torstai 8. elokuuta 2019

Yves Rocher ja Oriflame tilailut


Yves Rocher houkutteli laittamaan tilauksen kesän alennusmyynnillään, mutta alennuksien myötä muutkin olivat innostuneet tilailemaan, joten pari haluamaani tuotetta olivat loppuunmyytyjä. Muutakin tilattavaa toki löytyi, vaikka aika suppeaksi saalis lopulta typistyi.


Kaipailin jotain uutta tuoksua ja Mon Evidence EdP täytti sen tarpeen. Luin tästä kuvauksia ja arvosteluja ennen tilaamista, koska tilaaminen sokkona ilman tuoksuttelua on aina täydellistä arpapeliä. Tuoksu on sen kaltainen kuin oletinkin alustavien tutkimusteni pohjalta ja sopii omiin mieltymyksiini, joten tilaaminen kannatti. Tämän on joissakin arvosteluissa kuvailtu olevan hyvä, edullinen dupe Diorin Miss Dior (Cherie) tuoksulle. Tiivistetysti ja erittäin simppelisti kuvailisin tämä olevan nuorekas ja huoleton, suloisen makea sekä myös "hienostuneita" vivahteita sisältävä tuoksu. Ei ole liian raskas (vaikka makeutta tuoksussa aika tavalla onkin) ja tämä sopii hyvin mihin vuodenaikaan tahansa, vaikka itseäni tämän tyyppiset tuoksut houkuttelevat erityisesti keväisin. Chypre hedelmäiseksi luokiteltu tuoksu koostuu mm. aistillisesta ruususta, raikkaasta mandariinista, vaniljasta sekä voimakkaasta patsulista.


Tarvitsin ravitsevaa ja tehokkaasti hoitavaa voidetta silmänympäryksille yökäyttöön. Riche Creme Comforting Anti-Wrinkle Eye Cream vaikutti kuvausten mukaan juuri sellaiselta (ravitsee ja silottaa juonteita). Sisällössä on runsaasti öljyjä ("makadamiapähkinä, rapsi, seesami, oliivi, riisi, pistaasi, maissi, babassu, saflori, mango, risiini, kamelia, hasselpähkinä, argan, manteli, helokki, auringonkukka, jojoba, camelina,saksanpähkinä, ruusunmarja, aprikoosi, kookospähkinä, persikka, maarianohdake, puuvillakukka, limnanthes, avokado, andirobapähkinä, kopra") ja erityisen hoitavana plus silmänympärysihoa uudistavana ainesosana on YR:n sivuilla lisäksi vielä korostettu "tuhannen ruusun öljyä". Riche Creme SY-voide tuntuu iholla pehmeältä ja hoitavalta. Koostumus ei ole liian raskasta ainakaan yökäyttöön ja satunnainen kuivuus katoaa nopeasti tämän avulla. Kuivuuden aiheuttama "kurtistuminen" ja juonteiden korostuminenkin siis samalla poistuvat, muihin anti-age ominaisuuksiin on vaikea silmämääräisesti ottaa kantaa. Hyvä hankinta tämäkin!


Nourishing hoitoaine kuiville hiuksille. Tykästyin joskus aiemmin käyttämääni kaurauutetta sisältävään Nourishing sarjan shampooseen kovasti, joten päädyin tällä kertaa hommaamaan hoitoaineen. Korkkaan todennäköisesti tämän vasta talvemmalla.


Tilaajalahjoiksi tuli kesäinen meikkilaukku, joka sisälsi 4 minikokoista tuotetta ja kolmen pikkuruisen vohvelikankaisen käsi-/kasvopyyhkeen sekä käsisaippuan setti.


Oriflamen uutuus kasvoputsari kiinnosti sen verran, että pieni tilaus tuli tehtyä. Essentials Face Cleaner Papaija pääsee käyttöön pikapuoliin. Tuubin suulta haisteltuna tuoksu on hedelmäisen raikas eli ihana.


Useampi käsivoide vetelee viimeisiään, joten oli ihan perusteltua tilata Moisturising Avocado Oil Hand Cream. Luonnollista avokadoöljyä sisältävä voide pehmittää, hoitaa ja silottaa käsien ihoa. Sen luvataan kosteuttavan kuivia käsiä välittömästi. Koostumus on pehmeän täyteläistä, mutta imeytymistä ei onneksi joudu odottelemaan ikuisuuksia. Tuoksua on hankalaa kuvailla, mutta omaan nenääni se on "pehmeä" ja tietyllä tapaa ylellinen. Käsivoide pääsee näyttämään tehonsa kunnolla vasta talvella, jolloin kädet usein rutisevat kuivuuttaan. Ensivaikutelma on erittäin hyvä.


Love Nature Invigorating Coconut Water & Melon palasaippua on jo käytössä, joten kuvassa komeilee pelkkä pakkaus. Tuoksu on sellainen kuin nimestä voi olettaa; kookoksisen hedelmäinen. Vähän myös tulee joku karkki mieleen.

Essence&Co Elderflower & Bergamot palasaippua pääsee käyttöön myöhemmin. Ei juurikaan pakkauksen läpi tuoksu (on vielä muovissa tuon pahvilaatikon sisällä), joten tuoksu tulee olemaan pieni yllätys.


Activelle Comfort anti-perspirant deodorant cream lupailee hajujen ja kosteuden kurissa pitämisen lisäksi kosteuttaa kainaloiden ihoa. Tuoksu on miellyttävän puhdas, "voidemainen" ja aika neutraali. Mielenkiinnolla testaan vaihteeksi voidemaista dödöä.

Optifresh system8 Crystal White hammastahna. No hammastahnaa menee aina enkä ole muistaakseni Oriflamen tahnoja koskaan kokeillut. Ihan vaan vaihtelun vuoksi tilasin :)

2 kommenttia:

  1. Tuo Oriflamen kookosvesi ja meloni -tuo miullekin mieleen jonkun karkin, itse asiassa nuoruuden syövereistä kaivelin tuoksumuiston. Itse karkkia en ole saanut vielä mieleeni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa itsekään tarkemmin määritellä, että mikähän karkki mahdollisesti olisi kyseessä :D

      Poista