torstai 2. huhtikuuta 2015

Haalinta (Essence, Garnier, Herbina, Loreal)

Shoppailureissulla ollessani huomasin sattumalta Kuopion Carlsonille ilmestynyneen Essencen ständin. Oli kyllä iloinen yllätys. Vietinkin sen ääressä pitkän tovin katsellen ja hypistellen kaikkea ihanaa. Kiva, että piristystä meikkipussiin saa nyt ihan pikkurahalla ilman nettitilauksiakin.



Luomivärit sävyissä 08 apricotta ja 14 chilli vanilli. Napissa lukee luomivärin olevan super pehmeä ja pitkäkestoinen. Mitään huippuja nämä eivät pigmentin osalta ole, mutta niin se taitaa olla usein muillakin edullisilla sarjoilla vaaleiden sävyjen suhteen. Apricotta on hohtavampi, pehmeämpi sekä pigmenttisempi ja chilli vanilli on matta, jossa koostumus on aavistuksen jauhoisempi. Hankin tuon vaalean sävyn häivyttämään luomiväriä ja kulmaluulla käytettäväksi, joten pigmenttiä ei tarvitse liikoja ollakaan tähän tarkoitukseen. Pitkäkestoisuudesta en osaa vielä sanoa, mutta arvelisin näiden pysyvän pohjustajan kanssa luomilla siistinä ihan hyvin.


Silky Touch Blush (10 adorable). Koostumus on tässä miellyttävän pehmeä. Tämä on makuuni juuri sopivan pigmenttinen. Raikastaa kasvoja mukavasti ja olen muutenkin tällaisten hillitympien poskipunien ystävä. Poskipunia täytyy ainakin käydä ostamassa lisää.


Soo glow! cream to powder highlighter (20 bright up your life) on kauniin hohteen tekevä korostusväri. Ei kimaltele liikaa vaan lopputulos on enemmänkin kuultava. Voidemainen koostumus ei myöskään karise tai varise pitkin kasvoja. Helppo levittää sormin poskipäille ja vaikkapa kulmaluulle.

Poskipuna ja highlighter.

Useassa blogissa viime aikoina vilahdellut Garnier Respons Honey Treasures Strengthening Mask oli hankittava myös kokeiluun, vaikka Garnierin hiustenhoitotuotteet eivät suosikkeihini kuulukaan. Kerran olen ehtinyt tätä käyttämään ja voinkin todeta, että ihan toimiva hiusnaamio on kyseessä. Pehmentää hiuksia ja vähentää hapsotusta. Mikään kovin ravitseva tai silottava ei tämä tietenkään ole (kun on markettituote kyseessä), mutta itselläni ajaa asiansa tehokkaampana hoitona. Ei latista tai veltostuta hiuksiani, tuoksuu todella hyvälle (miedon hunajaiselle) ja on vielä edullinenkin (300 ml hieman päälle 4 euroa).


Anttilaan oli ilmestynyt Herbinan Body Mist-tuoksuja (6,50 e). Testereitä ei vielä näistä ollut, mutta Melon Love vaikutti nimensä peruusteella raikkaalta ja kevääseen/kesään sopivalta tuoksulta. Tuoksu on omaani nenääni hedelmäinen, hieman makea ja olen myös haistavinani myös sitä raikasta meloniakin. 100 ml pullo kulkee kätevästi matkassa mukana. Iholle tuoksu asettuu melko mietona ja häviää suht nopeasti, mutta tätä helppo suihkauttaa raikastamaan tarvittaessa lisää ilman pelkoa liian voimakkaasta tuoksupilvestä.


Joitakin Lorealin ihonhoitotuotteita oli Carlsonilla myynnissä puoleen hintaan. Varsinkin näin talven jälkeen ihoni näyttää epämääräisen samealta ja kaikki pienetkin epätasaisuudet tuntuvat loistavan kilometrien päähän. Youth Code Luminizer Extraordinary Seerum lupailee kosteuttaa ja tehdä ihosta tasaisemman sekä heleämmän. Tämän pitäisi auttaa myös hälventämään pigmenttiläiskiä sekä estämään uusien syntymistä. Seerumia voi käyttää aamuin/illoin yksinään tai ennen kasvovoidetta. Tästä tulee lisää arviota myöhemmin, kunhan olen ehtinyt käyttää jonkin aikaa säännöllisesti.





2 kommenttia:

  1. Itsekin toivoin Herbinan suihkeille testeriä, ettei tarvitse tuurilla ostaa :)

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä testeri olisi tuoksujen kyseessä ollessa mielestäni ehdottomasti löydyttävä.

    Onneksi oli ihan ok tuoksu, vaikka tällä kertaa ihan tuurilla tulikin ostettua :)

    VastaaPoista