sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Maybelline Dream Wonder Nude meikkivoide

Nestemäisiä (fluid foundation) meikkivoiteita on viime aikoina ilmestynyt kauppoihin useammaltakin eri merkiltä. Alunperin innostuin Lumenen Nude Perfection meikkivoiteesta, mutta vaalein sävy ei vaikuttanut itselleni oikein sopivalta. Päädyin sitten hankkimaan Maybellinen version riittävän vaalean sävyn löydyttyä (10 Ivory).


Koostumus on meikkivoiteessa nestemäinen; ohut ja juokseva. Annostelua helpottaa lasinen puikko/aplikaattori pisaran mallisella päällä varustettuna, jolla voidetta saa tiputeltua kämmenselälle tai sormiin. Sillä parhaiten tämä levittyy juuri sormin. Itse olen vannotunut siveltimen käyttäjä meikkipohjan levityksessä, mutta ohut koostumus tuntui lähinnä vain imeytyvän ja katoavan siveltimeen. Sormin levitys onnistuu kuitenkin yllättävän helposti sekä tasaisesti ja tällöin pienikin määrä riittää isohkolle alueelle. Imeytyy ja asettuu iholle nopeasti, joten levityksen kanssa saa olla aika vikkelä.


Levityksen jälkeen ihosta tulee samettisen tuntuinen ja enemmänkin hieman mattainen kuin hohtava tai kiiltävä. Lopputulos on raikas ja luonnollinen. Peittävyyttäkin löytyy ainakin omiin tarpeisiini riittävästi, sillä käytän aina tarpeen mukaan myös peiteaineita sekä valokynää. Koostumuksen ansiosta tätä voi helposti kerrostaa ilman, että meikistä tulee näkyvän paksu tai tunkkainen.


Kuivia ja karheita kohtia meikkivoide tuntui hieman korostavan. Itse asiassa huomasin nenässäni ja nenänpielissäni olevat kuivat kohdat vasta tätä käytettyäni. Ongelma on kuitenkin ratkaistavissa käyttämällä kuivempiin alueisiin enemmän kosteusvoidetta ja lisäksi kosteuttavaa primeria (esimerkiksi Nivean Express Hydration Primeria).


Kestää itselläni siistinä päivän ajan siinä missä muutkin meikkivoiteet. Toki alkaa jossain vaiheessa "kasaantumaan" kasvojen keskiosasta sekä otsalta ja korjailu/freesaus puuterilla on pidempinä päivinä tarpeen. Käytän kuitenkin yleensä aina primeria ja viimeistelen meikkipohjan vielä puuterilla sekä "meikinkiinnitys"suihkeella tai Face Mistillä.

Kevyiden meikkivoiteiden fanina, tykästyin kyllä kovasti Dream Wonder Nudeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti