lauantai 11. huhtikuuta 2015

Sweet Lemon



Onnistuin taannoin löytämään Sweet Lemon tuotteita Body Shopin verkkokaupasta. Kyseinen sarja on käsittääkseni (ainakin Suomessa) "limited edition" ja saatavilla vain kausittain. Sweet Lemon on siis ollut myynnissä aikasemminkin, mutta olen tähän saakka ollut aina liian myöhään näitä ostamassa. Sweet Lemonista muodostuikin itselleni jo jonkinlainen pakkomielle, mutta nyt vihdoinkin sain pari sarjan tuotetta käsiini :)


Sweet Lemon Shower Gel tuoksuu nimensä mukaisesti puhtaasti sitruunalle. Koostumus on suihkugeelissä sopivan paksu ja se myös vaahtoaa mukavasti. Ei kuivata ihoani. Eli tuttua ja turvallista The Body Shopin laatua.


Pähkäilin Sweet Lemon Body Butterin ja Body Whip vartalovoiteen välillä, mutta päädyin kesää ajatellen jälkimmäiseen. Body Butterit kun ovat yleensä aika täyteläisiä koostumukseltaan, kun taas Body Whip on ohuempaa ja nopeammin imeytyvää. Kesäisin ihoni ei kärsi juurikaan kuivuudesta, joten kevyempi vaihtoehto on silloin paikallaan.

Sweet Lemon Body Whip imeytyy hetkessä eikä jätä tahmaista tunnetta iholle. Iho tuntuu kuitenkin kosteutetulta ja sitruunan tuoksu virkistää. Tuoksu on siis sama kuin suihkugeelissä. Voide on myös ihanan keväisen väristä (vaaleankeltaista). Pumppupullo on aina näppärä vartalorasvoissa. Tätä käyttää mielellään käsivoiteenakin.


Sweet Lemon ei kuitenkaan yltänyt tuoksunsa puolesta Body Shop suosikkituoksukseni. Mango (herkullisen hedelmäinen) ja Satsuma (piristävän raikas) pitävät edelleen kärkipaikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti