keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kosmetik4less tilaus

Halusin kokeilla muutamaa Catricen tuotetta, koska olen lukenut tästä edullisesta merkistä paljon hyviä arvosteluja.


Camouflage Cream peitevoide lähti tilaukseen alunperin sävyssä Ivory. Kyseinen sävy olikin sitten loppunut ja minulle laitettiin kyselyä sähköpostiin, että haluanko rahat tästä takaisin vai kelpaisiko vastaava peitevoide sävyssä Light Beige. Kun kyse on noin kolmen euron tuotteesta, en jaksanut nähdä vaivaa hyvityksen kanssa ja otin tuon tarjotun tuotteen. Epäilin tämän olevan liian tumma itselleni, mutta tämä olikin juuri sopiva, sillä häivyttyy nätisti ihon väriin.

Kuvassa vasemmalla peitevoidetta on pyyhkäisty sormella suoraan napista ja vieressä oikealla samanlainen määrä on häivytelty iholle.


Koostumus on pehmeä ja helposti levittyvä. Ennen kaikkea tämä on todella peittävä. Sopii oikein hyvin käytettäväksi silmien alle tummuutta korjaamaan. Muutkin ongelmakohdat saa tämän avulla helposti peitettyä. Ohut kerros riittää ja liian runsaalla määrällä tuleekin helposti pakkelimainen fiilis.


Re-Touch Light-Reflecting Concealer (010 Ivory) on ohut ja valoa heijastava peitevoide. Toisin sanoen kuin valokynä, mutta ei ole liian kirkastava/hohtava, joten sopii korostamisen lisäksi myös kevyeksi peitevoiteeksi. Sain  lähes tummansiniset silmänaluseni (ei ole univelkaa, vaan ikuinen ongelma ohuesta ihosta ja geeneistä johtuen) piilotettua näiden Catricen peiteaineiden avulla (alle ohut kerros Camouflage Creamia ja päälle vielä "valokynää"). Ei uskoisi, että kyseessä ovat näinkin edulliset tuotteet.


Prime and Fine Pore Refining Anti-Shine Base tekee ihosta mattapintaisen ja parantaa meikin kestoa. Aika saman oloinen kuin Rimmelin Stay Matte Primer. Koostumus on miellyttävän kevyt eikä tunnu silikonisena kalvona kasvoilla. Tätäkin tulen käyttämään sekoiteltuna Nivean kosteuttavan primerin kanssa, joilloin saan itseäni mielyttävimmän koostumuksen aikaiseksi ja meikkipohja levittyy paremmin kuin pelkän mattapinnan tekevän pohjustajan kanssa.

I Heart Makeup Lip Geek huulipunassa on tosi räväkkä hylsy. Myös itse puna sävyssä Caught Myself Smiling on energisen värinen. Ei tämä nyt ihan perus arkipuna itselleni ole, mutta tällä saa kyllä kivasti piristystä meikkiin halutessaan. Laadultaan ihan ok, pigmenttiä löytyy eikä ihan heti katoa huulilta. Ainoa miinus tulee useille "halpis" huulipunille tyypillisestä hajusta, mikä ei ole kovinkaan miellyttävä.





I <3 Definition paletti (Fair) pitää sisällään varjostusvärin/aurinkopuuterin, poskipunan ja korostuspuuterin.


Varjostusväri on matta ja sopivan ruskea, jolloin lopputuloksesta saa vaivatta luonnollisen. Siveltimellä väriä ottaessa koostumus muuttuu helposti jauhoiseksi, mutta väriä tulee silti todella helposti. Olen yrittänyt muistaa käyttää tätä hieman kevyemmällä kädellä, koska liikaa väriä on hankala häivytellä ja silloin kasvoista tulee mielestäni myös tunkkainen tai likainen vaikutelma.

Poskipuna on nätti ja hillitty. Myös tästä löytyy pigmenttiä suht runsaasti vaikka siveltimellä pyöritellessä hieman jauhoistuu. Monikäyttöinen sävy, joka sopii useimmille vaalea hipiäisille.

Korostuspuuteri oli näistä suosikkini. Tekee kauniin vaaleanpunaiseen taittavan hohteen/kuullon, levittäminen siveltimellä haluttun kohtaan onnistuu helposti (ei karise tai varise pitkin kasvoja) sekä jotenkin vaan asettuu iholle niin nätisti.


Tulihan taas se ihan päähänpistosta tullut ostoskin tehtyä, nimittäin Amazing Shine E Pomegrante öljykapselit. En todellakaan ole öljyjen ystävä ihonhoidossa, mutta näköjään sorrun öljyjä silti toisinaan hankkimaan. Hurmaannuin tässä tapauksessa noista ihanista pikku kapseleista. Lisää tästä sitten enemmän, kun olen paremmin ennättänyt kokeilemaan.



2 kommenttia:

  1. Tuota kolmen sävyn palettia katselin itsekin, ehkä laitan seuraavaan tilaukseen. Vaikuttaa oikein kätevältä vaikka matkalle mukaan :)

    VastaaPoista
  2. On todellakin hyvä reissuille mukaan otettavaksi :) Paletissa on myös peili eli tarvitse edes meikkipeiliä kuljetella mukanaan.

    VastaaPoista