lauantai 6. kesäkuuta 2015

E Pomegranate Skin Oil

Ihonhoidossa en ole oikein öljyistä perustanut (puhdistusöljyt ja hiusöljyt ovat jees) mutta päädyin taas kokeilemaan, että josko se mielipide tästä muuttuisi.

Ainesosat: Vitamin E, Pomegranate, Jasmine Fragrance, Soy Beans.

Granaattiomena E-vitamiiniöljyn lupaillaan pehmentävän kuivaa ihoa, häivyttävän arpia ja ehkäisevän ryppyjä.

Öljy on pakattu pieniin kapseleihin (90 kpl). Näitä on kätevä ottaa reisulle muutama mukaan tarvittaessa. Yritin aukaista kapselia ensin ihan sormin vääntelemällä, mutta kuori pitää naksaista auki saksilla. Yhdessä kapselissa on hivenen liikaa itselleni yhteen käyttökertaan, mutta tykkään taputella öljyä kasvoille aika niukasti. Muutoin naamani tulee liian tahmaisen tuntuiseksi eikä öljy tunnu imeytyvän kunnolla. Loput öljystä olen levittänyt dekolteelle sekä olka- ja käsivarsiin. Öljyn päälle levitän kasvoille vielä kevyen yövoiteen.


Olen käyttänyt öljyä iltaisin, sillä kasvot jäävät tästä ja yövoiteesta jonkin verran nahkeiksi. Aamulla naamani myös kiiltää kohtalaisesti. Aamupuhdistuksen jälkeen kasvojen iho tuntuu kuitenkin pehmeältä. Ei ole ainakaan toistaiseksi aiheuttanut iholle sen enempää rasvoittumista, epäpuhtauksia tai näppyjä. Jos nyt ei pehmeyden lisäksi mitään radikaalia silminnähtävää muutosta iholle tee, niin E-vitamiini ainakin on hyvästä iholle.

En silti käyttäisi tätä omalle sekaiholleni jatkuvasti vaan maksimissaan kerran viikossa tai joskus pienenä kuurina muutamana iltana putkeen. Kesällä (jos aurinko edes joskus suostuu näyttäytymään) toimii luultavasti hyvin esimerkiksi Aloe-geelin kanssa auringossa oleilun jälkeen rahoittamaan ja hoitamaan ihoa.


Tuoksusta tulee mieleen joku suklaamarmeladi (Julia-konvehti?) eli tuoksu on herkullinen. Tiedä sitten miksi nenäni on haistavinaan myös tuota suklaan aromia... Ei ole silti liian voimakkaan hajuinen eikä tuoksua enää erota kasvoille levityksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan miellyttävin muutamasta kokeilemastani öljystä. Ei tästäkään ihonhoitosuosikkiani tullut, mutta ihan mielellään nämä söpöt kapselit tulee käyteltyä.

Itse tilasin purnukan kosmetik4less verkkokaupasta, jossa tämä kustansi vaivaiset 5,90 e. Näitä löytyy tämän Granaattiompun lisäksi muutamaa eri sorttia.

Mites muut, kuuluvatko öljyt ihonhoitorutiineihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti