torstai 16. huhtikuuta 2015

Loppuneet ja pois joutavat meikit

Ajattelin tehdä meikeistä oman "loppuneet" postauksen, sillä huhtikuun aikana tulee tyhjentymään muitakin tuotteita melko runsaasti.


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion on kulttimaineessa oleva silmämeikinpohjustaja. Ja kyllä tämä hyvä tuote onkin. Tosin itselläni ovat toimineet ihan yhtä hyvin esimerkiksi Too Faced:in Shadow Insurance ja Lumenen primeri. En siis välttämättä tule hankkineeksi tätä uudelleen. Pohjustajaa on vielä jonkin verran jäljellä, mutta on ollut käytössä jo niin pitkään, että koostumuskin on muuttunut. Tuubissa oli säilyvyydeksi avaamisen jälkeen annettu vain 6 kk, joten tuokin päiväys on paukkunut jo aikoja sitten.

Se täydellinen silmämeikkiprimer on kuitenkin edelleen hakusessa. Hieman kalliimmista merkeistä kiinnostaisi seuraavaksi kokeilla NARSin Smudge Proof Eyeshadow Basea tai The Balmin Put A Lid On It-pohjustajaa.


E.l.f. Eyelid Primer on varmaankin sieltä pohjustajien edullisimmasta päästä, mutta on silti ihan toimiva tuote. Jos arvioidaan silmämeikin kestävyyttä siistinä, niin kyllä tämä häviää Primer Potionille yms. Pitää silti luomivärit kutakuinkin paikoillaan normipäivän ajan.

Tykkään koostumuksesta, joka on kevyt ja ohut sekä aavistuksen "liukas". Aplikaattori on myös mieleeni; helppo annostella sopiva määrä suoraan luomille ja siitä sitten tasoitella/levitellä sormin. Jättää luomille tasaisen ja miellyttävän tuntuisen pinnan. Taisi olla nyt toinen putkilo itselläni käytössä.

En vaan tiedä mikä tulee olemaan saatavuus jatkossa, sillä e.l.f. uk:n verkkokaupassa näkyy olleen jo jonkin aikaa loppunmyynti ja vain muutamia tuotteita enää jäljellä. Uudistuuko sitten jotenkin vai lopettaako kokonaan?


Loreal Nude Magique BB Cream tuli kuin tulikin käytettyä viimeistä pisaraa myöten. Tämäkin on jo vanha tuote, mutta kun noita meikkipohjia löytyy käytöstä useampia. Sävy Medium on itselleni sopiva vain kesällä (jos olen päivettynyt), mutta sekoittelin usein tätä muiden vaaleampien meikkipohjien kanssa. Tykkäsin muutenkin ensin levitellä voidetta kämmenselälle rakeisen koostumuksen siloittamiseksi (tässä on niitä pieniä palluroita, jotka sulautuvat iholle) ja ottaa siitä vasta siveltimeen. Yksinään käytettynä tuntui jotenkin tunkkaiselta kasvoilla. Tuskin ostan lisää, mutta Lorkun CC-voiteita kiinnostaisi kokeilla.


NYC Smooth Skin puuteri (701A Translucent). Tykkäsin. Hintaansa nähden hyvä viimeistelypuuteri. Levitin tätä aina puuterisiveltimellä, jolloin ihosta tuli raikas ja kuultava.Varsinaista mattapintaa ei tällä saa aikaiseksi, mutta hillitsi pahinta kiiltoa ja päivän mittaan korjailin tarpeen mukaan toisella kivipuuterilla etenkin T-alueelta. Helpompi, siistimpi ja nopeampi käyttää kuin irtopuuterit, joita löytyy meikkipöydän laatikosta tällä hetkellä 3 kappaletta. Pitäisi kyllä niitäkin yrittää käyttää useammin.


Eveline Cosmetics 3in1 dry, hard and shine nailpolish päällyslakka/pikakuivattaja oli aikamoista kuraa. Kuivui suht nopeasti ja teki kyllä kiiltävän sekä kestävän pinnan kynsilakalle, mutta kynsiin tuli pieniä kuplia/palleroita (ilmakuplia?) useiden lakkojen kanssa. Ei ollut kovin kivaa, kun juuri lakatut kynnet näyttivät tosi röhelöisiltä ja epäsiisteiltä. Kokeilinpa levittää tätä hitaasti, nopeasti, enemmän tai vähemmän niin lopputulos oli samanlainen. Joidenkin lakkojen kanssa toimi joskus hieman paremmin (ei niin pahasti "kuplinut"). En todellakaan hanki toista kertaa, onneksi oli vain muutaman euron tuote.


Yves Rocher Replumping Serum meikkivoide oli liian paksua makuuni ja sävykin oli liian kellertävä itselleni. Yritin käyttää tätä sitkeästi sekoittamalla vaaleampien BB/CC-voiteiden kanssa, jolloin koostumustakin sai kevennettyä. Mutta häiritsevin asia tässä oli tuoksu. Haistoin sen kasvoilta vielä pitkään meikkipohjan levityksen jälkeenkin. Ei tämä toisaalta mikään susikaan ole (levittyi nätisti ja helposti), mutta ei vain ollut juuri minulle hyvä valinta.

Yves Rocher Pure Light meikkivoide (näyte) oli huomattavasti miellyttävämpi tapaus. Mukavan ohut ja kevyt eikä tuoksukaan häirinnyt. Ei tuntunut kasvoilla ja lopputulos oli raikas sekä luonnollinen. Voisin hyvinkin ostaa täysikokoisenakin.


Yves Rocher Flawless Finish Corrector ei vaan ollut juttuni.

Viva la Diva peitevoide triosta postailin jo aiemmin. Hintaansa nähden kelpo peiteaine. On vaan ollut käytössä niin pitkään, että joutaa pois. Koostumus oli säilynyt vielä ennallaan eikä tuoksukaan ollut muuttunut. Käytän näitä vahamaisia/nappipeitevoiteita aina ihan sormin (peiteaine hieman "lämpenee" sekä pehmenee ja levittyy näin helpommin) suoraan purkista, joten hygieniasyistä vaihdan tällaiset uusiin säännöllisesti.


2 kommenttia:

  1. e.l.f UK nettikauppa lopettaa kokonaan, siksi kaikki on alessa. Mutta onneksi esim. iHerb myy sarjaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset tiedosta :) Harmi silti, että ko. nettikauppa lopettaa :/

    VastaaPoista