maanantai 1. kesäkuuta 2015

Yves Rocheria

Yvekseltä löytyi niin kivoja kesäisiä tuotteita, että taas lähti pieni tilaus siihen suuntaan.


Kynsilakka 57. Corail Doux ja huulikiiltokynä Corail doux.

Kynsilakka on tuttua hyvää YR-laatua. Pigmenttiä löytyy ja levittyy nätisti.


Huulikiiltokynä ei juuri huulilta erotu muutoin kuin kauniina hohteena/kiiltona, varsinaista sävyä näkyy aika vähän. Tuntuma huulilla on kevyt, ei ole niin tahmainen kuin monet huulikiillot. Kiva piristys kevyeen kesämeikkiin ja on helppo lisäillä tarvittaessa. Toimii hyvin myös samansävyisen huulipunan päällä.



Jardins du Monde Carambola from Malaysia ja Orange from Florida suihkugeelit piristävät jo pelkästään väreillään ja pakkauksillaan. Pullon suusta tuoksuteltuina ovat kyllä hedelmäisen raikkaita. Appelsiini on kuitenkin mielestäni näistä herkullisempi tuoksu, Carambolan ollessa yllättävän mieto.


Botanical Scrub vartalonkuorinta on saanut paljon kehuja monissa blogeissa ja Yveksen nettisivulla. Tämä pääsee käyttöön vasta entisten kuorintojen huvettua.

Nutri-Repair korjaavan hoitoaineen ostin tehohoitoaineeksi, sillä oletin tämän olevan hiuksilleni liian hoitava/latistava jatkuvaan käyttöön. Hoitsikka on silikoniton ja sisältää mm. jojoba- ja manteliöjyä. Tuoksu on makea (mantelinen?), mutta ihan miellyttävä. No, ei tästä ihan tehohoidoksi ollutkaan. Johtuneeko tuosta silikonimattomuudesta, että hiusten selvittelyyn tarvitsee jätettäviä hoitoaineita aika reippaasti tämän jälkeen. Toimii silti tavallisena hoitoaineena, mutta ei ole siinäkään hommassa mitenkään erikoinen. Eli pienoinen pettymys siis.


Pure System Spot Killing Patch eli finnilaastarit olivat myös saaneet hyviä arvosteluja kaupan nettisivuilla, joten mielenkiinnolla näitä testaan. Ideana on laittaa laastari finnin päälle vaikkapa yön ajaksi, jolloin laastarissa olevat aineet vaikuttavat. Finnin pitäisi pienentyä/kuivua ja punoituksen vähentyä. En ole testannut vielä kunnolla, yhtä laastaria tosin kokeilin pienelle epäpuhtaudelle (joka oli muutenkin jo parantumassa) eli en osaa vielä sanoa oikein mitään tehosta. Laastari pysyi ainakin hyvin paikoillaan koko yön.

Finnilaastarit.


Tilaajalahjaksi valitsin Anti-Age yövoiteen. Tämä saa odottaa käyttöään syksymmälle, sillä kesällä en tarvitse kovinkaan hoitavia ja tuhteja voiteita. Kuitenkin pienellä epäilyksellä tähän suhtaudun, koska en ole juurikaan tykännyt YR:n naamarasvoista. Pahvipakkaus ainakin on nätti :)


2 kommenttia: