keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vaseline Spray Moisturiser

Vaseline Intensive Care spray moisturiser on niin mielenkiintoinen uutuus, että oli aivan pakko ostaa kokeiluun, vaikka en tällä hetkellä tarvitsisi yhtään lisää vartalovoiteita. Ainakin tätä ja cocoa-versiota löytyi Citymarketista hintaan 5,90 e.


Spraysuutin on tässä hyvä, sillä se suihkuttaa tuotetta tasaisesti ja kevyesti. Tätä neuvotaan suihkuttamaan yhtenäisesti kropalle noin 10 cm:n päästä ja tämän jälkeen hieromaan iholle. Imeytyy todella nopeasti ja iho tuntuu kosteutetulta sekä pehmeämmältä. Aivan loistava tuote niille, jotka eivät jaksa odotella vartalovoiteen imeytymistä tai eivät pidä rasvauksen jälkeisestä hieman "nihkeästä" tunteesta. Kiireessäkin ehtii suihkun jälkeen vartalon "rasvaamaan" ja vaatteet voi pukea heti.


Tuoksu on mielestäni jostain etäisesti tuttu. Voisiko olla samantyyppinen kuin Vaselinen käsivoiteessa? Ei ole tosin tullut käytettyä kyseistä käsivoidetta vuosikausiin. En siis osaa eritellä tarkemmin, mutta tuoksu on mieto, miellyttävän "pehmeä" ja sellainen kosteusvoidemainen. Oikein sopiva tällaiselle tuotteelle.


Kyseessä on melko kevyt tuote, jota suositellaan käytettäväksi päivittäin. Todella kuivasta ihosta kärsiville en usko tästä olevan juurikaan apua, mutta varsinkin normaalille iholle on tämä sopivan kevyt kosteuttaja. Tietysti kesällä ja helteillä tulee olemaan hyvinkin kätevä ja miellyttävä käyttää.

Oletteko jo kokeilleet?

2 kommenttia:

  1. Pakkohan tuo oli ostaa kokeiluun kun sen Citymarketista bongasin. Testannutkin olen ja kyllä tykkäsin, tosin kerran sumutin jäi jotenkin jumiin ja tuotetta vaan ruutasi ja ruutasi (continuous spray todellakin ;D).

    VastaaPoista
  2. Heh :D Tähän saakka suutin on onneksi toiminut omassa putelissa hyvin, ärsyttävää jos alkaa temppuilemaan. Tuli myös todettua, että tämä liukastaa tehokkaasti lattian, jos sattuu sinne päin suihkauttamaan. Eli turvallisinta on käyttää maton/pyyhkeen päällä seisten tai sitten hyvin tarkkaan katsoa mihin suuntaan suihkuttelee.

    VastaaPoista