sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Toukokuussa tyhjentyneet


 Le Petit Olivier suihkuvoiteesta kirjoittelin jo täällä. Tykkäsin ja aion hamstrata lisää.


Dermosil Karbamidi jalkavoide kosteuttaa ja pehmentää jalkoja tehokkaasti. Hyvä voide kuivuutta ja karheutta hoitamaan. Tuoksuttomuus teki tästä hieman tylsän käyttää ja paksu koostumus imeytyi hitaasti. Eipä tuo silti suuremmin haitannut, kun käytti yötä vasten. Loppumetreillä tuubin korkki hajosi, muuten ei moitittavaa.

Biozell Arganöljy Eliksiiri oli ihan ok. Koostumus on tässä kohtalaisen paksu, joten lähmää hiukset helposti, jos annostelee vähänkään liikaa. Elvyttää, hoitaa ja ehkäisee hiuslatvojen kuivumista.


Joskus tilaajalahjaksi saatu Cherry Culture Bubble Gum huulirasva toi tuoksullaan ja koostumuksellaan mieleen jonkun lapsuudessa käytetyn huulirasvapuikon. Jäi aika vähäiselle käytölle, kun ei ollut mitenkään erityinen ja mieluisampia huulirasvoja löytyy useampia. On jo parhaat päivänsä nähnyt, joten joutaa pois.


The Body Shop:in Japanese Cherry Blossom EdT on yksi lempituoksuistani. Tätä on hankittava jossain vaiheessa lisää.


Iseree kasvojen puhdistuspyyhkeet. Nämä ovat todella edullisia, joten ostan kyllä jatkossakin.

Muutama näytekin tuli testailtua.

The Body Shop Nutriganics Drops of Youth elvyttävä tehoseerumi ei herättänyt "wau-fiiliksiä". Ehkä vaatisi pidemmän käytön, että vaikutukset tulisi huomattua. Kirkas ja juokseva seerumi tuntui iholla kivalta ja imeytyi hyvin kosteusvoiteen kanssa käytettynä (pelkiltään jätti ihon hivenen tahmaiseksi ja imeytyminen kesti kauemmin).

Onneksi en myöskään suuremmin ihastunut Dermosilin Blossom ihonhoitovoiteen tuoksuun, sillä olisihan tätä pitänyt siinä tapauksessa tilata ja voiteita kun on tällä hetkellä käytössä useampi puteli.

Onhan se kuitenkin tilausta laitettava Dermoshopiin, sillä Blossom meikinpohjustusvoide SPF 20 on loistotuote kesäksi. Kevyt, ihoon hyvin imeytyvä väritön voide, jota voi käyttää myös sellaisenaan. Pidentää meikin kestoa ja tekee aavistuksen mattaisen pinnan.


Colgate hammastahnaa loppui pari tuubia. Vaikka aiemmin taisin kehua, kuinka ikeneni ja suupieleni kestävät Colgaten hammastahnaa yllättävän hyvin (toisin kuin esimerkiksi Pepsodenttia), niin pystyn käyttämään näitä näköjään vain silloin tällöin. Colgaten ohella käytössä on aina myös Elmexiä tmv. Välillä haluan silti käyttää myös jotain valkaisevaa hammastahnaa.

Vielä muutama sananen myös paremman puoliskoni käyttämistä tuotteista.

Head&Shoulders Dry Scalp shampoo oli kuulema oikein mainio. Satunnainen päänahan kutina ja hilseily pysyivät kurissa tämän avulla. Mies totesi, että teki sen mitä lupasikin. Itse en tätä muistaakseni käyttänyt kuin kerran tai pari, mutta tuoksu ainakin oli miellyttävä.

Dermosil Challenger suihkusaippuassa oli myös miellyttävä eikä liian voimakas tuoksu. Ei kuivattanut ihoa, joten tämäkin oli miehen mieleen. 500 ml:n puteli oli riittoisa.



2 kommenttia:

  1. Taisinkin sun blogista bongata nuo Le Petit Olivier suihkugeelit, ja mulla loppui tässä kuussa vadelman tuoksuinen versio, tykkäsin :)

    VastaaPoista
  2. Vadelma versio vaikuttaa kyllä niin ihanalta, että sitäkin täytyy ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista