sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Huhtikuun loppuneet

Viime kuussa purkkeja tyhjentyi aikamoinen määrä.



LdB Fun & Fabulous suihkugeeli oli mansikkaiseksi tuoksuksi oikein miellyttävä.

Palmoliven Aroma Therapy Absolute Relax suihkugeelin tuoksussa (iris & ylang ylang) oli nimensä mukaisesti jotain rentouttavaa ja rauhoittavaa (esimerkiksi laventeli on itselleni myöskin "rentouttava" tuoksu). Tämähän ei tosin laventelille tuoksunut vaan tuoksu oli melkoisen makea (ylang ylang?) ja ehkä hivenen jopa parfyymimainen. Suihkugeeli oli ihanan paksua, melkeinpä jellymäistä ja vaahtoavaa.

Avonin Simply Delicate intiimisaippuaa tulee tilailtua säännöllisesti.


Dermosil Berry Therapy Blackcurrant käsisaippua ei tuoksunsa puolesta mitenkään säväyttänyt. Tuoksusta tuli mieleen mustaherukkapensaat ja etenkin puskien lehdet. Muuten oli kyllä ihan hyvä käsisaippua; ei kuivattanut tai ollut liian ohutta koostumukseltaan.


Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil shampoo takutti hiusteni pituudet sekä latvat ja selvittäminen oli työlästä hoitoaineista huolimatta. Oli yllättävän pesevä shampoo. Ruusun tuoksu oli toisinaan ihana, mutta joskus tuntui olevan "liikaa" makuuni. No, tulipahan kokeiltua välillä kampaamo shampootakin.


Neljän euron hiusväri Cittarista. Aroma Intense oli minulle ainakin täysin tuntematon merkki, mutta uskaltauduin pienessä budjettivajeessa (heh) kokeilemaan. Koostumus oli aika lirua, joten sotkee helposti ellei ole tarkkana levityksen kanssa. Ei onneksi tullut (hius)katastrofia eli ajoi kyllä asiansa. Ei myöskään tehnyt erityisempää vaikutusta, joten jatkossa suosin edelleen muita merkkejä.


Nivea Double Effect silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille. Suosikkini Lumenen vastaavan ohella. Nopea, tehokas ja hellävarainen.


Freeman Facial Detoxifying Mask Chocolate & Strawberry syväpuhdistava naamio. Tuoksuu herkulliselle suklaalle, mutta ei tästä silti suosikkiani tullut. Syväpuhdistavat savinaamiot aiheuttavat yleensä kuivuessaan sellaisen kiristävän tunteen, mutta tämä tuntui erityisen "kiristävältä" ja kuivalta kasvoilla. Oli siis epämukava käyttää koko naamaan, mutta tuntui hieman paremmalta pelkästään T-alueella käytettynä.

Yves Rocher Pure System 4 in 1 Stop Blemish Lotion on hoitovoide epätasaiselle iholle. Sisältää mm. aloe veraa ja salisyylihappoa. Ongelmaiholle tämä sopii käytettäväksi kasvovoiteen tapaan, mutta on itselleni liian tujua siihen tarkoitukseen. Käytinkin tätä vain tarvittaessa (eli epäpuhtauksien ilmestyessä) ongelma-alueille, jotka itselläni ovat T-alue ja leukapielet. Tämän luvataan epäpuhtauksien pienentämisen lisäksi häivyttävän finnien jättämiä jälkiä. Sarjan hoitavalle peitevoiteelle en lämmennyt, mutta tämä on ollut omiin tarpeisiin toimiva tuote. Pure System sarjaan näkyi tulleen myös "finnilaastarit" joita täytyy ehdottomasti myös kokeilla.


Olay Total Effects päivävoide (15 ml). Tätä lisää. Aion hankkia täysikokoisen, jos vaan satun jostain kyseisen voiteen löytämään (paikallisesta Anttilasta ja Sokoksesta ei löytynyt).


Yves Rocherin Hydra Vegetal kasvovoiteen jämät löytyivät vielä peilikaapista, vaikka kuvittelin tämän jo nakkanneeni menemään. En tykännyt yhtään. 


Lumene Berry Refresh Virkistävä Jalkavoide oli aika peruskamaa. Hetkellisesti siloitti jalat, mutta pidempiaikainen vaikutus ja hoitavuus ei ollut kummoinen. En jaksa rasvailla jalkoja joka ilta, joten ei jatkoon. Tässä on mm. mentholia eli virkistää väsyneitä jalkoja, mutta itse en oikein mentholista enkä sen tuoksusta perusta ihonhoitotuotteissa. Plussaa nopeasta imeytyvyydestä.


Dermosilin Laventelisalvaa ei tullut aivan loppuun käytettyä, mutta on jo palvellut aikansa ja tuoksu ei ole enää ihan entisensä. Salva toimitti itselläni "yö-huulivoiteen" virkaa.

 

Kicks Spray Cleaner desinfioiva puhdistusaine meikkisiveltimille kesti käytössäni useamman vuoden, sillä mielummin pesen siveltimet tarvittaessa. Pikapuhdistukseen kuitenkin näppärä tuote. Tuoksu oli todella alkoholinen ja itselleni tuo sutien desinfiointi ei ole niin tarpeen, koska meikkaan vain omaa nassuani. Dermosililta löytyy ilmeisesti ihan hyväntuoksuinenkin puhdistussuihke mitä kiinnostaisi kokeilla.


Garnier Roll-on Anti-dark circles hoitava peiteaine tummille silmänalusille taitaa olla jo lopetettu tuote tai ainakin poistunut kauppojen valikoimista. Hyvä tuote raikastamaan (väsynyttä) ilmettä päivinä, joilloin ei puuterointia kummempaa meikkiä tule laitettua.

Lisäksi testailin muutaman näytteen, mutta eipä nämä isompaa innostusta herättäneet. Dermosilin sävyttävä päivävoide on hyvä tuote ja minulta se löytyy jo entuudestaan (tosin vanhempi versio ja pakkaus). En tuossa näytteessä oikeastaan eroa entiseen huomannut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti