torstai 25. kesäkuuta 2015

Alkukesän suosikit


Viime kesänä hurahdin pinkkeihin ja korallisiin huulipuniin, mutta tänä vuonna ovat hillitymmät ja nudet huulet olleet olennainen osa meikkiäni.


Lorealin Color Riche huulipunat ovat mielestäni markettipunien aatelia. Muutama puikko on tullut Lorkun huulipunia käytettyä, mutta tällä hetkellä tämä lähes täydellinen nudepuna on ainoa kyseistä merkkiä edustava, joka minulta löytyy. Tämä lähti Sokoksen verkkokaupan Outlet-myynnistä vitosella.

Boreal//Taffeta.

Natural Blondes kategoriaan kuuluva huulipuna asettuu huulille nätisti ja pysyvyys on myös markettipunaksi hyvä. Sävynä 233 Boreal/Taffeta on vaaleahko nude, mutta silti luonnollisen oloinen eikä aiheuta sellaista "peitepuikkoa huulilla" fiilistä. My lips but better -puna. Suosittelen kokeilemaan, jos tällaiset sävyt kiinnostavat.

Apple Strudel

Nyx Butter Gloss on koostumukseltaan erittäin miellyttävä huulikiilto. Aluksi tuntuu tahmaiselta, mutta hetken päästä ei huulilla tahmaisuutta niin pahasti enää huomaa. Apple Strudel on kauniin pinnan sekä melko luonnollisen sävyn huulille antava ja kasvoja raikastava kiilto. Butter Glossit taitavat olla jo klassikkoja kosmetiikkabloggaajien ja -vloggaajien keskuudessa.


Mitäpä olisi kesä ilman vesimelonia tai sen tuoksua? Tämä The Body Shopin Born Lippy Watermelon on purkkamaisen makea, ehkä hieman esanssinenkin mutta itselleni hyvin "kesäisen" tuoksuinen huulivoide. Kosteuttaa ja pehmentää mukavasti, mutta todella kuiville huulille en uskoisi tästä olevan suurempaa apua. Suojakertoimet puuttuvat, mistä tulee hieman miinusta.


Yllätyin itsekin siitä, että ihastuin tähän Lorealin True Match poskipunaan sävyssä 365 Brun Nude. Tämäkin oli löytö Sokkarin alesta (reilu 5 euroa). Olen aina ajatellut juuri tällaisten sävyjen olevan itselleni liian tunkkaisia ja epäluonnollisia. Mutta tämä on koostumukseltaan niin pehmeä, hienojakoinen sekä hieman kuultava, joten kevyesti levitettynä hyvällä siveltimellä sulautuu kyllä todella nätisti kasvoihin. Poskipunan sävy on kuitenkin niin pinkkiin vivahtava, ettei varsinaisiin varjostuksiin sovellu, mutta isolla siveltimellä poskipäille ja niiden tienoille levitettynä ei välttämättä tarvitse kaverikseen varjostuksia tai aurinkopuuteria.

Color Riche, Butter Gloss ja poskipuna.

Malu Wilz Hand Spa Lotus Hand & Nail Cream on ihanteellinen käsivoide kesäkäyttöön. Koostumus on aika ohutta, mutta siitä huolimatta pehmentää ihoa ja kosteuttaa. Miellyttävän mieto, puhdas ja kukkainenkin (?) tuoksu. Imeytyy nopeasti ja hoitaa myös kynsinauhoja. Talvella saattaisi tosin olla liian kevyttä korppukäsiä hoitamaan.


Arvoin pitkään taannoin Nordicfeelille tilausta tehdessäni Victoria´s Secretin Aqua Kiss ja Secret Charm Body Mist -tuoksujen välillä. Päädyin Secret Charmiin ja aluksi olin hieman pettynyt. Tuoksu oli ihan ok; hillityn raikas ja kukkainen. Alkuun tässä oli kuitenkin omaan nenääni jotain pistävää. Iholla tuoksu kuitenkin pehmenee miellyttävämmäksi.


Nyt olenkin sitten huomannut tykästyneeni Secret Charmiin pikkuhiljaa aina vaan enemmän. Kevyt, naisellinen tuoksu, jota voi tarpeen mukaan suihkauttaa lisää raikastamaan/virkistämään ilman pelkoa, että lopputulos on liian imelä tai hyökkäävä, sillä ihollahan nämä Body Mistit eivät kestä kovinkaan kauan voimakkaina. Olen tarttunut tähän viime aikoina useammin kuin mihinkään muuhun tuoksuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti