselle puuterimaisen kukkaisella (?) vivahteella.


Happy Hands Fresh Aqua käsidesi oli kivan raikkaan tuoksuinen ja pieni puteli (30 ml) kulki näppärästi mukana laukussa. Toinen vastaava on jo hommattu tilalle, mutta vesimelonin tuksuisena (näitä myydään ainakin Prismassa).

Loppunsa saavutti myöskin Oriflamen tea tree & mandarin käsidesi. Hyvä tuoksu tässäkin, eipä tällaisista tuotteista juuri muuta sanottavaa keksi. Itse tykkään näistä hajustetuista käsideseistä eniten, koska hajustamattomat lemahtavat usein pistävälle ja/tai pelkästään alkoholiselle.


Catrice All Matt plus Shine Control Make-Up meikkivoide osoittautui oikein toimivaksi meikkivoiteeksi sekaihollani. Tämä on satiini-mattaisen lopputuloksen tekevä, pitkäkestoinen ja öljytön. Koostumus on ohuehkoa, mutta ei kuitenkaan juoksevaa fluidia. Levittyy vaivattomasti ja lopputulos on tasainen. Peittävyyttä on omiin tarpeisiini riittävästi ja ihotuntumakin oli jees. Sävy 015 Vanilla Beige ei ole se kaikkein vaalein ja tämä mätsäsikin parhaiten väritykseeni loppukeväästä/kesäisin/alkusyksystä, muulloin sekoittelin tähän hitusen jotain vaaleampaa meikkivoidetta. On vielä kaiken lisäksi edullinen tuote, joten ei voi valittaa ;)

Ensin luulin, että tässä on vaan tikku, jonka avulla annostelu tapahtuu, mutta kun korkin aukaisee vetemällä eikä pyörittelemällä (jolloin pumppu samalla irtoaa ja lähteen korkin mukaan) niin löytyihän sieltä päällyskorkin alta pumppukin.

Makeup Revolution concealer on saanut paljon ylistystä osakseen eri kanavilla ja itsekin totesin tämän olevan oikein hyvä peiteaine. Peittää hyvin ja on koostumukseltaan makuuni sopivaa. Sävy istuu hyvin väritykseeni ja näyttää kasvoilla raikkaalta. Hintakin on sieltä edullisimmasta päästä (ostopaikasta riippuen noin 4-6 euron luokkaa). Erittäin todennäköisesti ostan tätä uudelleenkin.

Näyte:

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Night Recovery Oil Balm. Ajattelin nimen perusteella tämän olevan aivan liian öljyistä ja tuhtia omaan nassuuni, mutta koostumus ei ollutkaan mitään paksua öljymäistä jankkia ;) Yövoide tuntui kyllä täyteläiseltä sekä hoitavalta, mutta samaan aikaan koostumus oli kuitenkin jännän kevyttä (ravitsevaksi yövoiteeksi) sekä helposti levittyvää. Tuotekuvauksessa tämän kerrotaankin sopivan kaikille ihotyypeille. Vaikka kasvot näyttivät jonkin aikaa rasvatuilta niin aamulla voide oli kokonaisuudessa imeytynyt ihoon enkä huomannut voiteen lisänneen kiiltävyyttä/rasvaisuutta sen parin kerran aikana mihin näytteestä riitti. Ennakko odotusten oltua epäleväiset, yllätti tämä positiivisesti. Voisin harkita jopa ostavani, mutta talvikäyttöön. Hinta on tosin melko korkea eli 50 ml:n purkki pyörii siinä neljänkympin kieppeillä.



Makeup Revolutionin Amazing Sheer tuubihuulikiiltoja päätyi poistoon korkean käyttöikänsä vuoksi meikkipöydän ratsauksen yhteydessä. Kyseiset kiillot olivat mieleeni, koska huulituntuma ei ollut liian tahmainen ja tuoksu on kiva. Kiillon lisäksi näissä on pienoista väriä (määrää vaihtelee sävystä riippuen). Yksi tuubikiilto jäi vielä käyttöön, koska olen hankkinut viimeisimpänä jolloin se ei ole niin vanha kuin nämä muut, mutta aivan tuore hankinta ei sekään tosiaankaan ole. Näitähän tietääkseni ei enää ole markkinoilla.

Essence BB lipglossit joutuivat myöskin pois vanhuuttaan. Yritin toista näistä käyttää äskettäin, mutta koostumus oli erottunut (tuubista tuli alkuun ulos vain kirkasta nestettä) eikä tuoksukaan ollut järin houkutteleva. Tykkäsin näistäkin, koska kiilloissa oli miellyttävä sekä hoitavan oloinen koostumus ja sävyäkin tuli huulille mukavasti. Harmi, kun eivät ole enää tuotannossa.

Pari Colourpopin Ultra Satin Lip minikokoista nestemäistä punaa olivat jo niin ikääntyneitä, että sanon nyt niille heipat. Ihania olivat, mutta aikansa kutakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti